Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Η αλήθεια για το ψωμί, από τον Πρόεδρο της Συντεχνίας Αρτοποιών ν. Κιλκίς


Γερμανία: αλλαγή πορείας από τη Δευτέρα;

Η δολοφονία του Π. Φύσσα εξακολουθεί να απασχολεί τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης. Κυρίαρχο θέμα όμως οι γερμανικές εκλογές.

Ενημέρωση για το πόρισμα του έκτακτου διαχειριστικού-οικονομικού ελέγχου του ΚΕΕΛΠΝΟ ζητούν με ερώτησή τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους Υπουργούς Υγείας και Οικονομικών κατέθεσαν σήμερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κουρουμπλής Παναγιώτης, Ξανθός Ανδρέας, Αγαθοπούλου Ειρήνη, Ζαχαριάς Κώστας και Μιχαλάκης Νίκος, ζητώντας ενημέρωση σχετικά με τη διενέργεια έκτακτου οικονομικού ελέγχου στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΝΠΟ). 

Ο αντίπαλος είναι πολύ μεγάλος και τα πλοκάμια του απλωμένα παντού

Υπογράφει το ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΕ ΚΡΟΥΣΙΑ - ΠΑΪΚΟ
Τον Οκτώβριο του 2012 υποβλήθηκε από φορείς του Κιλκίς αίτηση ακύρωσης του δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού για την εκμίσθωση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης δημόσιου μεταλλευτικού χώρου στις περιοχές Μεταξοχωρίου, Βάθης, Γερακαρίου, Φύσκας, Κεντρικού, Μυλοχωρίου και Αντιγόνειας Νομού Κιλκίς. Υπενθυμίζουμε ότι με απόφαση του ΥΠΕΚΑ στις 31.07.2012 ο διαγωνισμός κατοχυρώθηκε υπέρ της ιδιωτικής εταιρείας με την επωνυμία «ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε»

Τοποθέτηση χλοοτάπητα στην περιοχή Σαλάτς του Κιλκίς από τον Κιλκισιακό

Εντατικά συνεχίζονται οι εργασίες στην περιοχή Σαλάτς ούτως ώστε το γήπεδο να είναι μέχρι τέλος του μήνα έτοιμο, και από τις αρχές του Οκτωβρίου να ξεκινήσει τις προπονήσεις σε αυτό η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού. 

Με τον Αγροτικό Αστέρα παίζει αύριο 21 Σεπτεμβρίου 2013 ο Κιλκισσιακός

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής για τον Κιλκισιακό που την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στις 4.30μ.μ.θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αγροτικό Αστέρα. Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γιώργο Σημαιοφορίδη, που θα έχει μαζί του 21 παίκτες. Αυτοί είναι: Αϊβαζίδης, Αμανατίδης, Ασημακίδης, Ηλιόπουλος, Καρανδρέας, Καρατζιάς,Καρυπίδης, Λογγινίδης, Μάντζιος, Ματεντζίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μπαντής, Μπελίτσας, Μπόλοσης, Μωυσίδης, Περπερίδης, Σαββίδης,Σαβελίδης, Σερταρίδης, Τζεβελέκης και Τριανταφυλλίδης.

Στη Βουλή μεταφέρει η Αγαθοπούλου τις επιτακτικές ανάγκες του Νοσοκομείου Κιλκίς

Στην Βουλή μεταφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου την κραυγή αγωνίας για την τύχη ολόκληρων κλινικών και αρκετών υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου Κιλκίς, που εισέσπραξε από γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζόμενους κατά τη σύσκεψη που πραγματοποίησε με τους εκπροσώπους τους την περασμένη Τρίτη 17/9/2013.

Αγιασμός για την έναρξη του πρωταθλήματος Χάντμπολ του Γ.Α.Σ.Κιλκίς, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013


Ο Τάσος Παυλίδης μιλά στη ΓΝΩΜΗ για το ΕΚΑΒ Κιλκίς


Συνελήφθη 28χρονος Έλληνας για ναρκωτικά στην Μεταμόρφωση Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (20.09.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 28 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στην Μεταμόρφωση Κιλκίς, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, σε αστυνομική έρευνα στην οικία του 28χρονου και ακολούθως σε κοντινή αγροτική περιοχή εντοπίστηκαν:

Συνελήφθη 31χρονος Τσέχος για ναρκωτικά στην Μεταμόρφωση Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (20.09.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας υπήκοος Τσεχίας 31 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Τον τσάκωσαν για παράνομη οπλοκατοχή, χασίσι και αρχαία

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας πέτυχαν τη σύλληψη δύο ημεδαπών 55 και 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή μεταλλικών νομισμάτων και κοσμημάτων τα οποία εμπίπτουν στο νόμο περί αρχαιοτήτων.

Εκπρόσωποι κομμάτων στο Κιλκίς μιλούν για την Χρυσή Αυγή