Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Η Κατερίνα Ζιούτα μιλά στη ΓΝΩΜΗ για το σκάνδαλο των παιδικών σταθμών Κιλκίς


Βιωματικό εργαστήριο για την Πρόληψη της Επιθετικής Συμπεριφοράς

Σας ενημερώνουμε ότι, έχοντας υπόψη τα ανωτέρω σχετικά, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κιλκίς, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων της οργανώνει στα σχολεία της αρμοδιότητάς της και σε συνεργασία με τους : 

Απάντηση απολυμένων καθηγητών 1ου ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ Κιλκίς προς τον βουλευτή Γ. Γεωγαντά

Δείτε την δήλωση του κ. Γεωργαντά ΕΔΩ

"Πράγματι, κ. Γεωργαντά, λίγη σεμνότητα...
όταν απευθύνεστε :
- σε εργαζόμενους εκπαιδευτικούς, που χωρίς να είναι επίορκοι ή ανάξιοι βρέθηκαν εν μία νυκτί στο δρόμο, απλά γιατί σε κάποιους δεν «έβγαιναν» οι αριθμοί που είχαν υποσχεθεί στον κ. Σόιμπλε. Άλλωστε, την ομολόγησε και η ίδια η κυβέρνηση δια στόματος υπουργού της, τη θλιβερή αναγκαιότητα των οριζόντιων περικοπών...

Παρουσίαση ιστορικού λευκώματος του Χρήστου Ίντου με τίτλο "100 χρόνια Ελευθερίας"


Παραστατίδης: Επικίνδυνες απειλές για τη ΦΕΤΑ που πλήττουν σοβαρά την ελληνική αιγοπροβατοτροφία

Στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ο Θεόδωρος Παραστατίδης μαζί με άλλους Βουλευτές συνυπέγραψαν ερώτηση που απευθύνεται σε 5 Υπουργούς και αφορά την αρνητική εξέλιξη της ελληνικής φέτας με σοβαρές συνέπειες για την ελληνική αιγοπροβατοτροφία.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 26η Σεπτεμβρίου 2013 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 20.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Για να μην πληρώσει τα τέλη δήλωσε ψεύτικη κλοπή του αυτοκινήτου του

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας Πέλλας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού ηλικίας 44 ετών, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Εξετάσεις για Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

Από τη Διεύθυνση Β΄/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς ανακοινώνεται η διεξαγωγή των Εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2013 για τα επίπεδα:

Απέναντι στα μεταλλεία με τα τραγούδια μας! Συνένοχο στο φόνο δε θα μ’ έχετε!


Της Χαρούλας Καραμπίδου
Στο μεταίχμιο καλοκαιριού, φθινοπώρου, σε ένα βράδυ που μύριζε ακόμα κάτι από Αύγουστο ενώσαμε τις φωνές μας για μια ακόμη φορά κατά της ενδεχόμενης εξόρυξης σε Πάικο και Κρούσια.

Όταν οι Σύλλογοι δραστηριοποιούνται

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Κιλκίς, συμμετείχε στο φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» με περίπτερο του Φ.Σ. Κιλκίς και με θέμα το πώς μεταφράζονται τα προϊόντα του πρωτογενή τομέα στον χώρο του φαρμακείου.

Γενική Συνέλευση ΑΔΕΔΥ νομού Κιλκίς σήμερα στις 11.00 π.μ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς

Υπογράφει η ΑΔΕΔΥ νομού Κιλκίς
"Συνάδελφοι
Μετά την μαζική συμμετοχή των εργαζομένων και στη δεύτερη ημέρα της 48ωρης Απεργίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., καλούμαστε σήμερα 20 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 11.00 το πρωί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς να εκτιμήσουμε την απεργιακή κατάσταση και το ενδιαφέρον των εργαζομένων να αποφασίσουμε για περαιτέρω κινητοποιήσεις του κλάδου.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΓΗ ·Ακραία παιχνίδια Σαμαρά με τη φωτιά – Αναγκαστικός ελιγμός Σαμαρά με διάγγελμα υπό το βάρος της διεθνούς κατακραυγής για την κυβερνητική ανοχή στη Χρυσή Αυγή ·ΕΛΜΕ- «Ναι» στην απεργία – Θετικές 28 από τις 30 μαζικές γενικές συνελεύσεις. ·Τσίπρας – Άσμουσεν στη Φρανκφούρτη – Διαφωνούν για το Μνημόνιο, αλλά κρατούν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Εθνική τραγωδία – 4.000.000 Έλληνες στο έλεος του Θεού! - Χωρίς πρόσβαση (αυτοί και οι οικογένειές τους) στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (στοιχεία από τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ) ·Με τον Αντιτρομοκρατικό Νόμο (!!) θα αντιμετωπίζεται η Χρυσή Αυγή – Σαμαράς: Βρισκόμαστε σε καμπή, δεν είναι ώρα για εσωτερικές διαμάχες·Σπάει (σιγά – σιγά) η απεργία σε γυμνάσια – λύκεια – Σήμερα συνεδριάζουν οι κατά τόπους ΕΛΜΕ για να αποφασίσουν