Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Συνάντηση Θ. Παραστατίδη με Semtner Klemens

Με την ιδιότητα του προέδρου της Κ.Ο. "Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών", ο Θ. Παραστατίδης συναντήθηκε στο γραφείο του στη Βουλή με τον αν. πρέσβη της Γερμανίας κ. Semtner Klemens, μετά από αίτημα του ιδίου του πρέσβη. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το ρόλο της Τρόικας και ιδιαίτερα της Γερμανίας, καθώς και τις ευθύνες που έχουν για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Επίσκεψη μαθητών της πρώτης τάξης του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς στο Κέντρο Πρόληψης

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΝΗΡΕΑΣ» επίσκεψη μαθητών της Α’ Τάξης του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς στα πλαίσια του προγράμματος σεξουαλικής αγωγής με τίτλο: «Ερωφίλοι: επιθυμώ, μαθαίνω, νοιάζομαι» που υλοποιείται στο σχολείο σε συνεργασία των εκπαιδευτικών και του ΝΗΡΕΑ.

Ολοκλήρωση βιωματικού εργαστηρίου στην Κοινότητα Ανιχνευτών του Δεύτερου Συστήματος Δασοπροσκόπων Κιλκίς

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΝΗΡΕΑΣ» στην Κοινότητα Ανιχνευτών του Δεύτερου Συστήματος Δασοπροσκόπων Κιλκίς το τρίωρο βιωματικό εργαστήριο με θέμα: «Πρόληψη από τις εξαρτησιογόνες ουσίες στην εφηβική ηλικία».

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας, στις 19 Δεκεμβρίου 2013

Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 19η Δεκεμβρίου 2013 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Ένα πανέμορφο μπαζάρ από το Πολιτιστικό Σωματείο Εργαζομένων του ΟΤΕ Κιλκίς

Μπαζάρ για την ενίσχυση οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα ενόψει και των Χριστουγέννων, διοργάνωσε το Πολιτιστικό Σωματείο Εργαζομένων του ΟΤΕ Κιλκίς την εβδομάδα που μας πέρασε και συγκεκριμένα από Τετάρτη 11 έως σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, στις 18 Δεκεμβρίου 2013

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα, στις 18 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.30, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Η Coca Cola,οι απεργοί και το… Κοζλοντούι

«… ψευδής ισχυρισμός ότι οι Έλληνες καταναλώνουν Coca Cola που εισάγεται από τη Βουλγαρία, και ο συσχετισμός του ισχυρισμού αυτού με την αναφορά στο επικίνδυνο για καρκινογενέσεις, λόγω πυρηνικών εκρήξεων και εξ αυτών διαρροών ραδιενεργών υλικών ΚΟΖΛΟΝΤΟΥΙ το οποίο και δεν έχει καμία σχέση με το ΚΟΣΤΙΝΜΠΡΟΝΤ όπου βρίσκεται το εργοστάσιο του ομίλου Coca Cola στην Βουλγαρία!!!»
Απόσπασμα από την «Αγωγή» της Coca Cola
εναντίον των απεργών του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης


Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης

Παρασκευή… και 13: Παραβρέθηκα σε μια συγκέντρωση συνδικαλιστικών στελεχών στην αίθουσα «Αβράαμ Μπεναρόγια» του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου – συζητήθηκε και το θέμα της απεργίας στην Κόκα Κόλα που άρχισε την πρώτη Οκτωβρίου και διαρκεί έως τώρα και φυσικά έγιναν αναφορές στο μποϋκοτάζ των προϊόντων της πολυεθνικής εταιρίας που κήρυξε το Ε.Κ.Θ..

Ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα ευχαριστεί

Ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα ευχαριστεί θερμά το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας για την παρουσία του, με επίδειξη ασκήσεων και παροχή συμβουλών, στην ημερίδα που πραγματοποίησε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Παντελεήμονα με θέμα "ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ".

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Κιλκίς για κομμένο ρεύμα καταναλωτών

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013, με θέμα συζήτησης την ταχύτερη επίλυση του πολύ σοβαρού κοινωνικού προβλήματος των νοικοκυριών που τους έχει γίνει διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, λόγω αδυναμίας πληρωμής των λογαριασμών.

Συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση των συσσιτίων της Μητρόπολης Κιλκίς


ολοκληρώθηκαν οι «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕIΑΣ» στο άθλημα της Χειροσφαίρισης γυμνασίων ν. Κιλκίς


Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, ολοκληρώθηκαν οι «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» στο άθλημα της Χειροσφαίρισης που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Ν.Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α ) και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Ν. Κιλκίς για τους μαθητές –τριες Γυμνασίων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κιλκίς.

Αγώνες παντού το Σαββατοκύριακο για τον Στίβο του ΓΑΣ Κιλκίς

Συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο η εξαιρετική προσπάθεια σωματείων ανά την Ελλάδα, που καταφέρνουν μέσα από τη διεξαγωγή αγώνων να διατηρούν το ενδιαφέρον των παιδιών αμείωτο και παράλληλα να εντοπίζουν το ταλέντο τους.

Ο Κιλκισιώτης Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κώστας Πουντζουκίδης μιλά στη Γνώμη


ΡΗΜΑΓΜΕΝΗ ΖΩΗ - Κατοχή, αντίσταση, εμφύλιος και μετά


Ο παλαίμαχος παίκτης του Κιλκισιακού Θεόδωρος Πιπερίδης μιλά στη Γνώμη