Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Αποφάσεις γενικής συνέλευσης ΕΛΜΕ

Η Γενική Συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ χαιρετίζει τους συναδέλφους που με τον μεγαλειώδη αγώνας τους το προηγούμενο διάστημα διακήρυξαν την αποφασιστικότητά τους για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου και των εργασιακών σχέσεων των εκπαιδευτικών.

Γενική συνέλευση και εκλογές στον Σύλλογο Γυναικών ν. Κιλκίς

Ο Σύλλογος Γυναικών ν. Κιλκίς μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), πραγματοποιεί γενική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, την Κυριακή 6-10- 2013 και ώρα 17.30μ.μ. στην αίθουσα του συλλόγου στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.

Υπ. Εργασίας: Τροπολογία για το Πρόγραμμα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» στα δώδεκα (12) και πλέον χρόνια της λειτουρ­γίας του έχει προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στους ωφελούμενους και έχει αναδειχθεί ως ένας σημαντικός και χρήσιμος θεσμός στον τομέα του κοινωνικού κράτους.

Εσείς βάλτε την διάθεση κι εμείς τη μουσική στον Ερωδιό Κιλκίς


Υπογραφή 5 αποφάσεων για τη Διατήρηση Γενετικών Πόρων στην Κτηνοτροφία

Υπεγράφησαν από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη, οι παρακάτω αποφάσεις με τις οποίες τροποποιούνται και επεκτείνονται έργα ενταγμένα στη Δράση 3.4 «Διατήρηση Γενετικών Πόρων στην Κτηνοτροφία», του Μέτρου 214 του ΠΑΑ 2007 – 2013:

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Μια εξαιρετικά χρήσιμη ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο Επιμελητήριο Κιλκίς, μεταξύ αντιπροσωπειών της διοίκησης του φορέα και του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς.

«Προς επίλυση το πρόβλημα μεταφοράς των μαθητών»

Από το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Ν. Κιλκίς κ. Γεωργαντά εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Ως γνωστόν με την έναρξη της σχολικής περιόδου παρατηρήθηκαν προβλήματα σε σχέση με τη μεταφορά των μαθητών τα οποία κατά βάση οφείλονταν στο 1ο έτος εφαρμογής του Ν. 4182/2013 και της Κ.Υ.Α. 24001/2013. 

Ερώτηση Ξουλίδου από τους ΑΝ.ΕΛ. με θέμα «Αιφνιδιαστική κατάργηση της υποχρεωτικής αναγραφής της χώρας προέλευσης του γάλακτος επί των συσκευασιών των γαλακτοκομικών προϊόντων»

"Η αιφνιδιαστική κατάργηση από την κυβέρνηση της αγορανομικής διάταξης του 2010, η οποία προέβλεπε την υποχρεωτική αναγραφή της χώρας προέλευσης του γάλακτος επί των συσκευασιών των γαλακτοκομικών προϊόντων δίνει το τελειωτικό χτύπημα στους 50.000 Έλληνες παραγωγούς γάλακτος και τους αφήνει ανοχύρωτους απέναντι στις πολυεθνικές εταιρείες κολοσσούς. 

Ερώτηση Ξηροτύρη της ΔΗΜΑΡ για την επανεκκίνηση βασικών οδικών αξόνων της χώρας

"Ένας από τους στόχους της κυβέρνησης ήταν η επανεκκίνηση και η ολοκλήρωση των έργων στους τέσσερις «παγωμένους» οδικούς άξονες, προκειμένου να επιτευχθεί η επανεκκίνηση ενός πολύ σημαντικού μέρους των δημοσίων επενδύσεων και να μην απολεσθούν οι κοινοτικοί πόροι που έχουν διατεθεί ή θα διατεθούν για τα έργα αυτά.

Επίσκεψη Χρυσόγελου στα γραφεία του νομαρχιακού τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ Κιλκίς

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 επισκέφτηκε τα γραφεία του νομαρχιακού τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ Κιλκίς, κλιμάκιο του κόμματος ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ με επικεφαλής τον Ευρωβουλευτή Νίκο Χρυσόγελο.

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς στις 30 Σεπτεμβρίου 2013

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα, στις 30 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.30, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Πρόσληψη ωρομισθίων καθηγητών για 4 ώρες εβδομαδιαίως

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, καλούνται οι εκπαιδευτικοί των παρακάτω κλάδων που επιθυμούν να προσληφθούν ως ωρομίσθιοι καθηγητές για 4 ώρες εβδομαδιαίως, να καταθέσουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. (Με βάση το με αρ. πρωτ. 125257/Δ2/09-09-2013 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και την παρ.16 του άρθρου 14 του Ν. 1566/1985)

Έκλεβαν νερό στη Αξιούπολη

Συνελήφθη χθες (25.09.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αξιούπολης, ένας ημεδαπός ηλικίας 54 ετών, για κλοπή ύδατος.

«Επίσκεψη εκπροσώπων συμμετεχουσών χωρών στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθηση/Εκπαιδευτικές Συμπράξεις Grundtvig, του ΚΠΕ Κιλκίς»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Δια Βίου Μάθηση/Εκπαιδευτικές Συμπράξεις Grundtvig και ανταλλαγής επισκέψεων των εκπροσώπων των φορέων των χωρών, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Λεμεσό της Κύπρου από τις 27 Αυγούστου έως τις 31 Αυγούστου 2013. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν μέλη καθώς και εθελοντές του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς. 

Η Φιλυριά Παιονίας γιορτάζει την Τρίτη ηλικία

Συνελήφθη 40χρονος για ναρκωτικά στον Παντελεήμονα Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (25.09.2013) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 40 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στον Παντελεήμονα Κιλκίς, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε αστυνομική έρευνα στην οικία του προαναφερόμενου, όπου εντοπίστηκαν:

Το 2ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς στο πλαίσιο του διακρατικού προγράμματος ‘’Comenius

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 25/09/13 το πρωί στο πλαίσιο του διακρατικού προγράμματος σύμπραξης σχολείων ‘’Comenius”, 18 μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς μαζί με τρεις συνοδούς καθηγήτριες, 18 καθηγητές και 28 μαθητές και μαθήτριες από τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Ρουμανία και την Τουρκία επισκέφθηκαν την μονάδα αγνών παραδοσιακών προϊόντων «ΡΑΓΙΑΝ» στη Βάθη του Κιλκίς.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΓΗ ·Αίσθηση από την αποκάλυψη της «ΑΥΓΗΣ»- Ένοχη σιωπή για τη δράση της Χρυσής Αυγής·Κυβερνητικό «ναυάγιο» για την εξαίρεση των εφοπλιστών – Απόσυρση τροπολογίας·Επαγγελματικές μισθώσεις – Προς πλήρη απελευθέρωση με συμφωνία τρόικας – κυβέρνησης
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Εθνικό ολίσθημα από τον Βενιζέλο – Δέχθηκε ελαφρά την καρδία συνάντηση Ελλήνων με εκπροσώπους του ψευδοκράτους – Ύποπτα παιχνίδια στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό ·Μεγάλος εκβιασμός – Ενιαίο φόρο ακινήτων αλλά μέσω ΔΕΗ απαιτεί η τρόικα – Απειλούν με επιπλέον μέτρα! –Πιέζει για χαράτσι και το 2014, δείχνοντας ότι δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία ·Κήρυγμα μίσους σε μαθητές της Θράκης από την Άγκυρα