Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Για τους βρεφικούς, παιδικούς σταθμούς ολοκληρωμένης φροντίδας, ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠ ΜΕΑ ο ΣΥΡΙΖΑ λέει..

"Επιμείναμε και αγωνιστήκαμε για την απορρόφηση όλων των παιδιών στους παιδικούς – βρεφικούς σταθμούς. Τονίζαμε σε κάθε κατεύθυνση ότι είναι επιτακτική ανάγκη για άμεση αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ που μπορούν να προέλθουν είτε από αδιάθετους πόρους του ΕΤΠΑ με τη χρήση της ρήτρας ευελιξίας από τα ΕΠ «Ψηφιακή Σύγκλιση» και «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», είτε με μεταφορά πόρων από τα ΕΠ «Εκπαίδευση και δια βίου Μάθηση» και «Διοικητική Μεταρρύθμιση», είτε με μεταφορά αδιάθετων πόρων του ΕΚΤ από τους άξονες της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης του ΕΠΑΝΑΔ, ώστε άμεσα να καλυφθούν όλες ανεξαιρέτως σε μια δύσκολη εποχή. Τότε η κυβέρνηση μας αντιμετώπιζε ως αιθεροβάμονες και επέμενε ότι δεν υπάρχουν αδιάθετα – λιμνάζοντα χρήματα. Μέχρι που ο αγώνας μας δικαιώθηκε και αποδείχθηκε ότι μιλούσαμε με στοιχεία, τα οποία είχαμε θέσει και στους αρμοδίους. 

Αρχίζουν οι εγγραφές στον Όμιλο Αντισφαίρισης Κιλκίς

Από αύριο Δευτέρα ξεκινούν οι εγγραφές στης ακαδημίες του τένις Κιλκίς. Περιμένουμε όλους τους παλιούς και νέους φίλους να περάσουμε μια ακόμη υπεροχή αθλητική χρονιά. Σας περιμένουμε καθημερινά στις εγκαταστάσεις μας στον προφήτη Ηλία. Από τις 6 - 8 . Τηλ. 6971636878

Να αρχίσει το παιδί μου γυμναστήριo;

Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη*
Σεπτέμβριος, ο μήνας των παιδιών οι διακοπές και τα καλοκαιρινά μπάνια ανήκουν στο παρελθόν, οι γονείς προσπαθούν σιγά σιγά να οργανώσουν όσο καλύτερα μπορούν το χειμερινό πρόγραμμα τους, οι ασχολίες πολλές, σχολείο, φροντιστήριο, ξένες γλώσσες, κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα ίσως και φυσικά γυμναστική και γυμναστήριο.

Σπόροι CHIA, μια άλλη υπερ-τροφή

Γράφει η Ασημένια Καναρίδου*
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Η τελευταία ανακάλυψη των διατροφολόγων, των βοτανολόγων και των οπαδών της φυσικής υγιεινής στο χώρο των υπερτροφών ακούει στο όνομα Chia.

Τον πλάκωσε το τρακτέρ του και τον σκότωσε

Χθες (07.09.2013) το μεσημέρι, σε ορεινή δασική περιοχή της Αριδαίας Πέλλας, ο γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε ένας 55χρονος ημεδαπός, ο οποίος κινούνταν σε πλαγιά, ανετράπη και ο 55χρονος καταπλακώθηκε από αυτόν με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.

Οι Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη στο Πολύκαστρο


Γεωργαντάς: Ερωτήσεις για το εργασιακό καθεστώς του ΤΕΙ Κιλκίς και για την επιστροφή του φόρου κατανάλωσης πετρελαιοειδών

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
- Ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς υπέβαλε στη Βουλή τροπολογία στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας ζητώντας τη θεραπεία των συνεπειών στο εργασιακό καθεστώς του διοικητικού προσωπικού των παραρτημάτων ΤΕΙ Κιλκίς και Κατερίνης τα οποία εντάχθηκαν στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.

Η "Τόλμη Κιλκίς" στο Camp Tae Kwon Do WTF στη Σερβία

Camp Tae Kwon Do WTF διεξήχθη στην πόλη Vranjka Banja Σερβίας από τις 10 έως 20 Αυγούστου 2013. Οι ηλικιακές κατηγορίες που συμμετείχαν ήταν παίδων-κορασίδων-εφήβων-νεανίδων και ανδρών-γυναικών.

Εκλογές ΟΤΑ: Μπόνους σε δήμαρχο, περιφερειάρχη οι έδρες των μικρών συνδυασμών

Με μπόνους στο δήμαρχο (και τον περιφερειάρχη) τις έδρες των συνδυασμών που δεν θα ξεπεράσουν του όριο του 5% επιχειρεί η κυβέρνηση να διασκεδάσει τις (εύλογες) ανησυχίες για ακυβερνησία στους ΟΤΑ λόγω του εκλογικού συστήματος του ενιαίους ψηφοδελτίου που προτείνει.