Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Για το καυτό θέμα του πετρελαίου θέρμανσης μιλά ο Γιάννης Μαγλουσίδης στη ΓΝΩΜΗ


Σεμινάριο για την παραγωγή φαρμακευτικών φυτών και αιθέριων ελαίων

Μετά από την επιτυχημένη πορεία του προγράμματος για διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους (πραγματοποίηση 5 κύκλων) και το συνεχιζόμενο αυξημένο ενδιαφέρον που παρουσιάζεται, σας ενημερώνουμε ότι στις 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ του 2013 θα ξεκινήσει νέος κύκλος.

Συμπαράσταση στην «φουκαριάρα» τη μανούλα και την πεθερούλα του Γιάννη Στουρνάρα

Η δήλωση του Υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα στην εκπομπή του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου, στον τηλεοπτικό σταθμό «STAR CHANNEL» ότι, «υπάρχουν άνθρωποι στο οικογενειακό μου περιβάλλον που ζουν με πολύ λίγα, η μητέρα μου, ο πεθερός μου, η πεθερά μου» και «ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να ζει κανείς με 500,00 ευρώ το μήνα», μας συγκλόνισε. 

Ερώτηση Τέρενς Κουίκ για πατέρα που πήρε δάνειο 125.000 ευρώ για τις θεραπείες του τραυματισμένου γιού του

Τη συγκλονιστική ιστορία ενός άνεργου πατέρα από τη Θεσσαλονίκη που κατέφυγε σε τραπεζικό δανεισμό ύψους 125.000 ευρώ, προκειμένου να πληρώνει τους γιατρούς και τις θεραπείες του τραυματισμένου, από τροχαίο, 7χρονου τότε γιου του, μεταφέρει με Ερώτησή του προς τους Υπουργούς Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη και Ασφάλισης Γιάννη Βρούτση, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

2ος στο Spetses mini Marathon ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Σε ένα πραγματικά παραδεισένιο περιβάλλον, γύρο από το νησί των Σπετσών, διεξήχθη την Κυριακή 13 Οκτωβρίου ο 3ος ημιμαραθώνιος «Spetses mini Marathon».

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Φοβάται τα τανκς (!) ο Βενιζέλος – Μικροπρεπής ο αντιπρόεδρος, υπονομεύει το εθνικό φρόνημα της παρέλασης για την 28η (ζήτησε να ανακληθεί η απόφαση του Δημήτρη Αβραμόπουλου για την εκ νέου συμμετοχή –ύστερα από τέσσερα χρόνια- των αρμάτων μάχης.. ·Πρόταση – σοκ από το ΔΝΤ για «κούρεμα» 10% στις καταθέσεις- Η έκθεση –βόμβα προκαλεί νέες κόντρες με την Ευρωπαϊκή Ένωση ·Ο τρόμος του Στουρνάρα πριν από το πέναλτι- Επίσημη «στήριξη» από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, την ώρα που το κλίμα βαραίνει κι άλλο για τον υπουργό Οικονομικών 

"Σάκη περαστικά και γρήγορη ανάρρωση"


Φίλε Σάκη Καρασαββίδη, οι ποδοσφαιριστές και το Δ.Σ ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ σου ευχόμαστε ολόθερμα περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. 

Με το καλό να επιστρέψεις ΔΥΝΑΤΟΣ