Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

21 συλλήψεις ο απολογισμός αστυνομικών των ελέγχων σε επιχειρήσεις της Χαλκιδικής, χθες και σήμερα

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας, συνεχίστηκαν οι συστηματικοί έλεγχοι σε διάφορες τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής, με σκοπό την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που σχετίζονται με την εφαρμογή της νομοθεσίας σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. 

Κατασχέθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά 1.860.000 πακέτα τσιγάρα

Μια από τις μεγαλύτερες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων, εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά από υπαλλήλους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ Αττικής, σε συνεργασία με υπαλλήλους του Ε΄ Τελωνείου Πειραιά.

Ανάκληση αυτοκινήτων Mitsubishi μοντέλο ASX για επισκευή της πανοραμικής οροφής

Ανάκληση αυτοκινήτων μάρκας Mitsubishi μοντέλο ASX για έλεγχο και, αν απαιτείται επισκευή, της πανοραμικής οροφής, πραγματοποιεί η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Κιλκισιακός: Ικανοποίηση παρά την ήττα

Το πρώτο του φιλικό έδωσε το Σάββατο 10 Αυγούστου ο Κιλκισιακός, στο οποίο γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Αναγέννηση Γιαννιτσών (αγωνίζεται στη Football League) στον Νέο Μυλότοπο Πέλλας.

Και στο κρύο και στη ζέστη, "Είμαστε ότι τρώμε"

Επιμέλεια Ασημένια Καναρίδου*
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Όταν η άσφαλτος λιώνει κάτω από τον καυτό ήλιο, οι αντοχές του οργανισμού δοκιμάζονται – και δίχως τα κατάλληλα «όπλα», κινδυνεύει από προβλήματα όπως η αφυδάτωση, η εξάντληση, η θερμοπληξία και πολλά άλλα. Ευτυχώς, η σωστή διατροφή μπορεί να τον βοηθήσει να αντέξει. 

Μουσική παράσταση – «η πόλις» κάτω από το φως του φεγγαριού στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

Την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013 η «πόλις» με το μουσικό τμήμα της θα παρευρεθεί και θα συνεργασθεί με την ΙΣΤ’ Εφορεία Κλασσικών και Προϊστορικών Αρχαιοτήτων στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς για την εκδήλωση που έχει προγραμματισθεί εκεί.

Φιλυριά ν. Κιλκίς: Λιτή και γραφική