Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα, στις 29 Αυγούστου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

«Ενημέρωση παραγωγών για τις Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις (Π.Π.Δ.) »

Σας ενημερώνουμε ότι στο ΦΕΚ Β΄ 2002/14-08/2013 δημοσιεύτηκε η Κ.Υ.Α. που αφορά στις Π.Π.Δ.. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου (www.et.gr).
Οι Π.Π.Δ. αφορούν τους κτηνοτρόφους που ενδιαφέρονται να κατασκευάσουν σταυλική εγκατάσταση.

Το δημοτικό συμβούλιο δήμου Παιονίας συνεδριάζει

Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 29η Αυγούστου 2013 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 20.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Πήγε να δωροδοκήσει αλλά την πάτησε

Συνελήφθησαν χθες (22.08.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, τρεις ημεδαποί, δύο γυναίκες ηλικίας 47, 66 ετών και ένας 55χρονος άνδρας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ενεργητικής δωροδοκίας και της άμεσης συνέργειας σε αυτή.

Εκδηλώσεις Αναπτυξιακής Κιλκίς στο Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα»



Στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Κερνάμε Ελλάδα», η Αναπτυξιακή Κιλκίς οργανώνει μια σειρά από μοναδικές και πρωτότυπες εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσει κανείς:

Σκοτώθηκε 21χρονος σε τροχαίο

Στις 22.08.2013 το βράδυ, στα Γιαννιτσά Πέλλας,  σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 18χρονος ημεδαπός και δίκυκλης μοτοσικλέτας που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός και επέβαινε μία 20χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 21χρονου οδηγού και το σοβαρό τραυματισμό της 20χρονης επιβάτιδας της δίκυκλης μοτοσικλέτας. Ο 18χρονος συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών.

Νέα Καβάλα ν. Κιλκίς: Πάνω από την Αρτζάν Αματόβου

Αλλάζει η συμμετοχή στα φάρμακα. Πόσο θα πληρώνουν οι ασθενείς

Αλλαγές επί των ποσοστών συμμετοχής των ασφαλισμένων στα φάρμακα φέρνει ο Σεπτέμβριος.Το υπουργείο υγείας μετά και τις πιέσεις που δέχεται από την τρόικα λαμβάνει μέτρα για την περαιτέρω μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης.Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να δώσει κίνητρα για τη διεύρυνση της χρήσης των γενόσημων φαρμάκων από τους ασθενείς.

“Εφυγε ο Καθηγητής...”

Στις 16 του Αυγούστου έφυγε από κοντά μας ένας καλός και σπουδαίος άνθρωπος, ο Χρήστος Χριστοφορίδης, ο “καθηγητής” όπως συνήθιζαν να τον αποκαλούν οι δεκάδες μαθητές και μαθήτριες του στην μεγάλη του διδακτική καριέρα.
Από μικρό παιδί, μόλις 9 ετών, έμεινε ορφανός καθώς ο εμφύλιος πόλεμος του στέρησε τον πατέρα του και όμως... χωρίς χρήματα και χωρίς βοήθεια κατάφερε να σπουδάσει δουλεύοντας ταυτόχρονα για να εξασφαλίσει τα προς το ζήν. 

ΕΛΓΑ: Παράταση του χρόνου καταβολής της ασφαλιστικής εισφοράς του 2012

Την παράταση του χρόνου της εμπρόθεσμης καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς του 2012 έως τις 31 Αυγούστου 2013 υπενθυμίζει με επιστολή που απέστειλε ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Βασίλης Έξαρχος προς τους αγρότες που δεν έχουν ανταποκριθεί στις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις.

«Rock The City festival» στο Κιλκίς

Κάποτε «Φεστιβάλ Τοπικών Συγκροτημάτων», πλέον «Rock The City festival», πάντα καθοδηγούμενο από το ίδιο κίνητρο: το μεράκι της νεολαίας για δημιουργία.

Το έργο ’Αγαμέμνων’’ το Σάββατο 24 Αυγούστου 2013 στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την Περιφερειακή ενότητα Κιλκίς και το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης παρουσιάζουν το κορυφαίο έργο της αρχαίας ελληνικής δραματικής τέχνης ‘’Αγαμέμνων’’ το Σάββατο 24 Αυγούστου 2013 και ώρα 21:00 στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς . 

Συναυλία Jazz με τη Soprano Κατερίνα Μηνά στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς



Μια διαφορετική και μοναδική συναυλία jazz με την ελληνοκυπριακής καταγωγής σοπράνο Κατερίνα Μηνά, διοργανώνει ο Δήμος Κιλκίς την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, στο Θέατρο Λόφου της πόλης του Κιλκίς. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών


“Dairy Expo 2013”: Η 1η έκθεση Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας στις 2- 3- 4 Νοεμβρίου

Η εταιρεία διοργάνωσης επαγγελματικών εκθέσεων και έκδοσης κλαδικών περιοδικών o.mind Creatives, ανακοινώνει την 1η διοργάνωση της κλαδικής έκθεσης γαλακτοκομίας και τυροκομίας με τίτλο: “Dairy Expo 2013”. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 2, 3 & 4 Νοεμβρίου του 2013 στο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, που βρίσκεται στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», στα Σπάτα Αττικής.

Συμφωνία ΠΟΕ-ΟΤΑ για κινητικότητα στους δήμους

Τη συμφωνία της με την αξιολόγηση δομών των δήμων και της μετακίνηση του πλεονάζοντος προσωπικού«είτε εντός του δήμου, είτε σε άλλους οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης«, δήλωσαν οι εκπρόσωποι της ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά τη διάρκεια της σημερινής, σε πολύ καλό κλίμα, συνάντησης τους με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.