Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση ΚΚΕ για τις τελευταίες εξελίξεις

Το ΚΚΕ καλεί το λαό και τη νεολαία σε μαζική καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής. Καλεί σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Καμιά ανοχή στους αδίστακτους νοσταλγούς του Χίτλερ. Τα τελευταία γεγονότα, με τη δολοφονία του 34χρονου Π. Φύσσα στο Κερατσίνι και την επίθεση σε μέλη και στελέχη του ΚΚΕ στο Πέραμα από τις δολοφονικές ομάδες χρυσαυγιτὡν που αποτελούν συνέχεια δεκάδων επιθέσεων κατά μεταναστών, μικροεπαγγελματιὡν, εργαζόμενων αναδεικνύουν το εγκληματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Είναι δύναμη που οργανώνεται και εκπαιδεύεται εναντίον του λαού και του εργατικού - λαϊκού κινήματος.
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση ΕΔΩ

Τρικυμία εν κρανίω και ο απόλυτος ορισμός του ΧΑΟΥΣ !!

Υπογράφει η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Η «Θεωρία του Χάους» ωχριά μπροστά στην «Εφαρμογή του απόλυτου ΧΑΟΥΣ» που έφερε στην Δευτεροβάθμια Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση το Υπουργείο Παιδείας με τις πραγματικά απίστευτης έμπνευσης πρακτικές και μεθοδεύσεις του.

Τι κρύβει η Χρυσή Αυγή στις στολές παραλλαγής

Του ΒΛΑΣΗ ΑΓΤΖΙΔΗ 
Ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά φαινόμενα της εποχής που βιώνει η σημερινή Ελλάδα είναι η εμφάνιση -για πρώτη φορά στην ελληνική Ιστορία-ενός νεοναζιστικού κόμματος, το οποίο επιχειρεί να καλύψει υπαρκτά κενά καλλιεργώντας ένα νέου τύπου λαϊκισμό, βασισμένο σε πρωτόγονα ένστικτα.

Για τα περί «πολιτικής βίας»

Αναδημοσίευση από τη στήλη «Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ» του «Ριζοσπάστη» Σάββατο 28 Σεπτέμβρη 2013
"Στα πλαίσια της συντονισμένης προσπάθειας των επιτελείων των αστικών κομμάτων και των αστικών ΜΜΕ να αξιοποιήσουν προς όφελός τους τη δολοφονική επίθεση των χρυσαυγιτών στο Κερατσίνι εντάσσεται και όλη η κουβέντα που άνοιξαν ξανά «περί πολιτικής βίας», για «καταδίκη της από όπου κι αν προέρχεται», για «αριστερή και δεξιά βία», για την ανάγκη να πορευτούμε χωρίς «εσωτερικές διαμάχες» και «ένταση», όπως έλεγε χαρακτηριστικά πριν λίγες μέρες ο πρωθυπουργός.

Εκλογές στο Σύλλογο Τριτέκνων Πολυκάστρου

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυκάστρου καλεί σε γενική συνέλευση τα μέλη του την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 από τις 11:00 έως τις 13:00 στην αίθουσα του συλλόγου στο κοινοτικό κατάστημα της Γοργόπης με θέμα εκλογές-ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Δηλώσεις συμμετοχής υποψηφιότητας μελών για το νέο δ.ς. έως τις 13 Οκτώωβρίου 2013 στο τηλ 6986064006

Πρεμιέρα για τον χειροσφαιρικό Γ.Α.Σ. Κιλκίς

Ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα κάνει σήμερα Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου η ανδρική ομάδα χειροσφαίρισης του Γ.Α.Σ.Κιλκίς στον εντός έδρας αγώνα της με το Φίλιππο Βέροιας. Παίχτες και προπονητικό τιμ δηλώνουν πανέτοιμοι ν'ανταποκριθούν στις ''αγωνιστικές προκλήσεις'' της νέας περιόδου, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της πρεμιέρας όπου το ζητούμενο είναι η νίκη για ένα θετικό ξεκίνημα και καλούν όλους τους φιλάθλους να παρευρεθούν στο νέο κλειστό το απόγευμα στις έξι. Διαιτητές θα είναι οι κύριοι Πατιός και Τσιάνας με παρατηρητή τον κύριο Χατζηγεωργίου.

Φιλικοί αγώνες Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς

Φιλικοί αγώνες Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 στις εγκαταστάσεις των Κονονιέρηδων (Φ. Μούντας) στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Ο συνταγματάρχης ε.α. Γιώργος Βαρδάκας μιλά στη ΓΝΩΜΗ για τη Μάχη της Δοϊράνης