Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Τι να μας πουν για μεγάλα αγγούρια!


Αγγούρι-γίγας στην Ξάνθη! Έχει μήκος 48 εκατοστά… μας λέει η thrakitoday.com


Αγγούρι τέρας  στο Χέρσο Κιλκίς!
Έχει μήκος 65 εκατοστά... λέει η gnomikilkis.gr

Ξένες γλώσσες από το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Παιονίας

Το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Παιονίας, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, προωθεί μαθήματα ξένων γλωσσών, σε ενήλικες, στην Ιταλική, Ισπανική, Γαλλική, Γερμανική, Ρωσική, Σλαβική και Αγγλική γλώσσα με στόχο την απόκτηση πτυχίου. Εγγραφές μέχρι 15 Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες: Σύλλογος Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας ¨Αριστοτέλης¨. τηλ.6972265668

Ταύρους στο κρεβάτι κάνει τους άνδρες ο ήλιος

Καθόλου τυχαίο δεν θεωρείται το γεγονός ότι ο Αύγουστος έχει χαρακτηρισθεί ο μήνας των διακοπών αλλά και του έρωτα .Η επιβεβαίωση έρχεται πλέον και από τα επίσημα στοιχεία των επιστημόνων σύμφωνα με τα οποία η ηλιοθεραπεία αυξάνει την λίμπιντο στους άνδρες.

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για παραβάσεις σε επιχειρήσεις της Χαλκιδικής

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας, συνεχίστηκαν οι συστηματικοί έλεγχοι σε διάφορες τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής, με σκοπό την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που σχετίζονται με την εφαρμογή της νομοθεσίας σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σκοτώθηκε 44χρονος σε τροχαίο

Στις 09.08.2013 το μεσημέρι, στο 40ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, αρχικά σημειώθηκε σύγκρουση του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκίνητου που οδηγούσε ένας 44χρονος και του Ι.Χ. Φορτηγού που οδηγούσε ένας 40χρονος υπήκοος Βουλγαρίας. Στη συνέχεια συνεπεία της σύγκρουσης το Ι.Χ. Φορτηγό εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με το Ι.Χ. Επιβατικό που οδηγούσε ένας 54χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα του τροχαίου δυστυχήματος είναι ο θανάσιμος τραυματισμός του 44χρονου οδηγού του πρώτου οχήματος και ο ελαφρύς τραυματισμός του 54χρονου οδηγού και μιας 49χρονης υπηκόου Αλβανίας επιβάτιδας του τρίτου οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών.

55άρα Ελληνίδα προστάτευε 40άρα Βουλγάρα

Συνελήφθη σήμερα (10.08.2013) πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, μία ημεδαπή 55 ετών, για μαστροπεία.
Ειδικότερα, στον Παλαιό Παντελεήμονα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών σχεδιάστηκε επιχείρηση και συνελήφθη η 55χρονη ως ιδιοκτήτρια καταστήματος (μπαρ - καφετέρια), διότι κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία εντός ειδικού χώρου του καταστήματος διευκόλυνε έναντι χρηματικού ποσού την ασέλγεια 40χρονης υπηκόου Βουλγαρίας.

Το Yoga-pilates house fitness center Κιλκίς πάει διακοπές


Αϋγουστος 1945: Ρίψη ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι

Η ρίψη ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που με τον τρόμο που προκάλεσε αναδείχτηκε σύμβολο υπέρ της παγκόσμιας ειρήνης και του πυρηνικού αφοπλισμού. Οδήγησε στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου με την παράδοση της Ιαπωνίας λίγες μέρες αργότερα.

Τσάκωσαν 42χρονο Γεωργιανό για παράνομη οπλοκατοχή και κλοπή

Συνελήφθη χθες (09.08.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, ένας υπήκοος Γεωργίας 41 ετών, για παράνομη οπλοκατοχή και κλοπή σε κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η ΕΠΣ Κιλκίς ενημερώνει διαιτητές και παρατηρητές του νομού Κιλκίς

Υπογράφει η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε τα παρακάτω:
1. Όλοι οι Διαιτητές – Βοηθοί Διαιτητές και Παρατηρητές Διαιτησίας της Ένωσής μας, θα πρέπει να υποβάλλουν μέχρι τις 02 / 09 /2013 και ώρα 19.00μ.μ., στα γραφεία επί της Β. Ρώτα 16α, Αίτηση & Διοριστήριο κατάταξης προκειμένου να συμμετάσχουν στις διαδικασίες αξιολόγησης – κατάταξής τους σε κατηγορίες σύμφωνα με τα άρθρα 21, 22, 25 & 26 του Κανονισμού Διαιτησίας. Μαζί με την αίτηση, οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να προσκομίσουν:

Οι αλλαγές σε «Νέο Λύκειο» και Πανελλαδικές εξετάσεις

Σε διαβούλευση από χθες, Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013, το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων για το «Νέο Λύκειο» και τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Αρκετές οι αλλαγές, οι κυριότερες εκ των οποίων είναι:

Αυτός είναι ο 37χρονος που ασελγούσε σε βάρος 13χρονου

Βραδινές ώρες της 04.08.2013 συνελήφθη στο Αιγάλεω, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 37χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου, κατ’ εξακολούθηση.

Αυτοί εξαπατούσαν ηλικιωμένους στη Θεσσαλονίκη

Σχετικά με τη σύλληψη δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 40 και 28 ετών, οι οποίοι είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, με σκοπό την εξαπάτηση ηλικιωμένων κυρίως ατόμων με το πρόσχημα τακτοποίησης υποτιθέμενων οικονομικών εκκρεμοτήτων συγγενικών τους προσώπων αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά και αποκομίζοντας με τον τρόπο αυτό παράνομο περιουσιακό όφελος, δίνονται στη δημοσιότητα, μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας τους, καθώς και φωτογραφίες τους.
Πρόκειται για τους:

Χορεύει ο Ποντιακός Σϋλλογος Ηλιολούστου Κιλκίς "Ο Προμηθέας"


Ο "Αετός" Κορωνούδας χορεύει το Σάββατο 10 Αυγούστου