Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ενημέρωση επιχειρήσεων για εξαγωγές ζωικών προϊόντων στη Ρωσία

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Θαλασσοκαλλιεργειών, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και με την υποστήριξη του ΟΠΕ διοργανώνουν επιμορφωτικά σεμινάρια για τις εξαγωγές προϊόντων ζωϊκής προέλευσης στην Τελωνειακή Ένωση (Ρωσική Ομοσπονδία, Λευκορωσία, Καζακστάν).

Ο… κατάλληλος άνθρωπος στην… κατάλληλη θέση!!!

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
O Χρήστος Παπουτσής Εκπρόσωπος της χώρας στην Παγκόσμια Τράπεζα.
O κος Παπουτσής, μετά από διάφορες θέσεις που κατέλαβε μέσα στο κράτος ή σε διεθνείς Οργανισμούς (μέσω του κράτους πάντοτε, γιατί δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του εκτός κράτους/κόμματος γενικά) αναλαμβάνει τώρα να συμβάλλει στη διευθέτηση των προβλημάτων της ανάπτυξης του Τρίτου Κόσμου ως ειδικός και σε αυτό το θέμα!.

Εξαρθρώθηκε τριμελής ομάδα που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Εξαρθρώθηκε έπειτα από επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, τριμελής εγκληματική ομάδα, η οποία εξαπατούσε ηλικιωμένους με το πρόσχημα της νοσηλείας συγγενικών τους προσώπων.

Εξετάσεις για επαγγελματική επάρκεια οδικών μεταφορέων

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013 οι εξετάσεις απόκτησης πιστοποιητικών επαγγελματικής επάρκειας οδικών μεταφορέων επιβατών και εμπορευμάτων για το Β΄τρίμηνο 2013 θα διενεργηθούν εντός ωραρίου εργασίας.
Για το λόγο αυτό την ημέρα διεξαγωγής των εξετάσεων, στις 17 Ιουλίου 2013, η υπηρεσία θα πραγματοποιήσει μόνο τις προγραμματισμένες εξετάσεις (θεωρητικές και πρακτικές υποψηφίων οδηγών και οδηγών) και δεν θα εξυπηρετήσει κοινό και ΚΕΠ.

Κατάληψη της Διεύθυνσης Β'θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Υπογράφει η ΕΛΜΕ Κιλκίς
"Η συνέλευση καθηγητών-γονιών-μαθητών που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς αποφάσισε να προχωρήσει σε ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Β' ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΙΛΚΙΣ σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου 2013 και ώρα 6:30 π.μ.
Για να μην περάσουν οι απολύσεις και το πολυνομοσχέδιο.
Καλούμε τους συναδέλφους να είναι παρόντες."

Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. δήμου Παιονίας

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 18η Ιουλίου 2013 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 20.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΑΥΓΗ ·Γενική απεργία σήμερα – Όχι στις απολύσεις - Αντίσταση στις προγραφές·»Βόμβα» Αρβανιτόπουλου για σχολικούς φύλακες – «Υπάρχει μια ανησυχία, τα σχολεία πρέπει να φυλάσσονται» , λέει τώρα ο υπουργός Παιδείας ·Ιδιώτες ελεγκτές σε ΕΟΠΥΥ – νοσοκομεία
ΒΡΑΔΥΝΗ · Λουκέτο σε όλη τη χώρα – Πανελλαδική κινητοποίηση κατά του Πολυνομοσχεδίου και απολύσεων στο Δημόσιο ·Πως θ διαμορφώνεται ο κατώτατος μισθός –Νέο μηχανισμό από 1/1/2017 ανακοίνωσε το υπ. Εργασίας ·Συνάντηση του Πρωθυπουργού με τραπεζίτες – Ρευστότητα και χαμηλά επιτόκια ζητά ο Σαμαράς

Συνελήφθη για ναρκωτικά στους Ευζώνους Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (15.07.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας υπήκοος Βουλγαρίας 58 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στους Ευζώνους Κιλκίς, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος και σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (50) ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής.  Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.