Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ανανέωση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΒΒΕ με τη συμμετοχή δυναμικών επιχειρήσεων από τη Βόρεια Ελλάδα

Πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου 2013 στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.) κατά τη διάρκεια της οποίας εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου για την επόμενη διετία.

Τελετή λήξης της Ακαδημίας Μπάσκετ «Οι Ατρόμητοι»

Με μια σεμνή αλλά ουσιαστικά επικοινωνιακή τελετή λήξης η καλαθοσφαιρική Ακαδημία «Ατρόμητοι» στις 14 Ιουνίου αποχαιρέτισε την 3η κατά σειρά χρονιά των δραστηριοτήτων της με την συμμετοχή των αθλητών της, γονέων και φίλων του αθλήματος, στο κλειστό γυμναστήριο Καμπάνης Κιλκίς, χώρο που αποτελεί την αγωνιστική έδρα της Ακαδημίας. 

Με πλαστό έγγραφο προσπάθησε να περάσει από τους Ευζώνους Κιλκίς

Συνελήφθη σήμερα (29.06.2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, ένας υπήκοος Κένυας 29 ετών, για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Το θράσος, του θράσους, ω! θράσος απύθμενο

Γράφει η Μέμα Τεμεκενίδου
Τρέιλερ για τις ειδήσεις του MEGA-λου καναλιού, στις 28 Ιούνη.
«Νεαρός, γεννημένος στην Ελλάδα από Νιγηριανούς γονείς, που πουλούσαν cd για να τον ζήσουν, πήρε μεταγραφή στο ΜΒΑ» έναντι μεγάλου ποσού.

Ισόβια σε 50χρονη που έκοψε το πέος του άντρα της

Σε ισόβια κάθειρξη με τη δυνατότητα αναστολής καταδικάστηκε μια γυναίκα από δικαστήριο της Νότιας Καλιφόρνιας, η οποία αφού έκοψε το πέος του εν διαστάσει συζύγου της, το πέταξε στον κάδο απορριμμάτων.

Ομιλία Αντώνη Σαμαρά στο 9ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Ν.Δ.

"Πολλή ζέστη έξω, αλλά πολύ πιο θερμή η φλόγα της ψυχής μας εδώ μέσα. Aδέλφια μου Νεοδημοκράτες, Αγωνιστές ΟΝΝΕΔίτες, ψυχή των αγώνων μας,
H Παράταξή μας, η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη, η Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή που θεμελίωσε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα, που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη, που κράτησε την Ελλάδα όρθια σε όλες τις δύσκολες στιγμές, είναι σήμερα εδώ, είναι απόψε στις επάλξεις, και κάνει αυτό που έκανε πάντοτε: