Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Για τα φάρμακα και όχι μόνο μιλά η Ειρήνη Αγαθοπούλου στη Γνώμη

Τι αποφάσισε σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας για να διασωθεί ο Γ.Σ. Ηρακλής

Απόφαση για τη σύσταση επιτροπής με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, με συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα έως το τέλος Δεκεμβρίου 2013, ώστε να διασωθεί ο Γ.Σ. Ηρακλής αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας (μειοψήφισε η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση»), στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην έδρα της Π.Κ.Μ. στη Θεσσαλονίκη, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης «Αίτημα ανάκλησης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με αριθ. 1721/18.11.2013 περί προσφυγής για λύση από το αρμόδιο δικαστήριο του σωματείου ‘Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ’».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Χρήστος Γκουντενούδης μιλά στη ΓΝΩΜΗ

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Ι.Ν. Αγίων Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων Κιλκίς

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 201317:30 Υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας  Της Βουλκανιωτίσσης στην αυλή του Ιερού  Ναού των πολιούχων Αγίων.
18:00 Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός

Ανακοίνωση Γεωργαντά για τη ασφάλεια του οδικού δικτύου του ν. Κιλκίς, από φορτηγά ξένων χωρών

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Η ασφάλεια των μεταφορών στο οδικό δίκτυο του νομού καθώς σε αυτό κινούνται εκατοντάδες φορτηγά διεθνών μεταφορών καθημερινά, ήταν το ζήτημα που έθεσαν υπόψιν του Υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς και ο Δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας στο Πολύκαστρο με την ευκαιρία της εκεί επίσκεψης του κ. Υφυπουργού το περασμένο Σάββατο 23 Νοεμβρίου. Είχε προηγηθεί ενημέρωση του Υφυπουργού από το βουλευτή στην Αθήνα σε προηγούμενη συνάντηση.

42 ορθοπεδικοί χειρουργοί γιατροί από την Αλβανία στην ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ

Η ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ κάνοντας πράξη την απαίτηση των καιρών που είναι η εξωστρέφεια, φιλοξένησε στο εργοστάσιό της στη Ν.Σάντα 42 ορθοπεδικούς χειρουργούς ιατρούς από όλες τις πόλεις της Αλβανίας. Οι ιατροί ενημερώθηκαν εν όψει της νέας χρονιάς από τον πρόεδρο της εταιρείας κ.Παναγιώτη Γιαννούλη για τη λειτουργία, τη φιλοσοφία και τα νέα προϊόντα της εταιρείας, ενώ ξεναγήθηκαν και στις εργοστασιακές εγκαταστάσεις. Μετά την ενημέρωση-ξενάγηση, ακολούθησε γεύμα που παρέθεσε ο κος Γιαννούλης και ακολούθησε διήμερο ξενάγησης και διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη.

Οι νέοι υπεύθυνοι θεματικών τομέων δράσης της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. νομού Κιλκίς

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 24-11-2013 οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των υπεύθυνων θεματικών τομέων δράσης της ΝΟ.Δ.Ε./ΝΔ Κιλκίς.

Τσάκωσαν στο Πολύκαστρο δύο Σκοπιανούς με 34,5 κιλά χασίσι

Αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς, πέτυχαν χθες (24.11.2013) πρώτες πρωινές ώρες, στο Πολύκαστρο Κιλκίς, τη σύλληψη δύο υπηκόων FYROM ηλικίας 22 και 31 ετών, για κατοχή και εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών, πλαστογραφία πιστοποιητικών και παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Στα "όπλα" από σήμερα γιατροί και εργαζόμενοι του ΕΟΠΥΥ! Ξεκινά τριήμερο λουκέτο στα πολυϊατρεία

Μόνο τα επείγοντα και έκτακτα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται στα Πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ καθώς γιατροί και εργαζόμενοι προχωρούν από σήμερα σε τρεις 24ωρες απεργίες ενώ την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου θα συνεδριάσουν εκ νέου για να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Παρέμβαση Φλωρίδη στη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στο Κιλκίς