Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τα Καλοκαιρινά παζάρια στη Γερακώνα ν. Κιλκίς

Φέτος, τον Αύγουστο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους του να στηρίξουν τον οργανισμό, συμμετέχοντας στα καλοκαιρινά παζάρια που διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα. 
Μέσα σε κλίμα καλοκαιρινό, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα δράσεων του Οργανισμού και να διαλέξουν ανάμεσα σε ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές:

Στις Μάνδρες Κιλκίς ξέρουν να γλεντούν!


Ο Αύγουστος στις Μάνδρες Κιλκίς μπήκε με παραδοσιακή μουσική.
Από νωρίς μια παρέα με κλαρίνο και γκάιντα (από τον Στάθη) και βιολί (από τον Γιώργο) γλέντησε θρακιώτικα ως τις πρωινές ώρες.
(Το Video είναι ευγενική παραχώρηση του Γιώργου Γεμενετζή)

Τους έπιασαν να οδηγούν φορτηγό αυτοκίνητο μαϊμού

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας μία περίπτωση πλαστογραφίας πιστοποιητικών.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών 28 και 30 ετών, γυναίκα και άνδρας αντίστοιχα, για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Παρέμβαση Νέων ΣΥΡΙΖΑ - Αγαθοπούλου στα κρατητήρια Λιμενικού Ηγουμενίτσας

Η βουλευτής Κιλκίς Ε. Αγαθοπούλου συμμετείχε στην παρέμβαση που έκανε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στα κρατητήρια του Λιμενικού στην Ηγουμενίτσα, όπου κρατούνται μετανάστες.

Συνεχίζονται εντατικά οι προπονήσεις του Κιλκισιακού

Στη δεύτερη μέρα προπονήσεων στους Φιλιππαίους Γρεβενών βρίσκεται πλέον ο Κιλκισιακός.

13.307 παραβάσεις σε 46.080 τροχονομικούς ελέγχους το περασμένο πενθήμερο

Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού, η Διεύθυνση Τροχαίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας προγραμμάτισε και πραγματοποίησε πενθήμερο τροχονομικών ελέγχων, από τις 26 έως και τις 30 Ιουλίου, σε όλη την επικράτεια.

Λήγει αύριο, Παρασκευή 2 Αυγούστου η προθεσμία για παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ

Κάλεσμα στους γονείς να σπεύσουν έγκαιρα στους δήμους για την ολοκλήρωση του φακέλου εγγραφής των παιδιών τους στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, στα ΚΔΑΠ και στα ΚΔΑΠμεΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», απευθύνει ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, και δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης.

Στη φυλακή ο 42χρονος μαστρωπός της Κατερίνης

Συνελήφθη χθες (31.07.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 42 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση. 

Το “Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων” της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Την οριστικοποίηση και την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Σχεδίου Αγροτικής Ανάπτυξης “Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων” της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, στη συνεδρίαση του σώματος την Τρίτη 30 Ιουλίου 2013. 

Συνεργασία σε θέματα υποδομών μεταξύ Γ.Α.Σ.Κ. και Ποντίων Κιλκίς στη χειροσφαίριση

Την από κοινού συνεργασία σε θέματα και λειτουργία των τμημάτων υποδομής συμφώνησαν σε συνάντηση που είχαν χθες Τρίτη 30 Ιουλίου εκπρόσωποι του τμήματος χειροσφαίρισης της ομάδας μας με τους διοικούντες των Ποντίων Κιλκίς.

Καστανερή ν. Κιλκίς: "Γραφική και πανέμορφη"

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ζητά ιδιώτες συνεργάτες

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να απασχοληθούν ως Ιδιώτες Συνεργάτες στις διενεργούμενες από αυτήν στατιστικές εργασίες να υποβάλουν την σχετική ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, από την 1η Αυγούστου 2013 μέχρι την 24η ώρα της 31ης Αυγούστου 2013, ώστε να εγγραφούν στο νέο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών, το οποίο θα ισχύει από τον Σεπτέμβριο 2013 έως και τον Απρίλιο 2014.

Πρόσκληση συμμετοχής κιλκισιώτικων επιχειρήσεων στο "Κερνάμε Ελλάδα"

"Για πρώτη φορά και στο Κιλκίς, οργανώνουμε την πολύ γνωστή Έκθεση – Φεστιβάλ γαστρονομίας «Κερνάμε Ελλάδα», το τριήμερο 30, 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2013, στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας με την ενεργό συμμετοχή πλειάδας επιχειρήσεων και φορέων. 

Τετράωρη στάση εργασίας σήμερα Πέμπτη στα νοσοκομεία

Σε τετράωρη στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι θα προχωρήσουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, αντιδρώντας στο πρόγραμμα κινητικότητας. Παράλληλα, στις 11:30 προγραμματίζουν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας.

Παραδοσιακά Παιχνίδια στο Λαογραφικό Μουσείο του Κιλκίς

Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Λαογραφικού Μουσείου Δήμου Κιλκίς με θέμα τα Παραδοσιακά Παιχνίδια.

Σε εξέλιξη τo πρόγραμμα "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ"

Γράφει ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 100 ΚΙΛΚΙΣ (ΕΝΑΝΤΙ Δ.Ε.Η.)
EMAIL:themikil@otenet.gr, ΤΗΛ.2341029002, 6977431359


Ποιος μπορεί να ενταχθεί στο Πρόγραμμα – Με ποια κίνητρα;

Προβλέπεται δυνατότητα λήψης 4/5/6ετούς δανείου, με ή χωρίς εγγυητή, χωρίς προσημείωση ακινήτου, δυνατότητα άμεσης αποπληρωμής του δανείου χωρίς επιβαρύνσεις, καθώς και εξόφληση των προμηθευτών/ αναδόχων μέσω της τράπεζας χωρίς την εμπλοκή του πολίτη. Με την υπαγωγή στο πρόγραμμα παρέχεται προκαταβολή 40% του προϋπολογισμού της αίτησης.