Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Εξαμελής σπείρα διακινούσε ναρκωτικά - Συμμετείχε ένας αστυνομικός και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος

Εξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών και κινητών τηλεφώνων στις Φυλακές του Αγίου Στεφάνου και περαιτέρω στη διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.

Η Έλλη Φρεγγίδου και η Τόνια Παπαδοπούλου μιλούν στη Γνώμη για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι"

Εθνοπασοκικές ανοησίες και «εθνική σωτηρία»

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
«Η Κεντροαριστερά, η μεγάλη προοδευτική παράταξη, έχει μια δυναμική, που κανείς δεν μπορεί να την ανακόψει. Γιατί καλύπτει έναν τεράστιο χώρο, από τη συντηρητική παράταξη μέχρι την κομμουνιστική αριστερά. Γιατί αυτός ο τεράστιος χώρος έχει μια μεγάλη παράδοση, γιατί εκφράζει την ανάγκη της ελληνικής κοινωνίας να διαμορφωθεί η στρατηγική για την επόμενη μέρα.

Συνάντηση Γεωργαντά με τον Διοικητή του Ο.Γ.Α

Την Τρίτη (10/12/13) ο Βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Γεωργαντάς μαζί με ομάδα Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ο.Γ.Α κ. Ξενοφώντα Βεργίνη.

Πρόσφερε ανύπαρκτη δουλειά στο εξωτερικό με αγγελία και τσέπωνε χρήματα

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, τέσσερις περιπτώσεις εξαπάτησης σε βάρος πολιτών που έλαβαν χώρα την 19.08.2013 και την 18.11.2013 στα Γιαννιτσά Πέλλας.

Νίκη χωρίς δυσκολίες για τον Άρη Παντελεήμονα

Με χαρακτηριστική άνεση πέρασε από τον Διπόταμο ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα νικώντας την τοπική Αναγέννηση με 0-2 σκορ. Ο Λιθοξόπουλος Φώτιος στο 41ο λεπτό με ευθύβολο σουτ και ο Παναγιωτίδης Γεώργιος στο 61ο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι οδήγησαν την ομάδα στην έβδομη νίκη της στο πρωτάθλημα σε εννέα αναμετρήσεις.

ΟΝΝΕΔ Κιλκίς: 9 προτάσεις για την καταπολέμηση της διαφθοράς.

"Είναι γεγονός, ότι ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα για τον εξορθολογισμό της δημόσιας διοίκησης στην Ελλάδα είναι η καταπολέμηση της διαφθοράς. Τέτοια φαινόμενα, έχει βιώσει ο καθένας από εμάς στην καθημερινότητά του. Το πελατειακό κράτος, η φοροδιαφυγή, το πολιτικό χρήμα, η παραοικονομία και η κατάχρηση δημοσίου χρήματος οδήγησαν το πολιτικό σύστημα σε απαξίωση και την κοινωνία σε αναβρασμό.

Μιχελάκης: «Με το ισχύον εκλογικό σύστημα οι εκλογές ΟΤΑ»

Στροφή 180 μοιρών κάνει η κυβέρνηση στο θέμα της αλλαγής του εκλογικού συστήματος που θα ίσχυε στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης το Μάιο. Λόγω των αντιδράσεων του ΠΑΣΟΚ, το υπουργείο Εσωτερικών αναγκάζεται να υποχωρήσει, παρόλο που την αλλαγή έχει εξαγγείλει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος βρίσκεται εκτεθειμένος.

Τσάκωσαν 3 άτομα για κλοπή μηχανημάτων στη Μεσιά Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (10.12.2013) μεσημβρινές ώρες, από αστυνομικούς Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 37, 39 και 67 ετών, για κλοπή.

Νέα προγράμματα προώθησης αγροτικών προϊόντων ύψους 12.776.236 ευρώ

Με εντολή του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου υποβλήθηκαν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή τέσσερα (4) νέα Προγράμματα Ενημέρωσης και Προώθησης αγροτικών προϊόντων στην εσωτερική αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε τρίτες χώρες.

Υπεγράφη η απόφαση ένταξης των δικαιούχων στη δράση «Βιολογική Κτηνοτροφία»

Υπεγράφη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη η απόφαση ένταξης των επιτυχόντων δικαιούχων παραγωγών στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων, στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας (Τριφυλίας), στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, στην Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου, στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης που υπέβαλαν αίτηση ενίσχυσης για πενταετή ένταξη στο πλαίσιο της δράσης 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία» του Μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής».

Εισήγηση Τονικίδη για το «θέμα ΑΕΠΙ»

Ένα ζήτημα που απασχολεί χιλιάδες επιχειρήσεις και πολλαπλάσιους εργαζόμενους σε όλη τη χώρα. φαίνεται να παίρνει το δρόμο μιας ρεαλιστικής διευθέτησης.

Ποιοι έρχονται και ποιοι φεύγουν στο τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

Η περίοδος μετεγγραφών ολοκληρώθηκε και τυπικά με την έγκριση των σχετικών πρακτικών από το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας. Αρκετοί αθλητές επέλεξαν να αφήσουν τα παλιά τους σωματεία και να αναζητήσουν την τύχη τους αλλού σε μια δύσκολη πραγματικά εποχή για τον Στίβο.

Με σημαντικούς αθλητές ενισχύεται το τμήμα στίβου του "Αίαντα Κιλκίς"

Το τμήμα στίβου του Αίαντα μέσα από την σωστή δουλειά που γίνεται στα λίγα χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να προσελκύσει έναν πολύ μεγάλο αριθμό παιδιών ο οποίος συνεχώς αυξάνεται.

ΠΑΟΚ Κεντρικού προς ΕΠΣ Κιλκίς: "Ομερτά! Σσσσσσσσσσς!"

Υπογράφει το Δ.Σ ΠΑΟΚ Κεντρικού
"Πρωτάθλημα ιδιαιτεροτήτων, πρωτάθλημα 2 ταχυτήτων! Τίποτε δεν άλλαξε, τα χρόνια πέρασαν, το αποτύπωμα που άφησαν είναι βαθύ! Γήπεδα αντικανονικά, διαιτησίες συμβιβαστικές, παράγοντες άσχετοι, ανύπαρκτοι, που εμφανίζονται λίγα λεπτά πριν το παιχνίδι για δημόσιες σχέσεις.