Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Πληρωμή Εξισωτικής Αποζημίωσης έτους 2012

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει ότι ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε), σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου, μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων, προχώρησε στην πληρωμή της Εξισωτικής Αποζημίωσης του έτους 2012.

"Κερνάει Ελλάδα" το Επιμελητήριο Κιλκίς

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου Κιλκίς, στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτηρίου του.
Στο ξεκίνημα της συνεδρίασης, ο πρόεδρος Παύλος Τονικίδης ενημέρωσε αναλυτικά τα μέλη του ΔΣ για τις δράσεις που αναπτύχθηκαν απ` τον φορέα το προηγούμενο χρονικό διάστημα, καθώς και για τ` αποτελέσματα των επαφών μ` εκπροσώπους φορέων, υπηρεσιών και παραγόντων του νομού.

"100 χρόνια Μάνδρες Κιλκίς"


“Παρχάρια” 2013 στο Κιλκίς

Ένα μοναδικό ταξίδι στην ποντιακή παράδοση και ιστορία υπόσχονται και φέτος τα 7α “Παρχάρια” του Δήμου Κιλκίς, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 με ώρα έναρξης τις 18:00, στις παιδικές εγκαταστάσεις της Φύσκας της Δημοτικής Ενότητας Κρουσίων.

Ήδη, έχουν ολοκληρωθεί αρκετές συναντήσεις του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κρουσίων κ. Μιχάλη Αναστασιάδη με εκπροσώπους των συμμετεχόντων Πολιτιστικών και Ποντιακών Σωματείων, προκειμένου να διαμορφωθεί ένα γεμάτο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων.

Λήξη σχολείου Ασφαλείας Θαλασσίων/Χερσαίων Συνόρων στην Κρηστώνη Κιλκίς

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πολυεθνικό Σχολείο «Ασφαλείας Θαλασσίων/ Χερσαίων Συνόρων και Ελέγχου Προσφύγων / Οπλων και Αγαθών Διπλής Χρήσης» που διεξήχθει στις εγκαταστάσεις του ΠΚΕΕΥΕ από 01 έως 12 Ιουλ 2013.

Τον καταδίκασαν στη Θεσσαλονίκη και τον συνέλαβαν στο Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (11.07.2013) το βράδυ στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 26 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση.

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: "Κομπίνες, διαπλοκή και φαγοπότι σε υψηλότατα πολιτικά κλιμάκια"

Του Ανδρέα Κεσίδη
Κτηματολόγιο είναι η γενική, ενιαία, συστηματική και διαρκώς ενημερωμένη καταγραφή της κτηματικής περιουσίας. Περιλαμβάνει τη γεωμετρική περιγραφή και το ιδιοκτησιακό καθεστώς κάθε γεωτεμαχίου. .

Μια μέρα του Ιουλίου 2013 στη Χανιώτη Χαλκιδικής