Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Γιώργος Δήμπαλας: "Κατεβαίνω στις εκλογές της ΕΠΣ Κιλκίς"

Την υποψηφιότητα του για την προεδρεία της ΕΠΣ Κιλκίς ανακοίνωσε ο Γιώργος Δήμπαλας. Παράλληλα με επιστολή του στα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ και στις Ενώσεις ζητά να μην τιμωρηθεί στην έκτακτη ΓΣ της ερχόμενης Κυριακής η Ένωσή.

Επίσκεψη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς σε ΔΟΥ και Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς

Επισκέψεις στη ΔΟΥ και στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς πραγματοποίησε χθες Τρίτη 9 Ιουλίου κλιμάκιο της διοίκησης του Επιμελητηρίου, μ` επικεφαλής τον πρόεδρο Παύλο Τονικίδη.

Τουρκία: Το τέλος των ψευδαισθήσεων;

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

Η Τουρκία σείεται από τις αρχές του καλοκαιριού, με αφορμή ένα αστείο, όπως θα μπορούσε να θεωρηθεί, γεγονός: Τη δημιουργία ενός εμπορικού κέντρου στην πλατεία Ταξίμ.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΑΥΓΗ ·Έδωσαν ονόματα απολυμένων στην τρόικα – Εκπαιδευτικοί, Δημοτικοί Αστυνομικοί, φύλακες σχολείων ·Ε. Ε.- ΔΝΤ- Μετά τις διακοπές νέο Μνημόνιο·Στο 5% η ύφεση – Το ΙΟΒΕ αναθεωρεί επί τα χείρω τις προβλέψεις για την οικονομία
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Δημόσιο – Η νύχτα των Κρυστάλλων – Κατατέθηκε στη Βουλή το Πολυνομοσχέδιο ·Απόφαση του Οργανισμού – ΟΓΑ: σύνταξη με οφειλές έως 4.000 ευρώ·Εγκύκλιος Θεοχάρη – Ένας.. έφορος στη ζωή μας – Αμερικανικού τύπου έλεγχοι όλων των δαπανών των φορολογουμένων

Όλα έτοιμα για τη σημερινή μεγάλη συναυλία στο Λόφο Κιλκίς


Όλα έτοιμα για τη σημερινή μεγάλη συναυλία στο Λόφο Κιλκίς

Μεγάλη μουσική συναυλία στο Κιλκίς: «Η πόλις με 100 χρόνια τραγούδι: 1913-2013»

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, το Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό Σύνολο Κιλκίς «η πόλις», υπό την αιγίδα του Δ. Κιλκίς, θα πραγματοποιήσει συναυλία ενταγμένη στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση του Κιλκίς.

2η Γιορτή Λίμνης Δοϊράνης από 7 έως 14 Ιουλίου 2013


Γιατί χρειαζόμαστε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κιλκίς;