Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Είμαστε άνθρωποι και δεν θα γίνουμε αριθμοί!


Τριπλό χτύπημα για τον Κιλκισιακό!

Βάσει του προγραμματισμού του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. Κιλκισιακού, σε συνεννόηση πάντα με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Σημαιοφορίδη, δίνοντας το βάρος στους ποδοσφαιριστές του Νομού Κιλκίς που έχουν τις δυνατότητες να σταθούν στην Γ΄ Εθνική και τον Κιλκισιακό, η διοίκηση προχώρησε στις μετεγγραφές των Αλέξανδρου Καρανδρέα, Κυριάκου Αϊβαζίδη και Σάββα Ηλιάδη.

Επισκόπηση Γερμανικού τύπου: Το δράμα των Ελλήνων

Οι απολύσεις στο δημόσιο, η επαναλειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης και η αποχώρηση του Λουξεμβούργιου πρωθυπουργού Γιούνκερ εξαιτίας του σκανδάλου των παρακολουθήσεων, στα θέματα της επισκόπησης.

Ψήφισμα της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας για την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και των Σχολικών Φυλάκων

"Μετά από εισήγηση του Προέδρου Σίμου Δανιηλιδη, τις τοποθετήσεις σχεδόν όλων των παρευρισκόμενων Δημάρχων και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των εκπροσώπων των εργαζομένων, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας με σχεδόν ομόφωνη απόφαση (με διαφοροποίηση ενός μέλους), ψήφισαν το παρακάτω ψήφισμα:

Ευχαριστήριο προς το καρδιολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Κιλκίς

"Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κιλκίς και ιδιαίτερα του καρδιολογικού τμήματος, για την προσπάθεια που καταβάλλουν, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

ΠΑΜΕ: "Απεργιακή συγκέντρωση στο Κιλκίς την Τρίτη 16 Ιουλίου 2013"

"ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΙΣ 10.30 π.μ.
Να δείξουμε ότι δεν σκύβουμε το κεφάλι, ότι δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε, να συναινέσουμε στην αντιλαϊκή πολιτική που μας θέλει σκλάβους.

Οικισμός Αγία Κυριακή νομού Κιλκίς: "Αντιστέκεται στο χρόνο"

Ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα για τα προϊόντα καπνού

Ψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία από την Επιτροπή Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η έκθεση σχετικά με την πρόταση οδηγίας για τα προϊόντα καπνού (50 ψήφοι υπέρ, 13 κατά και 8 αποχές).

Στους τελικούς των Ενόπλων Δυνάμεων στη Θεσσαλονίκης ο Πλούταρχος Ελευθεριάδης

Στους τελικούς διακλαδικούς αγώνες του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης των μονάδων – υπηρεσιών των ενόπλων δυνάμεων στην θες/νίκη και στο κλειστό γυμναστήριο ΣΣΑΣ σφύριξαν οι διαιτητές – αστυνομικοί ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Πλούταρχος – ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ Χρήστος μαζί με τους συναδέλφους – κριτές ΚΟΥΛΛΙΑ Γεώργιο και ΚΙΑΠΙΔΗ Νικόλαο. 

«Θέσεις της ΕΣΕΕ στο δημόσιο διάλογο για το Πολυνομοσχέδιο»

Η ΕΣΕΕ συμμετέχει με συγκεκριμένες θέσεις στο διάλογο για το τελευταίο πολυνομοσχέδιο που θα συζητηθεί αύριο στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, μετά τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα.

Ιερά Πανήγυρις Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου στις 14 Ιουλίου 2013


Είναι για καλό σκοπό

Το νέο καλοκαιρινό t-shirt με σήμα το «Στόχο» φορεμένο από την Karolina Kurkova είναι πλέον διαθέσιμο στο: http://www.ftbc.gr/eshop/products/227-t-shirt-2013.aspx.

Η Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» συνεχίζει το έργο  και την προσπάθειά της να συγκεντρώσει έσοδα για τη δημιουργία ενός Κέντρου Προληπτικών Εξετάσεων στο Σύνταγμα. Γίνε κι εσύ σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια...Πώς;

Αγόρασέ το.
Δώρησέ το.
Φορεσέ το.
Είναι για καλό σκοπό.

Ψωμιάδης προς Παπαμιμίκο: "Είμαι πολύ περισσότερο Νέα Δημοκρατία από πολλούς… ουρανοκατέβατους"

Επιστολή στο νέο γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Παπαμιμίκο απέστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στην επιστολή του ο κ. Ψωμιάδης αφού συγχαίρει τον κ. Παπαμιμίκο για την εκλογή του, τον καλεί να προωθήσει αλλαγές και βελτιώσεις στην οργανωτική δομή του κόμματος, κινήσεις οι οποίες «θα συμβάλουν τα μέγιστα στο άλμα που επιχειρεί η παράταξη προς τα εμπρός.».

Η "Κίνηση Γυναικών Παντελεήμονα Κιλκίς" πάει θάλασσα


"Την Κυριακή 14 Ιούλη 2013 πάμε θάλασσα,
στους Νέους Πόρους Πιερίας.
Αναχώρηση από το Πλατάνι του χωριού στις 8:30 π.μ. 
Δηλώσεις συμμετοχής: 6971868706 Αλέκα Θεοδωρίδου,
6932726630 Ηλιάνα Σταλίδου , 6942403443 Ειρήνη Ζυρτίδου

Κόστος συμμετοχής 10 ευρώ."

"Χορήγηση δικαιωμάτων φύτευσης Αμπέλου από το Εθνικό Αποθεματικό"

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την Απόφαση 286839/2-04-2009 των Υπουργών Οικονομίας & Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση από 1 Αυγούστου έως τις 15 Δεκεμβρίου 2013 για χορήγηση δικαιωμάτων φύτευσης Αμπέλου από το Εθνικό Αποθεματικό. Μαζί με την αίτηση θα πρέπει να προσκομίσουν:

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΑΥΓΗ ·Με τον ΣΥΡΙΖΑ των μελών – Άλμα ανατροπής και δημιουργίας – 3.500 σύνεδροι συμμετέχουν στο Ιδρυτικό Συνέδριο·Γενική απεργία την Τρίτη για τις απολύσεις – Καταλήψεις δημαρχείων, ΜΑΤ κατά καθηγητών·Έκθεση Ε. Ε. – Η Κομισιόν ανησυχεί για αποτυχία της Αθήνας
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Ηφαίστειο που ξυπνά η κοινωνία – Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις των εργαζομένων στο δημόσιο για τις απολύσεις·Εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας – Ποιοι και πως μπορούν να ρυθμίσεις εισφορές στα Ταμεία ·Κυβέρνηση – Θα ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο – Σύσκεψη Σαμαρά – Βενιζέλου για το θέμα

Σκοτώθηκε 34χρονος σε τροχαίο στη Νέα Καλλικράτεια

Στις 10.07.2013 το μεσημέρι, στο 47ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανίων (ύψος Νέας Καλλικράτειας), το δίκυκλο που οδηγούσε 34χρονος ημεδαπός εξετράπη δεξιά της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Νέων Μουδανιών.

Με έντονη διάθεση συμμετοχής η οργάνωση του τμήματος Handball του Γ.Α.Σ Κιλκίς

Το τμήμα Handball του Γ.Α.Σ Κιλκίς θα ήθελε να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό για την πρόοδο των προσπαθειών της διοικητικής ομάδας που ξεκίνησαν με το τέλος της ομολογουμένως επιτυχημένης αγωνιστικής περιόδου 2012-2013. Στο κέντρο αυτής της προσπάθειας είναι από την πρώτη στιγμή η ανάγκη συσπείρωσης και διεύρυνσης της βάσης των ανθρώπων που αγαπούν το άθλημα και βρίσκονται δίπλα στην ομάδα. 

ΠΑΜΕ: "Τώρα, όλοι στους δρόμους"

Συγκέντρωση στο Κιλκίς σήμερα 11 Ιουλίου στις 7:00 μμ στην πλατεία Ειρήνης. 
"Συνάδελφε, συναδέλφισσα,
Η κυβέρνηση των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και η Ευρωπαϊκή Ένωση με αποφάσεις και διαδικασίες εξπρές ξεθεμελιώνουν κάθε δικαίωμα, που μας έχει απομείνει. Στέλνουν στον καιάδα της ανεργίας χιλιάδες εργαζόμενους, χιλιάδες οικογένειες. Με το πολυνομοσχέδιο που κατέθεσαν απολύουν είτε με διαθεσιμότητα, είτε με κινητικότητα χιλιάδες δημοτικούς υπαλλήλους, εκπαιδευτικούς, άλλους δημοσίους υπαλλήλους, συμβασιούχους με προσωρινές διαταγές και ασφαλιστικά μέτρα κ.α.. Απολύουν 4.500 τώρα μέσα στον Ιούλιο, 8.500 τον Σεπτέμβρη και συνεχίζουν…

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς

Ζητούνται καθηγητές - καθηγήτριες αγγλικών, σουηδικών, γερμανικών και ιταλικών από Κέντρο Ξένων Γλωσσών στο Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ

Συνελήφθη 35χρονος για λαθρεμπόριο στο Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (10.07.2013) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 35 ετών, για λαθρεμπόριο ποτών και τσιγάρων.