Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ο επιχειρηματίας Ηλίας Παπαδόπουλος μιλά στη ΓΝΩΜΗ για την Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς


Δήλωση Αντώνη Σαμαρά για την ΕΡΤ

"Είναι γνωστό ότι ο Υπουργός Οικονομικών, λόγω της κατάργησης της ΕΡΤ Α.Ε., έχει ήδη ορίσει για το σκοπό αυτό ειδικό διαχειριστή.
Προκειμένου να δοθεί λύση στο θέμα που έχει προκύψει, προτείνω:
1. Ο ειδικός εκκαθαριστής να ορίσει άμεσα προσωρινή επιτροπή ευρείας διακομματικής αποδοχής με σκοπό την πρόσληψη μικρού αριθμού εργαζομένων, ώστε να αρχίσει αμέσως η μετάδοση ενημερωτικού προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης.

Ψήφισμα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Σε ομόφωνο ψήφισμα υπέρ της συνέχισης λειτουργίας της ΕΡΤ κατέληξαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, σε σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Σώματος.

Τι έλεγε ο Ντινόπουλος για την ΕΡΤ στις 26 Μαΐου 2013 (Video)

Μουσικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς στο πλαίσιο του εορτασμού της 100ης επετείου από την ιστορική Μάχη του Κιλκίς-Λαχανά και την απελευθέρωση της πόλης, ανέπτυξε συνεργασίες και ενέταξε στο πρόγραμμα των εκδηλώσεών του, καλλιτέχνες, συλλόγους, αλλά και συγκροτήματα, που εκπροσωπούν όλα τα είδη της μουσικής. 

Μαξίμου: Μόνη λύση για επαναλειτουργία η άμεση ψήφιση του νομοσχεδίου

- Ο Σαμαράς θα προτείνει την Δευτέρα ψήφιση του νεου νόμου με την διαδικασία του κατεπείγοντος και άνοιγμα της ΝΕΡΙΤ ως την Παρασκευή
- Φήμες ότι το ΣτΕ μπορεί να ακυρώσει το κλείσιμο της ΕΡΤκαι να ανοίξει η ραδιοτηλεόραση με την παλιά της μορφή
- Η προσφυγή της ΠΟΣΠΕΡΤ ζητεί «πάγωμα» της απόφασης, έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2013

Παραμένουν στα μικρόφωνα του «904» οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ-3

Παραμένουν, για τρίτη μέρα, στα μικρόφωνα και το στούντιο του «904 Αριστερά στα FM» στη Θεσσαλονίκη οι εργαζόμενοι στα δημόσια ραδιόφωνα της ΕΡΤ-3, από το μεσημέρι της Τετάρτης. Το πρόγραμμα το οποίο μεταδίδεται είναι το πρόγραμμα των εργαζομένων καταγγέλλοντας την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ.

"Τα μικρά παιδιά και οι γονείς, δε θα σας το συγχωρήσουν ποτέ"

Υπογράφει ο Δήμαρχος Παιονίας Αθ. Λαπόρδας
"Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι έχει ήδη υπογραφεί και αναμένεται η δημοσίευση στο ΦΕΚ της Κοινής Υπουργικής απόφασης αναφορικά με καταργήσεις – συγχωνεύσεις των σχολείων Α/θμιας εκπαίδευσης, η οποία προβλέπει το κλείσιμο των Δημοτικών σχολείων Γοργόπης, Τούμπας και Πλαγίων και την μεταφορά μαθητών στα Δημοτικά σχολεία 1ο Αξιούπολης, Ευρωπού και 2ο Πολυκάστρου αντίστοιχα.

Αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ στο άθλημα του Στίβου Δημοτικών Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013, στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς, στα πλαίσια των «Ελευθερίων 2013», με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 300 μαθητών και μαθητριών.

Προσφορά εργασίας από το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

Το Τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς αναζητά προπονήτριες πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ, οποιασδήποτε ειδικότητας, για εργασία στις Ακαδημίες και στα Τμήματα υποδομής. Απαραίτητα προσόντα η αγάπη για τα παιδιά, διάθεση για εργασία και η ικανότητα επικοινωνίας. Προηγούμενη ανάλογη εμπειρία θα εκτιμηθεί.
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να αποστέλλουν βιογραφικό στο E-mail: minaretz61@gmail.com μέχρι 10 Ιουλίου 2013.

Αιτήσεις για πληρωμή Γ' δόσης για καπνοπαραγωγούς

Με απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης – Τροφίμων καλούνται οι δικαιούχοι καπνοπαραγωγοί του Μέτρου 144 του ΠΑΑ 2007 – 2013 να υποβάλλουν, ηλεκτρονικά και έντυπα, αίτηση προκειμένου να πληρωθούν τη γ’ δόση της οικονομικής ενίσχυσης που προκύπτει από την ένταξή τους στο μέτρο.

Αιμοδοσία εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κιλκίς


Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013  θα διεξαχθεί αιμοδοσία των εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κιλκίς στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κιλκίς από ώρα 09.30 μέχρι την 12.00.

Ανακοινώθηκαν οι λίστες από τον ΣΕΓΑΣ - Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ε. ΑΣΗΜΑΚΙΔΟΥ & Σ. ΣΑΒΒΙΔΟΥ στους κορυφαίους του στίβου για το 2013

Οι λίστες με τους κορυφαίους αθλητές της κατηγορίας ανδρών και γυναικών και Νέων Ανδρών – Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο του 2013, ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ, όπως τις επεξεργάστηκε η στατιστική υπηρεσία της ομοσπονδίας. Στους πίνακες αναφέρονται οι 20 καλύτεροι άνδρες και γυναίκες και οι δέκα καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες των Νέων Ανδρών & Νέων Γυναικών. Οι καλύτερες επιδόσεις προκύπτουν από τους αγώνες εντός και εκτός συνόρων, στους οποίους μετείχαν Έλληνες αθλητές και αθλήτριες.

Έδιναν μαϊμού διπλώματα οδήγησης

Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Ποροϊων Σερρών επτά υποθέσεις έκδοσης πλαστών αδειών ικανότητας οδήγησης. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών 54, 41 και 30 ετών για πλαστογραφία και απάτη.

Εκπρόσωποι του ΟΠΟΝΓΑ Δήμου Κιλκίς σε διακρατική συνάντηση στην Γαλλία για τις ανάγκες του προγράμματος Grundtvig

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΟΠΟΝΓΑ) ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Grundtvig, συμμετείχε στην 3η κατά σειρά εκπαιδευτική συνάντηση που υλοποιήθηκε στην Γαλλία. Τον ΟΠΟΝΓΑ εκπροσώπησαν η Πρόεδρος κα Μαρία Τσιραμπίδου και τα στελέχη κκ Δέσποινα Κοσμίδου και Βασιλική Αγαπίδου. 

Συναυλία και εισιτήρια διαρκείας στο προσκήνιο για τον Κιλκισιακό

Διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουνίου στα γραφεία του Α.Ο. Κιλκισιακού. Οι διοικούντες της ομάδας συζήτησαν αρκετά θέματα, κυρίως αυτό της συναυλίας για τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης του Κιλκίς που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 19 Ιουνίου, οργανωτικά του συλλόγου, αλλά και το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας.

29ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων το τριήμερο 29, 29 και 30 Ιουνίου 2013


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων και ο Δήμος Κατερίνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κοκκινοπλιτών Πιερίας και την στήριξη των συλλόγων Λιβαδιωτών Κατερίνης, Καρίτσας, Φτέρης και του Δήμου Δίου Ολύμπου διοργανώνουν το 29ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων το τριήμερο 29, 29 και 30 Ιουνίου 2013 στην Κατερίνη και την Καρίτσα Πιερίας. Το πρόγραμμα του ανταμώματος διαμορφώνεται ως εξής:

Ανοίγει ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας η ΕΡΤ

- Αντιδράσεις στο εσωτερικό και την Ευρώπη επέβαλαν την απόφαση
- Αναζητείται νομική φόρμουλα για λειτουργία της τηλεόρασης μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ
- Καταρχήν θετική η αντίδραση από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ που περιμένουν ολοκληρωμένη πρόταση

ΚΚΕ: Καταγγελία για τις παρεμβάσεις σε βάρος του «902» από τους μηχανισμούς της κυβέρνησης

Δελτίο τύπου εξέδωσε τοΓραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕσχετικά με τις παρεμβάσεις σε βάρος του «902» από τους μηχανισμούς της κυβέρνησης.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου:
«Κάτω τα μέτρα φίμωσης του λαού! Το ΚΚΕ καταγγέλλει την ενεργοποίηση των μηχανισμών της κυβέρνησης εναντίον του σταθμού «902».

Προστασία από τα κουνούπια

H Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Κιλκίς, όπως κάθε χρόνο έτσι και τη φετινή περίοδο συστήνει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην αντιμετώπιση των κουνουπιών τόσο για την περιστολή του παράγοντα όχλησης όσο και την προφύλαξη από τον κίνδυνο ασθενειών. 

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ) του Υπουργείου Υγείας προτείνει

Αναβάλλεται η 30η Βορειοελλαδική Ορειβατική Συνάντηση στη Σαρακατσάνα Πιερίων για τις 29 – 30 Ιουνίου 2013

Η προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου 2013, συνάντηση των ορειβατικών συλλόγων Βόρειας Ελλάδας (30η Β.Ο.Σ.) στη Σαρακατσάνα Πιερίων, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιουνίου 2013.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλος Τονικίδης μιλά στη ΓΝΩΜΗ


Συμπαράσταση του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς στους εργαζομένους της ΕΡΤ

"ΤΟ Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Γεν. Νοσοκομείου Κιλκίς σε έκτακτη συνεδρίαση στις 12/6/2013 εκφράζει την αλληλεγγύη του και συμπαράσταση του στους εργαζόμενους στην ΕΡΤ και καταγγέλλει την πραξικοπηματική ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ της κυβέρνησης, η οποία βάζει λουκέτο στην ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.