Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Σε ειδικές εξετάσεις για καρκίνο στο πάγκρεας θα πρέπει να υποβάλλονται όσοι ξαφνικά εμφανίζουν Σακχαρώδη Διαβήτη

Ο επίκουρος καθηγητής
χειρουργικής
κ. Γρηγόρης Τσιώτος
Σε μία πολύ συγκεκριμένη και ειδική εξέταση για την ανεύρεση πιθανού αρχόμενου καρκίνου στο πάγκρεας (σε θεραπεύσιμο στάδιο) θα πρέπει να υποβάλλονται όσοι αναίτια και ξαφνικά εμφανίζουν Σακχαρώδη Διαβήτη!
Αυτό συστήνουν κορυφαίοι επιστήμονες απ’ όλο τον κόσμο, μετά από πρόταση Έλληνα παγκρεατικού χειρουργού στο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Παγκρεατολογίας (American Pancreatic Association) το οποίο πραγματοποιήθηκε μεταξύ 31 Οκτωβρίου και 3 Νοεμβρίου 2013 στο Miami.

Ανακοίνωση Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την Επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου

"Τα μηνύματα που εκπέμπουν τα γεγονότα του Πολυτεχνείου στις 17 Νοεμβρίου 1973 είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Ενάντια στις λογικές της καπηλείας ή της ισοπέδωσης των αγώνων του λαού, η Νεολαία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τιμά την παλλαϊκή εκείνη εξέγερση.

Χρυσόπετρα Κιλκίς: Το ήρεμο χωριό

ΟΑΕΔ: Όλα τα ονόματα των επιτυχόντων για τις θέσεις κοινωφελούς εργασίας στους δήμους Κιλκίς και Παιονίας

ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
KALETOVA ADRIANA LUB DAGMARA
ΑΜΕΤΟΓΛΟΥ ΣΙΕΡΑΦΕΤΗΝ ΧΟΥΣΕΙΝ ΕΜΗΝΕ
ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΘΗΝΟΓΕΝΗΣ ΡΗΝΟΤΑ

Γκέι, Λεσβίες, Αμφιφυλόφιλοι/-ες, Τρανς: "Μετά σαράντα χρόνια, ακόμη αγωνιζόμαστε για ψωμί, παιδεία κι ελευθερία"

Υπογράφει η HOMOphonia - Thessaloniki Pride 
"Η φοιτητική και εργατική κατάληψη του Πολυτεχνείου το 1973 ήταν η αρχή του τέλους της χούντας των συνταγματαρχών. Επιπλέον το Πολυτεχνείο του '73 αποτέλεσε την πρώτη πράξη μαζικής ριζοσπαστικοποίησης της ελληνικής κοινωνίας, που κορυφώθηκε τα χρόνια της μεταπολίτευσης. Εκείνη την εποχή γεννήθηκε και το ΛΟΑΤ κίνημα στην Ελλάδα, με το ΑΚΟΕ και το περιοδικό ΑΜΦΙ!

Αναστολή λειτουργίας παλιού κλειστού γυμναστηρίου Κιλκίς

Στην αναστολή λειτουργίας του παλιού κλειστού γυμναστηρίου προχωρά ο Δήμος Κιλκίς και το Νομικό Πρόσωπο του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου, λόγω της επιδείνωσης του προβλήματος στατικότητας που διαπιστώθηκε κατά την πρόσφατη αυτοψία που διενήργησαν μηχανικοί του Δήμου.

Πρόσληψη 67 ατόμων για την αντιμετώπιση της νόσου της ευλογιάς του προβάτου

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης υπέγραψε απόφαση έγκρισης για την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (μέχρι 8 μήνες), για την αντιμετώπιση της ευλογιάς του προβάτου. Η εν λόγω απόφαση προωθήθηκε στα συναρμόδια Υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικών για την άμεση υλοποίησή της.

ΟΑΕΔ: Οριστικά αποτελέσματα για τις 10.000 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας – Όλα τα ονόματα

Αναρτήθηκαν στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ ο οριστικός πίνακας κατάταξης ανέργων και ο οριστικός πίνακας αποκλειόμενων ανέργων στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 10.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης, ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων». Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί συγκεκριμένα στην ενότητα e-Υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα. Δείτε ΕΔΩ

Καταβάλλονται τα υπόλοιπα 28,5 εκατ. ευρώ της εξισωτικής αποζημίωσης έτους 2012

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, τηρώντας τη δέσμευσή του ότι, με την έγγραφη έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα διατεθεί το υπόλοιπο του ποσού της Εξισωτικής Αποζημίωσης, υπέγραψε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, Κοινή Υπουργική Απόφαση με θέμα «Τροποποίηση και συμπλήρωση της αριθμ. Πρωτ. 966/31538/13.3.13 - Έγκριση πιστώσεων για την πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης (Μέτρα 211 και 212 του ΠΑΑ 2007 – 2013)».

Ο Χρήστος Σπίγκος μιλά στη Γνώμη για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ

Για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλά στη ΓΝΩΜΗ ο Γ. Γεωργαντάς