Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Αρμοδιότητες και πρόσωπα της Νομαρχιακής Πασόκ Κιλκίς

Την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013 συγκλήθηκε το όργανο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς για να συγκροτήσει τις αρμοδιότητες ανά τομέα ευθύνης.
Στην συνέλευση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ παρευρέθησαν εκτός από το Γραμματέα Σ. Παπουλίδη, τα τακτικά μέλη, τα αναπληρωματικά καθώς και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ και γραμματέας τομέα ΕΒΕ Γιώργος Φραγγίδης, όπως και ο γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Γ. Αντωνιάδης.

Το "καταπληκτικό ΦΕΚ

Γράφει ο Βασίλης Μάτσκος
Στις 11 Ιουνίου, ένα από τα πολλά tweet ενημέρωνε ξαφνικά για την απόφαση διακοπής λειτουργίας της ΕΡΤ. Φυσικά η είδηση έπεσε ως βόμβα κι "απαιτούσε" επιβεβαίωση…
Δεν είχε αρχίσει ακόμη ψυχολογικά να διαμορφώνεται η αυθόρμητη αντίδραση κι εμφανίστηκε το σχετικό ΦΕΚ, τεύχος Β, αριθμός 1414..ήταν ήδη έτοιμο, δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου.

Ευχαριστήριο Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του στην οικογένεια της Ευδοξίας Ξηρουδάκη, κ. Σοφία Ραμπίδου μητέρα, κ. Στράτο Ξηρουδάκη σύζυγο και Νίκη και Μαρία Ξηρουδάκη τα τέκνα της για τη δωρεά των διακοσίων ευρώ (200,00€) στη μνήμη της πολυαγαπημένης τους Ευδοξίας, που κατέθεσαν υπέρ του έργου του Ε.Ε.Σ. Κιλκίς.

Συνάντηση Δόκιμων Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας

Μέσα σε πολύ ζεστό, φιλικό και ευχάριστο κλίμα την Πέμπτη 27 Ιουνίου συναντήθηκαν οι δόκιμοι Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας με τον εκπαιδευτή τους - Κοινωνικό Λειτουργό του τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης και την πρόεδρο του Δ.Σ. του τμήματος Ε.Ε.Σ. Κιλκίς σε εστιατόριο της πόλης μας.

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών Tae Kwon Do του Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών Tae Kwon Do του Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς διεξήχθησαν στις 26 Ιουνίου 2013, ημέρα Τετάρτη στην αίθουσα της Μητροπόλεως, πρώην Νομαρχίας Κιλκίς.

Σκοτώθηκε σε αφύλακτη σε αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση

Σήμερα (05.07.2013) το πρωί, στην Επισκοπή Ημαθίας, σε αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 80χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με την αμαξοστοιχία του Ο.Σ.Ε., που οδηγούσε ένας 55χρονος ημεδαπός και που εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινας – Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα ο προαναφερόμενος οδηγός καθώς και η 75χρονη συνεπιβάτης του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας Ημαθίας.

Προετοιμασία, μετεγγραφές και δοκιμές παικτών του Κιλκισιακού

Ο Α.Ο. Κιλκισιακού ανακοινώνει πως η πρώτη προπόνηση της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 5.30μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα λάβει χώρα στην Βασιλίτσα Γρεβενών από τις 31 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου. Την Τετάρτη 10 Ιουλίου η διοίκηση του Κιλκισιακού θα ανακοινώσει τις πρώτες μετεγγραφικές της κινήσεις.
Ο. Α.Ο. Κιλκισιακού ανακοινώνει επίσης πως την Δευτέρα 22 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς στις 5.30μ.μ. όσοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτά μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6944 301 394 (Γιώργος Σημαιοφορίδης, προπονητής) και 6944 543 869 (Νίκος Κωτάκης, βοηθός προπονητή

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΑΥΓΗ ·Δέσμευση Τσίπρα σε μεγάλη συγκέντρωση στην Πάτρα – 25 δις . ευρώ για τον λαό και όχι στους τοκογλύφους·Αποκρατικοποιήσεις – Σκληραίνει το παιχνίδι για τον ΟΠΑΠ ·Σε διαρκές Συνέδριο η ΟΛΜΕ- Θερμό Σεπτέμβριο προαναγγέλλουν οι καθηγητές
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Λύση με πολιτική συμφωνία – Η κυβέρνηση δηλώνει αισιόδοξη ότι θα επέλθει πολιτική συμφωνία μέχρι τη Δευτέρα, η οποία είναι και η καταλυτική ημερομηνία στο άτυπο χρονοδιάγραμμα που έθεσε η Ευρώπη στη χώρα μας (με τρόικα)·Δωρεάν διακοπές για 130.000 οικογένειες – Ξεκινάει η χορήγηση Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού από τον ΟΓΑ ·Γκ. Βεστερβελε- Η Ελλάδα θα τα καταφέρει- Αισιόδοξος ο Γερμανός ΥΠ. ΕΞ. Στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό