Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Μια ανάσα από την κορυφή, ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Στον έναν βαθμό μείωσε την διαφορά του από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα μετά την νέα του νίκη στο πρωτάθλημα με 2-0 σκορ επί του Π.Ο. Ξηρόβρυσης.

Ενημερωτική συνάντηση για το χωροταξικό στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

Ενημερωτική συνάντηση, με θέμα "Αξιολόγηση – Αναθεώρηση και Εξειδίκευση του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας", πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013.

Εξετάστηκαν 100 γυναίκες για καρκίνο του μαστού

Η Κινητή Μονάδα του Θεαγένειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στο Κιλκίς το περασμένο Σάββατο 30 Νοεμβρίου. Για την επίσκεψη της μονάδας συνεργάστηκαν, το νοσοκομείο, με πρωτεργάτη τον Κιλκισιώτη Διευθυντή Γ. Συμπιλίδη, και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών ν. Κιλκίς «Άγιος Ευγένιος».

Ο ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας καταγγέλλει το Δήμαρχο Λαπόρδα Αθανάσιο

Υπογράφει ο  ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας
"Ο ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας καταγγέλλει το Δήμαρχο Λαπόρδα Αθανάσιο, την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου και τους συνοδοιπόρους της, για την απόφασή τους να ακρωτηριάσουν από το Δήμο την Υπηρεσία Καθαριότητας και να την εκχωρήσουν σε εργολαβικά συμφέροντα.

Ο νέος πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κιλκίς, Τριαντάφυλλος Πέτρογλου ευχαριστεί

"Θερμές ευχαριστίες στα μέλη του εκλεκτορικού σώματος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς που με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε/ΝΔ Κιλκίς στις αρχαιρεσίες της 1ης Δεκεμβρίου 2013. Ευχαριστώ προσωπικά τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Δημήτριο Ιωακειμίδη για την πολύτιμη προσφορά του και την άψογη οργάνωση της ΝΟ.ΔΕ Κιλκίς . Δεσμεύομαι να υπηρετήσω με συνέπεια και με πνεύμα συνεργασίας από τη θέση μου τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη και να εργαστώ φιλότιμα για όλους τους Νεοδημοκράτες της περιφερειακής Ενότητάς μας."

Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς: «Η Ένταξη και Συμβολή της Οπτικής του Φύλου στον Πολιτισμό»

Το ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ –ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΙΛΚΙΣ, πρόκειται να υλοποιήσει το εγκεκριμένο Σχέδιο Δράσης «Η Ένταξη και Συμβολή της Οπτικής του Φύλου στον Πολιτισμό», στο πλαίσιο της Πράξης 3.2.4. «Υποστήριξη των Μ.Κ.Ο. (γυναικείων οργανώσεων) (Α’ και Β’ κύκλου).

Παραστατίδης: "Να συμπεριληφθεί η γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στο νέο αντιρατσιστικό νόμο"

Από το πολιτικό γραφείο του κ. Παραστατίδη Θεόδωρου σχετικά με το νέο αντιρατσιστικό νόμο που έχει κατατεθεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και δεν συμπεριλαμβάνει την αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, καθώς και των άλλων χριστιανικών λαών, ενώ αντίθετα αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Εβραίων, ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς Θ. Παραστατίδης, μαζί με άλλους Βουλευτές συνυπέγραψαν κείμενο εκφράζοντας αγανάκτηση κι αποτροπιασμό γι’ αυτήν την ανιστόρητη και απαράδεκτη στάση της Κυβέρνησης.

"13χρονο κοριτσάκι πέθανε από τις αναθυμιάσεις που έβγαζε το μαγκάλι"

Υπογράφει η  Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.
"Άλλο ένα θύμα της αντιλαϊκής πολιτικής καταγράφηκε σήμερα στη Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα 13χρονο κοριτσάκι, άνεργης μητέρας που ζούσαν χωρίς ρεύμα εδώ και ένα χρόνο και χωρίς θέρμανση, το οποίο πέθανε από τις αναθυμιάσεις που έβγαζε το μαγκάλι που χρησιμοποιούσαν για να ζεσταθούν.

Βούλγαρος βίασε Βουλγάρα στο Χωρύγι Κιλκίς

Συνελήφθη την 30.11.2013 το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας υπήκοος Βουλγαρίας ηλικίας 49 ετών, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας και βιασμού και για παράνομη κατακράτηση.

Αφιερωμένο στα εκατό χρόνια ελεύθερου Κιλκίς το 12ο « Κιλκισιώτικο Αντάμωμα»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 12ο « Κιλκισιώτικο Αντάμωμα», παρά τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες οι κιλκισιότες και οι φίλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και έδωσαν το παρόν τους στην εκδήλωση που οργάνωσε ο Σύλλογος μας την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου 2013 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του δήμου Αγίου Δημητρίου.

Εισήγηση Γεωργαντά για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής


Eισήγηση του Βουλευτή ν. Κιλκίς κ. Γιώργου Γεωργαντά στην Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής

Plan B: Τραγικά λάθη και παραλείψεις!

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ

Ο πολιτικός φορέας, με τον τίτλο Plan B, με κύριο εκπρόσωπο τον κο Αλαβάνο κ.ά., υποστηρίζει ότι η επιστροφή στη δραχμή, θα οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση. Για να ολοκληρωθεί ο στόχος αυτός, η χώρα χρειάζεται αρχικά μια δημοσιονομική πολιτική χωρίς τους περιορισμούς που εισάγει στα ελλείμματα των κρατικών προϋπολογισμών η Συνθήκη του Μάαστριχτ όπως και τα μεταγενέστερά της Σύμφωνα.

Αποτελέσματα εκλογών για ην ανάδειξη των Οργάνων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ

Με σημαντικές ανατροπές ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των Οργάνων στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (Γενικό Συμβούλιο και Ελεγκτική Επιτροπή) την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013.

Μπούκαραν στο σπίτι 69χρονου, τον απείλησαν με μαχαίρι και τον λήστεψαν

Σήμερα 2.12.2013 πρώτες πρωινές ώρες, στο Διονύσιο Χαλκιδικής, τρεις άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν στην οικία 69χρονου ημεδαπού και με την απειλή μαχαιριού και την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν (2) κυνηγητικά όπλα και διάφορα χρυσαφικά και τράπηκαν σε φυγή. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών.

Τσάϊ Αγάπης στην Αξιούπολη από τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εκδήλωση από τον Ε.Ε.Σ. ΚΙΛΚΙΣ στην Αξιούπολη (Ι. Ν. Άξιον Εστί αίθουσα Θεμ. και Αναστ. Πλαλή). Η τοπική κοινωνία έδωσε το δυναμικό της παρόν στο κάλεσμά του Ερυθρού Σταυρού σ' ένα κλίμα φιλικό και ζεστό.