Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Πέντε στα πέντε το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς

Η αρχή έγινε το Σάββατο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς με αντίπαλο τον αξιόμαχο Εθνικό Αξιούπολης όπου οι προπαίδες (2001) με προπονητή τον Θεόφιλο Σιδηρόπουλο κέρδισαν με 8-3 και παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου της ΕΠΣΚιλκίς.

Τιμή και αναγνώριση για τον Κιλκισιώτη Κωνσταντίνο Πουντζουκίδη

Μετά από επικοινωνία και συνομιλίες με τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας kick boxing της WAKF αποφασίστηκε η ένταξη της Ομοσπονδίας Ελληνικού Συστήματος Στρατιωτικής και Αστυνομικής Αυτοάμυνας και Μάχης Επαφής όλων των Στυλ στην παγκόσμια ομοσπονδία για όλα τα στυλ του kick boxing.

Τούμπαρε το μηχανάκι και σκοτώθηκε ο 47χρονος Γερμανός οδηγός του

Στις 02.11.2013 το βράδυ, στη Σάρτη Χαλκιδικής, το δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 47χρονος υπήκοος Γερμανίας, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 47χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου.

Πρωινό μια ευεργετική συνήθεια- Έξυπνα tips για ενέργεια και τόνωση

Γράφει η Ασημένια Καναρίδου*
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Η διατροφή μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό σύμμαχό για να νικήσετε την σωματική και πνευματική κόπωση που μπορεί να νιώθετε μετά το πέρασμα μερικών ωρών στην πρωινή σας δουλειά. Προς την κατεύθυνση αυτή θα βοηθούσε το εξής: φροντίστε να μην φεύγετε ποτέ νηστικοί από το σπίτι ή αν πρέπει να φύγετε πολύ νωρίς το πρωί ή δεν προλαβαίνετε, έχετε ένα καλό πρωινό στη δουλειά.