Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Οι 41 νέοι υπουργοί της κυβέρνησης

Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Υπουργός: Κυρ.Μητσοτάκης
Υφυπουργός: Ε.Χριστοφιλοπούλου
Υπουργείο Εσωτερικών

Υπουργός: Γ.Μιχελάκης
Υφυπουργός: Λ.Γρηγοράκος

Συλλυπητήριο Κιλκισιακού για τον θάνατο του Χριστόφορου (Φόρη) Χωλίδη

«Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Κιλκισιακού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του βετεράνου ποδοσφαιριστή της ομάδας Χριστόφορου (Φόρη) Χωλίδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.»

Η συγγραφέας Λένα Μαντά στο Κιλκίς

Το Βιβλιοχαρτοπωλείο ΣΥΜΜΕΤΡΟ (21ης Ιουνίου 53, Κιλκίς, τηλ.: 23410 27354) και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου με τίτλο "Με λένε Ντάτα" της Λένας Μαντά.
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της. Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Kristonia Hotel suites στο Κιλκίς την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 στις 20:30 μ.μ.

Η Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Μ. Κόλλια εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ την 21η Ιουνίου 2013 στο Κιλκίς

Η Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Σερρών κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά εκπροσώπησε τους "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" στις εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς για τον επετειακό εορτασμό της 21ης Ιουνίου. Στο Μνημείο των Ηρώων η κα Κόλλια κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Προέδρου του Κινήματος κου Π. Καμμένου ενώ νωρίτερα είχε συνάντηση με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής και στελέχη του Ν. Κιλκίς και της Περιφερειακής Οργάνωσης.

Της έκανε ηλεκτροσόκ για να τη ληστέψει

Συνελήφθη χθες (23.06.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, ένας υπήκοος Αλβανίας 27 ετών, για ληστεία σε βάρος γυναίκας. 

“Ελάτε να παίξουμε όπως μια φορά ο μπαμπάς και η μαμά” - (Αναβίωση παλιών παιδικών παιχνιδιών στο Λαογραφικό Μουσείο Κιλκίς)

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς θα διοργανώσει φέτος το καλοκαίρι στο Λαογραφικό Μουσείο μια σειρά από εκπαιδευτικά προγράμματα με κεντρικό θέμα τα παλιά ομαδικά παιχνίδια.

Κάλεσμα Δήμου Παιονίας

"Πρόσφερε εθελοντική εργασία και φάρμακα στο κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Παιονίας. Θα νιώσεις καλύτερα δίνοντας λίγη χαρά στους συνανθρώπους σου που το έχουν ανάγκη. Το κοινωνικό φαρμακείο λειτουργεί από τις 11π.μ. έως 1μ.μ. και από τις 6μ.μ. έως τις 8μ.μ. καθημερινά.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 23433 50511"

Τράπεζα αίματος δημιουργεί ο Δήμος Παιονίας

Υπογράφει η Αντιδήμαρχος Απασχόλησης - Κοινωνικής Προστασίας -Αλληλεγγύης του Δήμου Παιονίας Μαρία Παλάνη
"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι έχουμε προχωρήσει στη δημιουργία τράπεζας αίματος. Με την εγγραφή σας στο μητρώο εθελοντών του Δήμου Παιονίας μπορείτε να σώσετε μια ζωή προσφέροντας λίγο από το χρόνο και λίγο από το αίμα σας.
Πληροφορίες – Eγγραφές Ελένη Μικροπούλου
Tηλέφωνο 23430 31307"

Εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς

Ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί εβδομαδιαία εθελοντική αιμοδοσία για λογαριασμό της Τράπεζας Αίματος της Ένωσής μας, από την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013 έως της Παρασκευή 28-06-2013 και κατά τις ώρες 09.00'-13.00', στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Στην εθελοντική αιμοδοσία μπορούν επίσης να συμμετάσχουν και μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας.
ΔΙΝΕΙΣ ΑΙΜΑ - ΣΩΖΕΙΣ ΖΩΕΣ
ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;

Δωρεάν μαστογραφία στο νοσοκομείο Κιλκίς



Στα πλαίσια της βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας προς τους συμπολίτες μας, η διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς αποφάσισε την θέσπιση της εβδομάδος πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Ο Πήτερ Παν στο Ανοιχτό Θέατρο Λόφου Κιλκίς τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Το «Θέατρο του Βορρά», μετά το μαγικό υπερατλαντικό ταξίδι του Οδυσσεβάχ, ταξιδεύει φέτος το καλοκαίρι στους αιθέρες επιλέγοντας την ιστορία του Πήτερ Παν, του παιδιού που ποτέ δεν μεγαλώνει και μας προσκαλεί να πετάξουμε μαζί του στο Δεύτερο άστρο δεξιά και ευθεία μέχρι το πρωί!

Σκοτώθηκε 57χρονος στην επαρχιακή οδό Βαφειοχωρίου – Κοτυλίου Κιλκίς

Χθες 23 Ιουνίου 2013 το πρωί, στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Βαφειοχωρίου – Κοτυλίου Κιλκίς, μηχάνημα έργων ιδιοκτησίας 57χρονου ημεδαπού που το οδηγούσε ο ίδιος και στερούταν αδείας και λοιπών στοιχείων κυκλοφορίας, εξετράπη της πορείας του και εισήλθε σε παρακείμενη αγροτική έκταση με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ανωτέρω οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου Κιλκίς.

O Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ στο Διασυλλογικο Φιλικό Πρωτάθλημα kick boxing στα Γιαννιτσά

Στις 09 Ιουνίου 2013 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά Φιλικό Πρωτάθλημα kick boxing Συλλόγων από την Βόρεια Ελλάδα. Οι συμμετοχές ήταν ικανοποιητικές και το επίπεδο των αγώνων αρκετά υψηλό. Τα πρωταθλήματα αυτά πραγματοποιούνται με απώτερο σκοπό την απόκτηση εμπειριών από πρωτοεμφανιζόμενους αθλητές αλλά και την καταγραφή αγώνων στα πόδια έμπειρων αθλητών.