Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Σχέδια αποσταθεροποίησης εξυφαίνει η επίσημη εξουσία

Του Δημήτρη Καζάκη
Η στυγερή δολοφονία με άκρως επαγγελματικό τρόπο των δυο μελών της ΧΑ έξω από τα γραφεία του κόμματος αυτού στο Νέο Ηράκλειο, γεννά πολλά ερωτηματικά για τα αληθινά κίνητρα και τους στόχους των δραστών. Ένα είναι σίγουρο. Δεν πρόκειται για αντιφασίστες της μιας, ή της άλλη μορφής, αλλά για σεσημασμένους επαγγελματίες εκτελεστές που μόνο ο υπόκοσμος, ή το παρακράτος διαθέτει.

Πόσο αθώο είναι το ροχαλητό;

Της Χειρουργού ΩΡΛ
Αργυρώς Κυπραίου*
Δεν κοιμάστε ποτέ βαθιά και νιώθετε κουρασμένοι το πρωί; Βλέπετε εφιαλτικά όνειρα, είστε πάντα σε εγρήγορση και διακατέχεστε μονίμως από νευρικότητα;
Ροχαλίζετε και διακόπτετε η αναπνοή σας για μερικά δευτερόλεπτα;
Ε τότε, πάσχετε από το σύνδρομο της υπνικής άπνοιας.

Και οι δολοφόνοι πιστεύουν σε έναν καλύτερο κόσμο

Του Όμηρου Ταχμαζίδη
Πριν από κάποια χρόνια διένειμα στους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε μια από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου ένα κείμενο με τον τίτλο: “Το κυκλοφοριακό χάος και η Coca Cola”.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κιλκίς Πασχάλης Μασούρας, μιλά στη ΓΝΩΜΗ


Του χάλασαν την χασισοσοδειά

Συνελήφθη χθες (01.11.2013) το μεσημέρι στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, ένας ημεδαπός ηλικίας 43 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και πώληση ναρκωτικών ουσιών.

16χρονη λήστεψε 78χρονη

Εξιχνιάστηκε ύστερα από μεθοδική έρευνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης στην Ηράκλεια Σερρών. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας ημεδαπής 16 ετών, η οποία ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα της ληστείας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων.

Τον Μακεδονικό υποδέχεται αύριο Κυριακή ο Κιλκισιακός

Για την έκτη αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής ο Κιλκισιακός υποδέχεται την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι τον Μακεδονικό. Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους: Αϊβαζίδη, Ασημακίδη, Ηλιόπουλο, Καρανδρέα, Καρατζιά, Καρυπίδη, Κυρίου, Ε. Κωνσταντινίδη, Λογγινίδη, Μάναλη, Μάντζιο, Ματεντζίδη, Μαυροκεφαλίδη, Μπαντή, Μπελίτσα, Μπόλοση, Σερταρίδη, Τζεβελέκη και Τριανταφυλλίδη.
Θυμίζουμε πως η παρουσία του κιλκισιώτικου φίλαθλου κοινού είναι σημαντική, καθώς μέρος των εισπράξεων θα διατεθεί στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία.

Ο βουλευτής ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς μιλά στη ΓΝΩΜΗ

Οι αστυνομικοί δίνουν αίμα

Το διήμερο 17 και 18.10.2013, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, (555) συνολικά Αστυνομικοί, Ειδικοί Φρουροί, Συνοριακοί Φύλακες και πολιτικοί υπάλληλοι συμμετείχαν σε εθελοντική αιμοδοσία, που πραγματοποιήθηκε πανελλαδικά.

Ο Σύλλογος Κρητών Νομού Κιλκίς "ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ" ευχαριστεί...


"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κρητών Νομού Κιλκίς "ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ" επιθυμεί να εκφράσει τις πλέον θερμές ευχαριστίες όλους τους χορηγούς, όπως αναγράφονται στην παρακάτω ονομαστική κατάσταση, που υποστήριξαν, με την εγκάρδια, ευγενική και πέραν πάσης προσδοκίας προσφορά τους, τόσο την διεξαγωγή του ετήσιου χορού στις 19 Οκτωβρίου 2013 όσο και την εν συνεχεία καταστατική πορεία του για το προσεχές διάστημα.

ΟΤΑ: Το ΠΑΣΟΚ λέει «ναι» στην αλλαγή του εκλογικού συστήματος

Οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι η πλειοψηφία στις τοπικές κοινωνίες ενθαρρύνει τις αλλαγές στο εκλογικό σύστημα που θα ισχύσει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ο λόγος για τον οποίο το ΠΑΣΟΚ υποχωρεί από τις αντιρρήσεις του στο νομοσχέδιο που προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών.