Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

"Συνάδελφε, φίλε, Μηχανικέ"

Θέσεις του συνδυασμού "Μηχανικοί ενάντια Στην Κρίση" για τις εκλογές του ΤΕΕ
Δείτε ΕΔΩ

Συναγερμός για τη λύσσα στη Θεσσαλονίκη

Τα δόντια της δείχνει στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης η λύσσα, με τα αντιλυσσικά εμβόλια να εξαντλούνται επικίνδυνα στα νοσοκομεία, την ώρα που τα περιστατικά δαγκώματος ανθρώπων από σκύλους ύποπτους για λύσσα αυξάνονται.

Ξεκίνησε σήμερα το «Σεμινάριο Επιμόρφωσης Αρχιφυλάκων»

Από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος της Αστυνομικής Ακαδημίας (Kέντρο Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας), ανακοινώνεται, ότι την 11-11-2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00΄ στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Πανόραμα Βέροιας, ξεκίνησε το «Σεμινάριο Επιμόρφωσης Αρχιφυλάκων», 3η εκπαιδευτική σειρά κατά το χρονικό διάστημα από 11-11-2013 έως 22-11-2013 με τη συμμετοχή τριάντα επτά (37) Αρχιφυλάκων.

Ρώσος κάρφωσε τους όρχεις του στην Κόκκινη Πλατεία!

Ένας Ρώσος καλλιτέχνης συνελήφθη αφότου έβγαλε τα ρούχα του και κάρφωσε τους όρχεις του στο έδαφος στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του κόσμου!

Η Χρυσή Αυγή, ο «εθνικομπολσεβικισμός» και η νεοφιλελεύθερη αερολογία

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η υποτιθέμενη ηγεμονία: Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα προκάλεσε το γενικότερο ενδιαφέρον για το «μόρφωμα», όπως το αποκάλεσαν δηκτικά, αλλά με προφανή διάθεση εξευμενισμού των κινδύνων που απορρέουν από αυτό, τα καθεστωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης: αναφέρομαι στο νατσιστικό φαινόμενο του πολιτικοποιημένου εγκλήματος – η υποβάθμιση της σημασίας του γινόταν από την πρώτη στιγμή της εισόδου των νατσιστών στην Βουλή.

Η Σόνια Συμεωνίδου συγχαίρει Πολυτίδου και Γεωργαντά

"Συγχαρητήρια στην κ. Πολυτίδου Εβελίνα πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αξιούπολης, η οποία με την βοήθεια του κ. Γεωργαντά και τις παρεμβάσεις του στον αρμόδιο Υπουργό, κατάφερε να εντάξει το έργο της ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρο της πόλης μας, στο Ε.Π. Μακεδονία-Θράκη 2007-2013 στην πρόσκληση του Ε.Φ.Δ. ΕΕΤΑΑ.

Αυτά είπε η Αγαθοπούλου στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ

"Κύριε Πρόεδρε, κύριοι συνάδελφοι, πριν λίγο επέστρεψα από την ΕΡΤ όπου η δημοκρατία μαζί με τους εκπροσώπους της κακοποιείται βάναυσα ενώπιον δημοσιογράφων απ’ όλο τον κόσμο και κάνει πιο επίκαιρη από ποτέ την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσκεψη επενδυτικού ενδιαφέροντος από Αμερικανικό και Κινέζικο κολοσσό στον Καράογλου

Συνάντηση με τον πρόεδρο της αμερικανικής εταιρείας «Hilux and Sound Off» (USA) κ. Μark Litke και τον Marketing Director του κινεζικού ομίλου «FOXCONN» κ. Eric Cho, που δραστηριοποιούνται στις υψηλές τεχνολογίες, θα έχει την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 09.30 στο Διοικητήριο, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex 2013

Την επόμενη εβδομάδα από την Δευτέρα 18 έως την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex 2013 στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

"Να κεφαλαιοποιηθούν ο οφειλές προς τον ΟΑΕΕ"

Επιστολή Επιμελητηρίων Κεντροδυτικής Μακεδονίας προς τους βουλευτές της Κεντροδυτικής Μακεδονίας
"Κατά τα τελευταία 4 χρόνια, η παρατεταμένη και διαρκώς διευρυνόμενη ύφεση στην οποία έχει εισέλθει η οικονομία της περιοχής μας έχει διαμορφώσει ένα ασφυκτικό πλαίσιο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η δραματική μείωση στους τζίρους και η σημαντική αύξηση των ασφαλιστικών υποχρεώσεων –ιδιαίτερα των ληξιπρόθεσμων - έχουν οδηγήσει σε «λουκέτα» και σε απώλειες θέσεων εργασίας και πολύτιμων πόρων για την αγορά και την οικονομία του τόπου μας.

Φιλανθρωπική βραδιά στο κέντρο “Θέατρο” του Κιλκίς

Φιλανθρωπική βραδιά διοργανώνει την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς (ΚΔΕΚ), στο κέντρο “Θέατρο” του Κιλκίς. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΜΕΑ του Δήμου Κιλκίς

Ο Κιλκισιακός στηρίζει το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

"Ο Α.Ο. Κιλκισιακός πάντα συνεπής στο φιλανθρωπικό του έργο, βρίσκεται δίπλα και στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ".
Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο του Κιλκίς να δώσει το παρόν στον αγώνα της 1ης Δεκεμβρίου απέναντι στον Διγενή Λακκώματος, για να βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι στην μεγάλη προσπάθεια του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ, που όλα αυτά τα ...χρόνια επιτελεί ένα σημαντικό κοινωνικό έργο, κάνοντας πράξη την επιθυμία του μικρού Ανδρέα, βοηθώντας όσα παιδιά το έχουν ανάγκη, παρέχοντάς τους στέγη, τροφή και ο,τιδήποτε χρειάζονται. Στην είσοδο του γηπέδου θα είναι τοποθετημένοι, από τους του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ, κουμπαράδες στους οποίους ο καθένας θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει το ποσό που επιθυμεί. Σας περιμένουμε όλους!"

Χαρακόπουλος: «Στηρίζουμε την ελληνική μελισσοκομία και τα ποιοτικά της προϊόντα»

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος υπέγραψε Απόφαση για την επέκταση της εφαρμογής του πιλοτικού προγράμματος επιτήρησης των απωλειών στις αποικίες των μελισσών στη χώρα μας την περίοδο 2013 -2014.

Νίκες για προπαίδες και παίδες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς

Με νίκες συνέχισαν οι Προπαίδες (2001) και οι Παίδες (1999-2000) στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς και συνεχίζουν αήττητοι και πρωτοπόροι.

62χρονος έσπρωξε σε γκρεμό 52χρονη στο Μπέλλες

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ανθρωποκτονία σε βάρος 52χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα την 26.05.2013, σε ορεινή δασική περιοχή του όρους Μπέλλες Σερρών. Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 62χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη προχθές (09.11.2013) κατόπιν εντάλματος σύλληψης της Ανακρίτριας Σερρών.

Χάθηκε σκύλος στην περιοχή του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς


Αιμοδοσία καθηγητών ν. Κιλκίς

"Η ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 ΝΟΕΜΒΡIOY 2013 ώρα 09.00 π.μ έως 12.30 στο Ν.Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που θα δώσουν αίμα να στείλουν με FAX στο τηλέφωνο της ΕΛΜΕ 23410-23169 τη ΒΕΒΑΙΩΣΗ για να γίνει έλεγχος των αποθεμάτων μας στην τράπεζα αίματος του Γ.Ν. Κιλκίς.

Προβολές του 54ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο Κιλκίς




Η Κοινωνία Πολιτών Κιλκίς σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς διοργανώνουν τις περιφερειακές προβολές του 54ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο Κιλκίς την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου και Δευτέρα 18 Νοεμβρίου,  ώρα 21.00 στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς. Είσοδος ελεύθερη