Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Του χάλασαν το οπλοστάσιο

Συνελήφθη χθες (22.11.2013) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ένας ημεδαπός ηλικίας 52 ετών, για παράνομη οπλοκατοχή, παράβαση του νόμου περί προστασία αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.  Ειδικότερα, σε χωριό των Σερρών, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του προαναφερόμενου παρουσία δικαστικού λειτουργού όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· (7) κυνηγητικά όπλα,
· (1) πολεμικό μονόκαννο όπλο,
· (1) πολεμικό όπλο άνευ κλείστρου,
· (1) πολεμικό όπλο με σπασμένο κοντάκιο,
· (5) πιστόλες,
· (1) πιστόλι κρότου,

Έπαιρνε ρεύμα απ' ευθείας από την κολόνα της ΔΕΗ

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκαν χθες (22.11.2013) το πρωί, στοχευμένοι έλεγχοι στην περιοχή της Ηράκλειας Σερρών, που οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των Υπηρεσιών της, ενώ παρίσταντο δικαστικός λειτουργός, καθώς και υπάλληλοι της Δ.Ε.Η. και του Τ.Ο.Ε.Β.

SOS εκπέμπει το Νοσοκομείο της Γουμένισσας

Υπογράφει το  Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Γουμένισσας 
Το Νοσοκομείο της Γουμένισσας ανήκει στον διευρυμένο Δήμο Παιονίας και ευρίσκεται στην προβληματική παραμεθόριο περιοχή που συνορεύει με τα ΣΚΟΠΙΑ (FYROM).  Εξυπηρετεί 30.000 κατοίκους και τα γύρω Μοναστήρια. Το Νοσοκομείο λειτουργεί από το 1937 και μέχρι σήμερα η προσφορά του αποδεικνύεται ουσιαστική .Πολλοί πολίτες έχουν εξυπηρετηθεί αμέτρητες φορές και πολλές ζωές έχουν σωθεί .

Δύσκολο το παιχνίδι του Σαββάτου για τον χειροσφαιρικό Γ.Α.Σ.Κιλκίς

Τον Αερωπό Έδεσσας θα αντιμετωπίσει εντός έδρας για την 7η αγωνιστική της Α1 Ανδρών ο χειροσφαιρικός Γ.Α.Σ.Κιλκίς. Το παιχνίδι του Σαββάτου κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολο αφού οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο, κάτι που θα δυσκολέψει τους Κιλκισιώτες στο να πετύχουν μία ακόμη νίκη που θα τους διατηρήσει ψηλά στη βαθμολογία. Σημαντική βοήθεια στους γηπεδούχους θα προσφέρει το φίλαθλο κοινό της πόλης, που με το παλμό και τη στήριξή του θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στους παίχτες για την κατάκτηση των δύο πολύτιμων βαθμών. Διαιτητές του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 18:30 θα είναι οι κύριοι Κατσίκης και Μιχαηλίδης με παρατηρητή τον κύριο Χατζηγεωργίου.

Ανοιχτή συνέλευση πολιτών την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 στην Αξιούπολη

Μετά από πολλές συσκέψεις στους οικισμούς του Δήμου Παιονίας που ξεκίνησαν στις αρχές του 2013, η Πρωτοβουλία Πολιτών Παιονίας για τη δημιουργία Δημοτικής Κίνησης, οργανώνει την πρώτη από τις τέσσερις ανοιχτές συνελεύσεις στις "πρωτεύουσες" των Δημοτικών Ενοτήτων, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, ώρα 11:00πμ στο πρώην Δημαρχείο της Αξιούπολης, για να παρουσιάσει την πρότασή της για ένα συμμετοχικό Δήμο. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή.

Καταγγελία ΚΚΕ στην Ευρωβουλή για την παρακράτηση ποσών της ενιαίας ενίσχυσης των αγροτών

"Η οργή και αγανάκτηση ξεχειλίζουν στη μεγάλη πλειοψηφία των αγροτών, από την παράνομη και προκλητική παρακράτηση σημαντικών ποσών από την προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης του 2013, που δικαιούνται στο ακέραιο οι αγρότες, και τα οποία περίμεναν για να αγοράσουν αγροτικά εφόδια προκειμένου να συνεχίσουν την αγροτική δραστηριότητα, να πληρώσουν τα πιο πιεστικά χρέη και να ζήσουν την οικογένειά τους, αφού το αγροτικό εισόδημα έχει αποδεκατιστεί, από τη ληστρική, άγρια πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης.