Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Με γαστρεντερίτιδα ο Σαμαράς

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου Νέας Δημοκρατίας 
"Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς την τελευταία εβδομάδα ταλαιπωρείται από ιογενή γαστρεντερίτιδα. Η ίωση, σε συνδυασμό με το επιβαρυμένο του πρόγραμμα, είχε ως αποτέλεσμα να αισθανθεί προσωρινή αδιαθεσία στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και να διακόψει την ομιλία του για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε την ομιλία του και επέστρεψε στην οικία του."

Γκιουλεκιάδα: πολεμική σε ήπιο τόνο (Μέρος πρώτον)

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης 
Εισαγωγή
[Το κείμενο δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση πολιτισμού ΕΝΕΚΕΝ (τεύχος 18/ Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2010) και κυκλοφόρησε πριν τις δημοτικές εκλογές. Ελπίζουμε να συνέβαλε στην ήττα του εκλογικού συνδυασμού του Κώστα Γκιουλέκα, διάδοχης κατάστασης της δημοτικής παράταξης του πρώην δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου και φυσικής και πολιτικής συνέχειας του 24χρονου δημοτικού καθεστώτος της υπερσυντηρητικής πολιτικής Δεξιάς και Ακροδεξιάς στο δήμο Θεσσαλονίκης. Τώρα ο Κώστας Γκιουλέκας συμμετέχει στη νέα κυβέρνηση της χώρας: ως υφυπουργός Παιδείας. Το άρθρο θα δημοσιευτεί σε τέσσερα μέρη: Εισαγωγή, Αρχαιοπληξία και ημιμόρφωση, Η χυδαιότητα ως ύφος, Ο νηπιακός λυρισμός του εθνικιστή.]

Πρωταθλητές οι Junior του "Αλέξανδρου" Κιλκίς στο Διαβαλκανικό τουρνουά ποδοσφαίρου

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε την χρονιά το τμήμα junior της ακαδημίας του Αλέξανδρου. Οι μικροί αθλητές του Νίκου Μούρου μετά από μια καταπληκτική πορεία στην Α φάση των ομίλων κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό όπου κατάφεραν να νικήσουν την αξιόμαχη ομάδα της Δόξας Καμπάνη με σκορ 5-1.

Ο Σταμάτης Παπουλίδης, νέος γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς

Στις 26 Ιουνίου 2013 συνεδρίασαν τα εκλεγμένα μέλη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ με σκοπό την εκλογή νέου Γραμματέα και Αναπληρωτή Γραμματέα. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα ενότητας παρουσία και των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Παπαστεργίου Χρήστο και Φραγγίδη Γιώργο και του απερχόμενου γραμματέα Δημητριάδη Λεωνίδα.

Πανηγυρικός εσπερινός στον Άγιο Ευγένιο Ρωμανίας με πλήθος λαού

Με τεράστια συμμετοχή πολιτών από όλη τη Θράκη, την ανατολική Μακεδονία και όλη την Ελλάδα που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, όπως είπε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων, έγινε ο πανηγυρικός εσπερινός στον Άγιο Ευγένιο της Ρωμανίας, με αφορμή την ημέρα γενεθλίων του Αγίου.

Κλείνει οριστικά το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ Ηρακλής - Στον αέρα οι 236 εργαζόμενοι!

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στην πρώην κραταιά τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ παρευρέθηκε χθες 27 Ιουνίου 2013, η τομεάρχης Ανάπτυξης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Βουλευτής Νομού Κοζάνης κ. Ραχήλ Μακρή.

Ερώτηση ΚΚΕ για τους εργαζόμενους στην επιχείρηση εμπορίας τροφίμων "Αρβανιτίδης Α.Ε.Ε.Ε."

"Η επιχείρηση εμπορίας τροφίμων «Αρβανιτίδης Α.Ε.Ε.Ε.», που δραστηριοποιείται κυρίως στη Βόρειο Ελλάδα, είναι μέσα στις 10 πρώτες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο με περίπου 170 καταστήματα. 

«Λέω όχι και μπορώ τη ζωή να κατακτώ»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» υλοποίησε βιωματικό εργαστήρι για παιδιά δημοτικού με τίτλο «Λέω όχι και μπορώ τη ζωή να κατακτώ» την Πέμπτη 27 Ιουνίου στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης. Συμμετείχαν 19 παιδιά ηλικίας 6 έως 11 χρονών.

Τονικίδης προς Βενιζέλο: "Σώστε τον θεσμό του Επιμελητηρίου"

Επιστολή Παύλου Τονικίδη προς Ευάγγελο Βενιζέλο
"Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε
Το τελευταίο διάστημα κυριαρχεί στην πολιτική επικαιρότητα η “περίπτωση της ΕΡΤ”. Ένα ζήτημα που εξελίχθηκε σε μείζον με τις γνωστές προεκτάσεις και οπωσδήποτε μείζον σε συνέπειες στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Τιμώντας τη μνήμη του Μιχάλη Λαλούμη ο ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε στα 24α «ΟΛΥΜΠΙΑ»

Με τη συμμετοχή περίπου 450 αθλητών και αθλητριών των κατηγοριών Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’, Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β' και Μίνι από την περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας, διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία τα 24α ΟΛΥΜΠΙΑ-ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΛΟΥΜΗΣ 2013, με διοργανωτή τον ΓΑΣ Ενιπέα Λιτόχωρου.

Τσάκωσαν 17χρονο και 19χρονο για κλοπές στο Κιλκίς

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί 18 και 20 ετών για απόπειρα διάρρηξης και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών
Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ακόμη ημεδαπών 17 και 19 ετών

Συνεργασία Κιλκισιακού με Ατρόμητο Περιστερίου

Στην Αθήνα βρέθηκαν αυτή την εβδομάδα τα στελέχη της διοίκησης του Κιλκισιακού κ.κ. Παναγιωτίδης, Μιχαηλίδης και Ζαμανόπουλος, οι οποίοι είχαν πολλές συναντήσεις με φορείς του ποδοσφαίρου και συζήτησαν θέματα που αφορούν την ομάδα μας.

Ευχαριστήριο οικογένειας Ευδοξίας Ξηρουδάκη

Συμπληρωματικά η οικογένεια της ΕΥΔΟΞΙΑΣ ΞΗΡΟΥΔΑΚΗ, ευχαριστεί όσους στη μνήμη της κατά το 40ήμερο μνημόσυνο έδωσαν τα παρακάτω ποσά.
Σύλλογος Κρητών Ν. Κιλκίς «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ» 150
Μέλη Συλλόγου Κρητών Ν. Κιλκίς «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ» 265
Γραμματικόπουλος Όθων 50
Τσαλικιδής Παναγιώτης 50
Ξενικάκης Νικόλαος 100
ΣΥΝΟΛΟ 615 ΕΥΡΩ

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΑΥΓΗ ·Νέο χτύπημα στις συντάξεις – Την κατάργηση των κοινωνικών πόρων που κρατούν στη ζωή εννέα ταμεία προωθεί η κυβέρνηση, όπως προκύπτει από επιστολή του Γ. Στουρνάρα σε ΤΣΜΕΔΕ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ… ·Οι καταθέσεις στο… μάτι του Ecofin·Επίθεση Τσίπρα σε Σαμαρά, ΔΑΥΙΔ- Να επαναλειτουργήσει άμεσα ο «Κατσέλης»
ΒΡΑΔΥΝΗ · Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης αποφάσισαν για τον τρόπο διάσωσης των τραπεζών - Ο καταθέσεις θα κουρεύονται ως επενδύσεις · Άνοιγμα Σαμαρά σε όλη την κοινωνία – Ξεκινά σήμερα το 9ο Συνέδριο της Ν. Δ. στο γήπεδο του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ στο Φάληρο·ΟΛΜΕ- Αιτία πολέμου οι απολύσεις