Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Λαϊκός αγώνας δρόμου από τον Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα διοργανώνει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013 στον
Παντελεήμονα, υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, τον 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 10χλμ. και 1.000 μέτρων για παιδιά έως 12 ετών.

Ξεκινούν οι Ακαδημές του "ΑΕΤΟΥ" Κιλκίς

Ο Σύλλογος μας συμπληρώνει φέτος τα 15 χρόνια κοινωνικής, πολιτιστικής και αθλητικής προσφοράς συμμετέχοντας ενεργά στα κοινά της πόλης μας, αλλά και εκπροσωπώντας επάξια σε πανελλήνιο επίπεδο την πόλη και τον Νομό Κιλκίς με αρκετές κ σημαντικές επιτυχίες.

29 ετών ο κλέφτης πέντε δικύκλων στον Ευρωπό Κιλκίς

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας Κιλκίς και του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, πέντε περιπτώσεις κλοπής δικύκλων. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού 29 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και υπεξαίρεση.

72χρονος παρέσυρε με Ι.Χ. και σκότωσε 79χρονη μέσα στο νεκροταφείο Σταυροχωρίου Κιλκίς

Στις 31.08.2013 το μεσημέρι, στο Σταυροχώρι Κιλκίς (εντός Κοιμητηρίων), το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 72χρονος ημεδαπός παρέσυρε μία 79χρονη ημεδαπή πεζή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της πεζής. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

ΟΛΜΕ: "Δεν αποδεχόμαστε τις αποφάσεις της κυβέρνησης και του Υπουργού Παιδείας"

Υπογράφει το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ
"Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ ήδη με απόφασή του έχει καλέσει τους εκπαιδευτικούς που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα να είναι στις σχολικές μονάδες τους από τις 2/9. Δεν αποδεχόμαστε τις αποφάσεις της κυβέρνησης και του Υπουργού Παιδείας που θέτουν σε διαθεσιμότητα συναδέλφους μας.

Εγκαίνια Φεστιβάλ "Κερνάμε Ελλάδα" στο Κιλκίς


Ο συνταγματάρχης ε.α. Γιώργος Βαρδάκας μιλά στη ΓΝΩΜΗ για τη μάχη Γράμμου - Βίτσι


Ανάκληση αλλαντικού λόγω παρουσίας σαλμονέλας

Ο ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο της εθνικής και ενωσιακής νομοθεσίας, ενημερώθηκε από την εταιρεία Μαρινόπουλος ΑΕ για την απόσυρση / ανάκληση αλλαντικού, γαλλικής προέλευσης, λόγω παρουσίας σαλμονέλας.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία «ΦΕΤΕΣ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ROSETTE 10TΜΧ CARREFOUR 100G», με γραμμοκώδικα (bar code): 3245412452963 και ημερομηνίες λήξης 14, 15, 18 και 20/09/13.
Η επιχείρηση έχει δρομολογήσει τόσο τη διαδικασία ανάκλησης / απόσυρσης του εν λόγω προϊόντος, όσο και την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού.
Οι σχετικοί έλεγχοι από πλευράς ΕΦΕΤ βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.
Καλούνται όσοι καταναλωτές έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

27χρονη παρίστανε τη μητέρα 6χρονου καρκινοπαθούς και ζητιάνευε

Συνελήφθη χθες (31.08.2013) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, μία ημεδαπή 27 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρες απάτης.

Βούλγαροι έκλεψαν δύο φορτηγά αλλά τους τσάκωσε η Τροχαία

Συνελήφθη χθες (31.08.2013) το πρωί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Γιαννιτσών, ένας υπήκοος Βουλγαρίας 49 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

'Rally-saravalaki moy' στην Παιονία - Μια κυριακάτικη βόλτα στο Πάικο

Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στοv Σύλλογο Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων οι ΑΚΡΙΤΕΣ!
Σας περιμένουμε όλους για να γνωρίσετε τις δράσεις την ενέργεια και να κάνουμε όλοι μαζί το Ράλλυ Σαραβαλάκι μου θεσμό για την περιοχή μας..
Μας αφορά όλους, συμμετέχουμε όλοι.
12 projects- 56 δημιουργικές ομάδες- 2 ημέρες εκδηλώσεων. Ποδηλασία, τοξοβολία, συναυλίες, rally αντίκας, πομπή μηχανών, διαδρομή jeep και αγροτικών αυτοκινήτων σε χωμάτινη διαδρομή, διαδρομή συμβατικών αυτοκίνητων σε άσφαλτο και όλα καταλήγουν σε πολιτιστικό πανηγύρι του συνόλου των πολιτιστικών συλλόγων της ευρύτερης περιοχής μας. Η διαδρομή μας είναι η εξής:
Αφετηρία Αξιούπολη-λίμνη Μεταλλίου- καταρράκτες Σκρα- Στραβοπόταμος Μεγάλα Λιβάδια τέρμα.
Ενημερώσου Facebook group 'Rally-saravalaki moy'

Συναυλία “Ψυχή & Σώμα” με Κετιμέ, αδελφούς Τσαχουρίδη και Κώστα Αναστασιάδη στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Για πρώτη φορά στην πόλη του Κιλκίς στο Θέατρο Λόφου, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013 με ώρα έναρξης τις 21:00, οι διδάκτορες αδελφοί Ματθαίος και Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης παρουσιάζουν το «Ψυχή & Σώμα», μια μοναδική μουσική συναυλία στο είδος της, που σπάει το «φράγμα» των καθιερωμένων εκδηλώσεων, ένα σπάνιο μουσικό κράμα με ήχους αρχέγονους αλλά και μοντέρνους.

«Το Παραμύθι του Μεγαλέξανδρου» στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Το τμήμα Απασχόλησης,Τουρισμού και Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς σας καλεί να παρακολουθήσετε την παράσταση της θεατρικής ομάδας “Μαγικές σβούρες” «Το Παραμύθι του Μεγαλέξανδρου»  σε κείμενο - σκηνοθεσία: Δημήτρη Αδάμη τη ΔΕΥΤΕΡΑ 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013, 9:00 μμ στο Θέατρο Λόφου.

Ένα μαγευτικό ταξίδι στην καρδιά της Ιστορίας μας για όλη την οικογένεια !

Ένα καινούριο παραμύθι γεμάτο μύθους από την Ελλάδα και την Ανατολή για το ιστορικό πρόσωπο που έχει καταγραφεί στη συνείδηση όλου του κόσμου ως ο Μεγάλος Έλληνας.

Παχουλά παιδιά, μια θλιβερή πραγματικότητα

Γράφει η Ασημένια Καναρίδου*
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Ο διαβήτης τύπου 2, η αρτηριοσκλήρωση και η υπέρταση μπορεί να προκύψουν από μόνα τους, ωστόσο το να είναι κανείς υπέρβαρος είναι συχνά προάγγελος αυτών των χρόνιων ασθενειών. Και όμως αυτόν τον απλό συσχετισμό ο περισσότερος κόσμος δεν μπορεί να τον καταλάβει.

Ο διεθνούς φήμης σεφ Παναγιώτης Κοκάλας μιλά στη ΓΝΩΜΗ για την Ελληνική διατροφή