Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Σαμαράς: Όχι άλλες απολύσεις, όχι άλλους φόρους, όχι άλλες μειώσεις μισθών



Δείτε τι έλεγε ο Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξη που είχε δώσει, ένα χρόνο πριν... 
Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δραστηριότητες της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς

"Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 24 Ιουλίου ο πρώτος κύκλος των δραστηριοτήτων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς με τίτλο «Στις Βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος», μια εκστρατεία προώθησης της ανάγνωσης, της καινοτομίας και της δημιουργικότητας, που υλοποιείται ταυτόχρονα από 103 Βιβλιοθήκες της χώρας σε συνεργασία με την Future Library και με χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ομιλία Παραστατίδη στη Βουλή για το Πολυνομοσχέδιο, 25 Ιουλίου 2013

"Κύριες και κύριοι συνάδελφοι,
Θα αναφερθώ στο πνεύμα και στη φιλοσοφία κυρίως του σημερινού νομοσχεδίου. Συζητούμε το τρίτο κατά σειρά φορολογικό νομοσχέδιο μέσα σε ελάχιστη χρονική περίοδο και μάλιστα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος ως προαπαιτούμενο για την εκταμίευση μέρους της δόσης.

Ομιλία Γεωργαντά στη Βουλή για το Πολυνομοσχέδιο, 17 Ιουλίου 2013

Επίσκεψη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΙΛΚΙΣ στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

Στις 24-07-2013 κλιμάκιο της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΙΛΚΙΣ αποτελούμενο από τον γραμματέα Παπουλίδη Σταμάτη και τα μέλη Ανθρακίδη Αιμ. Θεμιστοκλή και Ευσταθιάδου Χρυσούλα πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που απασχολούν τον Νομό.

«Αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας και άλλες διατάξεις»

Εισήχθη χθες σε δημόσια διαβούλευση η νομοθετική πρωτοβουλία για την «Αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας και άλλες διατάξεις», η οποία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο (http://www.opengov.gr/yptp/?p=960). Η νομοθετική πρωτοβουλία θα αποτελέσει ιδιαίτερο μέρος του σχεδίου νόμου «Αναδιοργάνωση Υπηρεσιών του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και άλλες διατάξεις», η δημόσια διαβούλευση για το οποίο έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Τσάκωσαν δύο Σκοπιανούς κλέφτες στους Ευζώνους Κιλκίς

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς δεκαεπτά περιπτώσεις κλοπών και απόπειρων κλοπών σε βάρος τουριστών στο Τελωνείο Ευζώνων του Κιλκίς που διαπράχθηκαν κατά το τελευταίο δίμηνο. Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί 27 και 40 ετών που ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες των κλοπών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Ιουλίου 2013, στις 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

"Τέτοια Δημοκρατία δεν την θέλω"

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Έχω ακούσει από τα Μ.Μ.Ε. αυτές τις ημέρες, πολλά για την Δημοκρατία που έχουμε από την μεταπολίτευση και μετά, δηλαδή μετά την χούντα, την δικτατορία και μέχρι τώρα. Αυτά που έχω μάθει για Δημοκρατία από τα χρόνια των σπουδών μου, είναι για ένα θέμα πού αφορά ένα σύνολο ανθρώπων γίνεται συζήτηση επί του θέματος και ψηφίζουν ελεύθερα οι παρόντες στην συζήτηση, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας πρέπει να το δέχονται όλοι.

Η ΤΟΥΟΤΑ Bίο-Καρ PLUS παραδίδει ένα Τoyota Aygo στον Κιλκισιώτη τυχερό νικητή

Ο μεγάλος Διαγωνισμός «After Sales Toyota Lucky Service» της ΤΟΥΟΤΑ, διάρκειας 3 μηνών (Μάρτιος-Απρίλιος-Μάιος ‘13), ο οποίος πραγματοποιήθηκε σε πανελλαδικό επίπεδο μέσω των Εξ. Εμπόρων & Επισκευαστών Τoyota, ανέδειξε 1.000 τυχερούς νικητές σε όλη τη χώρα.

Κάλεσμα Επιτροπής Αγώνα κατοίκων Παιονίας για την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

"Η Επιτροπή Αγώνα Παιονίας καλεί τους κατοίκους της περιοχής να εκφράσουν την αγωνιστική τους διάθεση, να δράσουν συλλογικά και να χτίσουν την μόνη ικανή δύναμη να φέρει τα πάνω-κάτω, την Λαϊκή Συμμαχία. Η Συμμαχία αυτή έχοντας ως καθημερινό στόχο τον συντονισμό των δυνάμεων και των αγώνων του λαού, θα ενισχύσει την προσπάθεια δημιουργίας ενός κινήματος πάλης και ανατροπής.

Απατηλά SMS υπόσχονται εκατομμύρια

Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώνει τους πολίτες, για την αποφυγή εξαπάτησής τους, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα αποστέλλονται σε χρήστες κινητών τηλεφώνων, σύντομα μηνύματα sms, για δήθεν κέρδη από διαγωνισμό.

Συνεργασία ΥΠΑΑΤ και ΥΠΕΚΑ για την από κοινού επίλυση θεμάτων που άπτονται του πρωτογενούς τομέα

Σε συνάντηση που είχαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, με τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννη Μανιάτη, συζητήθηκαν τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος των δύο Υπουργείων που πρέπει να επιλυθούν, προκειμένου ο πρωτογενής τομέας να μπορέσει να ανταποκριθεί στην παραγωγική του δραστηριότητα, με το μικρότερο δυνατό κόστος.