Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Μια "περίεργη διαχείριση είδησης"

Του Χάρη Τσιόκα
Δεν είναι λίγοι αυτοί που διαπιστώνουν ότι έγινε … μια "περίεργη διαχείριση της είδησης" ότι η κ Τσάγκρη καταψήφισε άρθρο που άνοιγε τον δρόμο της ιδιωτικοποίησης του νερού (ΕΥΔΑΠ)
Το αυτονόητο ήταν ότι:

Σκάνδαλο: Αποσύρονται προϊόντα των εταιριών CRETA FARM, ΠΑΣΣΙΑΣ και ΑΦΟΙ ΠΑΝΤΕΡΗ Ο.Ε.

Οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο εξέτασης καταγγελίας, διαπίστωσαν την ύπαρξη μη ασφαλών προϊόντων τα οποία περιέχουν τη χρωστική Ε120 (κοχενίλη, καρμινικό οξύ, καρμίνες), πρόσθετο μη επιτρεπόμενο στο συγκεκριμένα είδη τροφίμων.
Πρόκειται για τα εξής προϊόντα:

«Έκαναν φτερά» οι φάκελοι με τα πρόστιμα από το ΙΚΑ Κιλκίς

Δεκάδες φάκελοι με πρόστιμα που έχουν επιβληθεί σε επιχειρήσεις έγιναν καπνός από γραφείο υπαλλήλου στο ΙΚΑ Κιλκίς. Το περιστατικό καταγγέλθηκε ως κλοπή και έχει προκαλέσει αναστάτωση μεταξύ των υπαλλήλων του κεντρικού καταστήματος του Ιδρύματος.

Δύο μηνών βρέφος κατέληξε, στο Αλεποχώρι Τριταίας

Αναφορικά με το τραγικό περιστατικό του θανάτου του 2 μηνών βρέφους στο Αλεποχώρι Τριταίας, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα ήθελε να ενημερώσει ότι από τις 25 Σεπτεμβρίου 2012 είχε αποστείλει ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στις αρμόδιες αρχές για τη σοβαρότητα της κατάστασης και τον άμεσο κίνδυνο για τη ζωή των παιδιών της οικογένειας. 

Ανανέωσαν Τζιώκας και Δούγιας την συνεργασία τους με τον ΓΑΣ Κιλκίς

Την ανανέωση της συνεργασίας της και για την αγωνιστική περίοδο που θα ξεκινήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου με τους αθλητές Τζιώκα και Δούγια ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδα μας. Τόσο ο πρώτος που αγωνίζεται ως πίβοτ και περιφερειακός με θητεία στον Αρχέλαο Κατερίνης, όσο και ο δεύτερος που αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και προέρχεται από τα Ιωάννινα, συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχημένη περσινή πορεία της ομάδας μας και είναι σίγουρο πως και τη φετινή περίοδο θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό για να φτάσει η ομάδα μας ακόμη ψηλότερα.

Πηγή ν. Κιλκίς: "Μικρή άλλα θαυματουργή"

Πρόσκληση γενικής συνέλευσης Πολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας Κιλκίς "Το λαβάς"

Την Κυριακή 11 Αυγούστου 2013 και ώρα 11:00 στο πνευματικό κέντρο πίσω από την Εκκλησία του χωριού θα πραγματοποιηθεί η Γενική συνέλευση του Συλλόγου με θέματα ημερησίας διατάξεως τα εξής:

Οδηγίες για τα μέτρα προφύλαξης από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα από την Π.Ε Κιλκίς

H Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Κιλκίς αποστέλλει οδηγίες για τα μέτρα προφύλαξης από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα.

Έκλεισαν φρουτάδικο με 17 τζογοτελάρα

Συνελήφθη σήμερα (04.08.2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 52 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Επενδύσεις σε περιοχές Natura;

Ερώτηση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ Ασημίνας Ξηροτύρη-Αικατερινάρη και Νίκης Φούντα
"Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, στο πλαίσιο του Συμβουλίου Υπουργών Περιβάλλοντος της Ε.Ε., φέρεται ότι το ΥΠΕΚΑ έχει δηλώσει ότι «κύριος στόχος των παρεμβάσεων που ετοιμάζονται για τις 443 ελληνικές περιοχές του NATURA 2000 είναι και η δυνατότητα αξιοποίησης του εθνικού ορυκτού πλούτου που αποτελεί ‘σεντούκι’ κρυμμένο στα έγκατα της ηπειρωτικής Ελλάδας. 

Θρεπτικά συστατικά για υγιές δέρμα

Επιμέλεια Ασημένια Καναρίδου*
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ποιες είναι οι καλύτερες τροφές για το δέρμα σας και οι καλύτεροι τρόποι για να πάρετε τις βιταμίνες και τα άλλα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το δέρμα σας;