Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ: "Στο μνημονιακό στόχαστρο η αγροτική γη"

Ανακοίνωση του τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ σχετικά με τη φορολόγηση όλων των αγροτεμαχίων, σύμφωνα με το σχέδιο φορολόγησης ακίνητης περιουσίας του ΥπΟΙΚ.
"Δεν πέρασε ούτε μια βδομάδα μετά τη «συμφωνία» των τρικομματικών εταίρων της συγκυβέρνησης να μην φορολογηθούν τα αγροτεμάχια των κατ’ επάγγελμα αγροτών, για να αποκαλυφθεί η απόλυτη υποκρισία τους και η σκόπιμη παραπλάνηση του αγροτικού κόσμου.

Αυτοκτόνησε στη Λαμία 53χρονη μητέρα δυο παιδιών για οικονομικούς λόγους

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από το τραγικό τέλος της 53χρονης μητέρας.
Την άτυχη γυναίκα βρήκε κρεμασμένη στο πατάρι του σπιτιού τους στην Άμφισσα ο σύζυγός της, χθες λίγο μετά τις 5:00΄ το απόγευμα.  Οι κάτοικοι της περιοχής μιλούν για μια πολύ ευαίσθητη γυναίκα και μια εξαιρετική μητέρα. Τα οικονομικά αδιέξοδα, όπως λένε και όπως όλα δείχνουν την οδήγησαν στο να πάρει την απόφαση και να βάλει τέλος στη ζωή της με αυτό το τραγικό τρόπο.

Τσάκωσαν τρία άτομα για λαθραία τσιγάρα στο Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (07.06.2013) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, τρεις ημεδαποί 52, 62 και 88 ετών για λαθρεμπορία τσιγάρων. Ειδικότερα, στο Κιλκίς, εντοπίστηκε ο 52χρονος και σε αστυνομικό έλεγχο του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Οι εξελίξεις στην Τουρκία και ο αναπότρεπτος χαρακτήρας τους

Του Δημήτρη Καζάκη
Επί έξη ημέρες μεγάλες κινητοποιήσεις συγκλονίζουν όχι μόνο την Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα, αλλά και άλλες 13 μικρότερες πόλεις κυρίως στα παράλια της Τουρκίας. Κανείς δεν περίμενε όχι μόνο την κοινωνική έκρηξη, αλλά και την έκτασή της επί τόσες ημέρες. Για τις ΗΠΑ και την ΕΕ η Τουρκία αποτελούσε ένα «ασφαλές καταφύγιο» στην περιοχή για τις πολιτικές αποσταθεροποίησης που εφαρμόζουν. Επίσης το καθεστώς Ερντογκάν φαινόταν ακλόνητο. Έτσι το ήθελαν τόσο οι ΗΠΑ, όσο και η ΕΕ.

Τελικά στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς σήμερα η μεγάλη συναυλία του ΓΑΣΚ

Ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη συναυλία του Σαββάτου με το μουσικό σύνολο " η πόλις" θα διεξαχθεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς.

Η πετυχημένη Σχολή Γονέων του Δήμου Κιλκίς (Video)


Hλίας Μαμαλάκης: "Αύριο στις 17:00 αυτοκτονώ"

Του Ηλία Μαμαλάκη
«Καμιά φορά νομίζω ότι ζω από λάθος. Νιώθω μια απέραντη κούραση που μαζεύεται στη βάση του μυαλού μου και στις ωμοπλάτες μου. Ίσως να έχω βουλωμένες καρωτίδες. Λίγο πιο ήρεμος σκέπτομαι ότι, μάλλον, με κούρασε το πολύ κυνήγι.

"Να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη"

Υπογράφει ο Ελευθέριος Δημ. Αλεξανδρίδης 
Πρόεδρος Α.Σ ΠΑΟΚ Κρηστώνης
"Ενημερώθηκα διαβάζοντας σε άρθρο τοπικής εφημερίδας του Κιλκίς η οποία αναφέρεται στο άτομο μου καθώς και στους ποδοσφαιριστές ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΟΥ Α.Σ ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ ότι παραμονές του τελικού κυπέλλου ΕΠΣΚ συνεβρεθήκαμε σε τοπικό κατάστημα (ουζερί).