Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΓΗ ·Με νέο Ασφαλιστικό MADE BY ΟΟΣΑ- Εκμηδενίζουν συντάξεις, πρόνοια ·Χαρατσώνουν και τη μικρή αγροτική ιδιοκτησία – Φόρος μέχρι 47 ευρώ το στρέμμα σε καλλιεργήσιμες και χερσαίες εκτάσεις·Στην Πλ. Κλαυθμώνος στις 11.30 π. μ. – Απεργία – φραγμός στη διάλυση Παιδείας, Υγείας, Δημοσίου
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Φόρος από 1,5 έως 236 ευρώ! – Ανά στρέμμα – Οδηγός – Αναλυτικά οι επιβαρύνσεις που θα προκύψουν από την τοποθεσία (βουνό ή θάλασσα) και την καλλιέργεια·Μεταρρυθμίσεις, απολύσεις η «συνταγή» Μπαρόζο- Αμετακίνητος από τη θέση του ο Σαμαράς: Το όποιο χρηματοδοτικό κενό δεν θα καλυφθεί με επιπλέον μέτρα·Όλα για τα αγροτεμάχια

"Δείξτε κατανόηση, συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον αγώνα μας"

Υπογράφει το ΔΣ του σωματείου ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας
"Αγαπητοί συμπολίτες
Δείξτε κατανόηση, συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον δίκαιο και αναγκαίο αγώνα που κάνουμε.

Συνελήφθη 41χρονος για ναρκωτικά στο Πολύκαστρο

Συνελήφθη χθες (17.09.2013) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, ένας ημεδαπός 41 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Κατεβάζει ρολά το Δημόσιο

«Λουκέτο» βάζει σήμερα και αύριο ο δημόσιος τομέας λόγω της 48ωρης απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.
Στην απεργία συμμετέχουν μεταξύ άλλων δάσκαλοι, εργαζόμενοι στους δήμους, την Υγεία, τις εφορίες, τα ασφαλιστικά ταμεία, υπουργεία, πολεοδομίες αλλά και οι δικηγόροι.

Ο Βασίλης Σεργιαννίδης μιλά στη ΓΝΩΜΗ για το Κιλκίς και τον Κιλκισιακό