Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Πενθήμερη απεργία εργαζομένων στον ΟΑΕΔ - ΙΚΑ και ασφαλιστικά ταμεία

To Συντονιστικό των Ομοσπονδιών (Π.Ο.Π.Ο.Κ.Π.-Ι.Κ.Α.-Ο.Α.Ε.Δ.) αποφάσισε πενταήμερες απεργίες αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 16/9/2013
Η προσκυνημένη στην τρόικα κυβέρνηση από στιγμή σε στιγμή είναι έτοιμη να δημοσιοποιήσει ονόματα συναδέλφων μας που, εάν δεν αντιδράσουμε, σε λίγο καιρό δεν θα εργάζονται στον Οργανισμό.

"Περιφρουρήστε τις δημοκρατικές αξίες"

Υπογράφει ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
"Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την πανελλαδική ημέρα μνήμης της Μικρασιατικής καταστροφής (14 Σεπτεμβρίου), που διοργάνωσε σήμερα στο Κιλκίς η Αντιπεριφέρεια Κ.Μακεδονίας, οι διοργανωτές είχαν την «δημοκρατική» (;) ευαισθησία να προσκαλέσουν την Χρυσή Αυγή. 

Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Kick Boxing στην Πολωνία

Αναχώρησε η εθνική ομάδα για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Kick Boxing και άλλα στυλ, που διεξάγεται από την αναγνωρισμένη Παγκόσμια ομοσπονδία WAKO στην πόλη Krynica-Zdroj Πολωνίας από 15 έως 22 Σεπτέμβρη 2013. Όπως όλες οι χώρες συμμετέχει και η Ελλάδα με την ομοσπονδία Kick Boxing 
(Π.Ο.Κ.) με πλήρη εθνική ομάδα που συγκροτήθηκε από μετάλλια πρωταθλήματος και επιλογή. 

Η Μακεδονία δεν είναι περιουσία καμίας κυβέρνησης

Γράφει ο Σιαμπάνης Βασίλης,
μέλος του Τομέα Μακεδονίας Θράκης του κινήματος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων"
Σε δηλώσεις για την ανάρτηση του χάρτη της δήθεν Μεγάλης Μακεδονίας από το Δήμο Γευγελή, προέβησαν βουλευτές και δήμαρχοι του ν. Κιλκίς, για να μας πούνε γι αυτά που φωνάζουμε όχι μόνο ως Κίνημα Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά και ως απλοί πολίτες αυτού του τόπου. Για χρόνια τώρα κάνουν οι τοπικοί άρχοντες, ότι δεν συμβαίνει τίποτε με το Θέμα του ονόματος των Σκοπίων ως Μακεδονία, και γενικότερα με τις θέσεις των Σκοπίων για την επεκτατική τους πολιτική.

Καλέ οι άνθρωποι μας γλεντάνεεεεεεεεε!

Γράφει η Βούλα Ιωαννίδου
Όλοι ΑΥΤΟΙ οι ΒΑΘΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΙ και ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΙ από την ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ που δίνουν τα προσωρινά παραχωρητήρια στους δικαιούχους, ήταν ΑΥΤΟΙ που με ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ αλλά ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ψήφιζαν την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ εν μία νυκτί!!!

Έπεσε από τη στέγη της αποθήκης του και σκοτώθηκε

Χθες (14.09.2013) το πρωί, στο Δροσερό Πέλλας, ένας 45χρονος ημεδαπός ενώ εκτελούσε εργασίες επισκευής στέγης αποθήκης κατέπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων περίπου στο έδαφος λόγω υποχώρησης τμήματος της στέγης, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Γιαννιτσών.

Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013, στις 11:00π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
«Έγκριση παράτασης συμβάσεων για τη μεταφορά μαθητών σχολείων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σχολικού έτους 2013-2014».Εισηγήτρια: Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Π.Κ.Μ.


Σπουδαία πρόκριση του Κιλκισιακού στις Σέρρες!

Ο Κιλκισιακός έδειξε από το πρώτο επίσημο παιχνίδι για φέτος πως είναι ομάδα με υψηλούς στόχους, καθώς επιβλήθηκε με 8-7 (1-1κ.α. και παρ.) στα πέναλτι του Πανσερραϊκού μέσα στις Σέρρες και πήρε τη πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής.

"Για ποια Ελλάδα ρε γαμώ το…"

Της Χαρούλας Καραμπίδου
Ήταν Αύγουστος του 1992 όταν η Βούλα Πατουλίδου κέρδιζε το χρυσό μετάλλιο στη Βαρκελώνη στα 100μ. εμπόδια και γινόταν η πρώτη γυναίκα ολυμπιονίκης. Λίγα λεπτά μετά αφού είχε κόψει πρώτη το νήμα δήλωνε στους δημοσιογράφους: «…το μόνο που σκέφτηκα ήταν για την Ελλάδα ρε γαμώτο». Δύο χρόνια μετά η σπουδαία Αφροδίτη Μάνου αναφέρεται σχηματικά στο κατόρθωμα της Πατουλίδου και εμπνέεται από αυτό στο τραγούδι «Για ποια Ελλάδα».