Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Μήνυμα Σαμαρά για την επέτειο της εισβολής στην Κύπρο

"Η 20η Ιουλίου είναι, για τους Απανταχού Έλληνες, ημέρα τιμής και μνήμης. Αλλά και ημέρα ανάδειξης της πραγματικής διάστασης του κυπριακού προβλήματος. Ημέρα χρέους.
Είναι πρωτίστως, ημέρα τιμής προς τους ηρωικώς πεσόντες και τους εν ψυχρώ εκτελεσθέντες, τους νεκρούς και τους αγνοούμενους της εισβολής του Αττίλα.

Ομιλία Ειρήνης Αγαθοπούλου στο σχέδιο νόμου για τη ΝΕΡΙΤ Α.Ε

«Καλοκαίρι στην πόλη» από τον ΟΠΟΝΓΑ Κιλκίς

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών πραγματοποιούνται για πρώτη χρονιά φέτος τα καλοκαιρινά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης του Οργανισμού Πολιτισμού, Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς.

Νίκος Τριανταφυλλίδης: «Ενωμένοι θα πετύχουμε πολλά»

Το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο, και εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί ο Νίκος Τριανταφυλλίδης. Βέβαια ο 21χρονος μέσος του Κιλκισιακού αν και νεαρός σε ηλικία έχει φτάσει μέχρι και την Super League, και φέτος όπως λέει και ο ίδιος θέλει να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα με τον Κιλκισιακό.

Ποιος είναι ο Νίκος Τριανταφυλλίδης

Γεννημένος στις 31 Οκτωβρίου του 1992 από νεαρή ηλικία ο Τριανταφυλλίδης έδειξε την κλίση του στο ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε από το 1999 να αγωνίζεται στον Αλέξανδρο Κιλκίς, και φυσικά αποτελούσε και μέλος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κιλκίς. Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς και έτσι ήταν συχνές οι κλήσεις στην Εθνική Παίδων.

"Όχι στην απαλλοτρίωση της ζωής μας"


Οι Σκοπιανοί στέλνουν κάθε μέρα εκατοντάδες "ξυλοφορτωμένους" αλλοδαπούς στο Κιλκίς

Υπογράφει η ANEΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΙΣΧΥΡΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
Στις 2-8-2013, έχουμε επέτειο! Κλείνουμε ένα χρόνο από την έναρξη της επιχείρησης ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ. Απολογισμός για τον Νομό μας το Κιλκίς. Συνάδελφοι και οι οικογένειές τους στα πρόθυρα ψυχολογικής κατάρρευσης από τις αδικαιολόγητα συνεχιζόμενες αποσπάσεις.

Πουλούσαν σογιέλαιο με χρωστικές ουσίες ως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο στο Κιλκίς

Συνελήφθησαν, χθες (19.07.2013) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδος Ασφαλείας Παιονίας και Δοϊράνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, τέσσερις ημεδαποί 40, 24, 23 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, νοθεία πραγμάτων και παραβάσεις του αγορανομικού κώδικα. 

Αποσύρεται από τον ΕΦΕΤ το προϊόν «Αμύγδαλο Ψίχα 250 Γρ. ΒioVita»

Ο ΕΦΕΤ, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (RASFF), ενημερώθηκε για τη διακίνηση ψίχας αμυγδάλου, Ισπανικής προέλευσης, στην οποία ανιχνεύτηκε υψηλή συγκέντρωση ωχρατοξίνης Α.

Αποσύρεται από τον ΕΦΕΤ το προϊόν «Πυρήνες βερίκοκου 150 Γρ. ΒΙΟΑΓΡΟΣ Bio»

Ανάκληση προϊόντος Ο ΕΦΕΤ, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (RASFF), ενημερώθηκε για τη διακίνηση βιολογικών πυρήνων βερίκοκου, Τουρκικής προέλευσης, στην οποία ανιχνεύτηκε υψηλή συγκέντρωση αφλατοξινών.

Κάντε κάτι, γέμισε το χωριό μου κουνούπια του Δυτικού Νείλου"

"Είμαι κάτοικος Πεδινού Κιλκίς και στο σπίτι μου έχω δει και έχω σκοτώσει πάρα πολλά κουνούπια δυτικού Νείλου (Τα ονομαζόμενα τίγρεις). Είναι γεμάτο πλέον το χωριό και κάτι πρέπει να γίνει από την Πολιτεία"
Κάτοικος Πεδινού Κιλκίς
(Τα στοιχεία του αναγνώστη είναι στη διάθεση της ΓΝΩΜΗΣ)

ΓΝΩΜΗ: "Καλού κακού ας το δουν οι αρμόδιοι"

Δήμαρχοι Κεντρικής Μακεδονίας: "Στην διάθεση του Υπουργού οι παραιτήσεις μας"

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, σε Έκτακτη Συνεδρίαση του την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013, μετά από την ψήφιση του πρόσφατου Νόμου «φορολογία εισοδήματος επείγοντα μέτρα εφαρμογής του Ν.4046/2012, του Ν.4093/2012 και του Ν.4127/2013 και άλλες διατάξεις», με τον οποίο, παρά τις ακλόνητα τεκμηριωμένες αντιρρήσεις και τις έντονες διαμαρτυρίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αφενός μεν διευρύνεται η έκταση και η ένταση της επιτροπείας του «παρατηρητηρίου» επί των ΟΤΑ, και αφετέρου καταργούνται συλλήβδην Δημοτικές Υπηρεσίες, με ανεκτίμητη προσφορά στις Τοπικές Κοινωνίες, οι οποίες δεν επιβαρύνουν ούτε κατ’ ελάχιστον τον Κρατικό Προϋπολογισμό, ύστερα από αναλυτική ενημέρωση του από τον Πρόεδρο της ΠΕΔΚΜ κ. Σίμο Δανιηλίδη, και από τις τοποθετήσεις των μελών του και των παρισταμένων Δημάρχων καθώς και εκπροσώπων των εργαζομένων αποφασίζει (σχεδόν ομόφωνα,- μειοψηφούντος του εκπροσώπου της Λαϊκής Συσπείρωσης): 

Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς: "Το δικό μας ψήφισμα ενάντια στο Πολυνομοσχέδιο"

«Όχι στο πολυνομοσχέδιο που επιχειρεί να δώσει ολοκληρωτικό χτύπημα σε εργασιακά δικαιώματα και κατακτήσεις. 
Εκφράζουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση στις σχεδιαζόμενες απολύσεις – διαθεσιμότητες στο Δημόσιο και τους ΟΤΑ. Οι απολύσεις αυτές θα υποβαθμίσουν ακόμα περισσότερο τις ήδη ανεπαρκείς κοινωνικές δομές που συνδέονται με την ικανοποίηση λαϊκών αναγκών, θα ανοίξουν παραπέρα το δρόμο της ιδιωτικοποίησης επιφέροντας νέα πλήγματα στη λαϊκή οικογένεια.