Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Σήμερα Παρασκευή 20/12/2013, συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, με βάση τις εκλογές που διενεργήθηκαν το Σάββατο 14/12/2013. Η Νομαρχιακή Επιτροπή αποτελείται από τους: Αγαθόπουλο Δημήτρη, Βιδιαδάκη Μιχάλη, Κεσίδη Αναστάσιο, Λαζαρίδη Λάζαρο, Λιαρετίδη Γιάννη, Μπίμπαση Χρήστο, Πάγκου Αναστασία, Παραδέλη Παναγιώτη, Τσομπανίδη Παναγιώτη, Χρονόπουλο Παναγιώτη, Ψαρρά Σοφία.

Ευχές από την Ομάδα Διαχείρισης της Ιστοσελίδας Ειδομένης


Άνταλ Σερμπ*, Μετα- αναγνώσεις: Η ομηρία της περιπλάνησης

Τέσσερις φροϋδικές δοκιμές στο  "Ταξιδιώτης και φεγγαρόφωτο" της Rodica Serb 

Του Φώτη Μισόπουλου
Ι  (Ταξίδι του μέλιτος)
"...'Ολα άρχισαν στην Βενετία με τα σοκκάκια...Εξαιρετικά στενά δρομάκια διακλαδώνονταν σε εξαιρετικά στενά δρομάκια, και αυτά τα δρομάκια γίνονταν όλο και πιο στενά και πιο σκοτεινά όσο προχωρούσε..."[1]. 

Αποτελέσματα τροχονομικών ελέγχων λεωφορείων σε όλη την Επικράτεια από 12 και 18.12.2013

Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού, η Διεύθυνση Τροχαίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας προγραμμάτισε και πραγματοποίησε τροχονομικούς ελέγχους σε λεωφορεία, κατά το διάστημα 12 έως 18 Δεκεμβρίου, σε όλη την επικράτεια.

Δεκαπενθήμερη δραστηριότητα της Ειρήνης Αγαθοπούλου

Δεκαπενθήμερη δραστηριότητα της Ειρήνης Αγαθοπούλου
Δείτε ΕΔΩ

Έδωσε σε ηλικιωμένη να πιει χυμό με αναισθητικό και τη λήστεψε

Μεσημβρινές ώρες της 19.12.2013, όπως καταγγέλθηκε από 76χρονη ημεδαπή, εμφανίστηκε άγνωστη γυναίκα στο διαμέρισμά της στην Κατερίνη και η 76χρονη της επέτρεψε την είσοδο εντός του διαμερίσματος.

Αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ ύψους 7,3 εκατ. € - Ένταξη της ακαρπίας της ελιάς στο Πρόγραμμα ΠΣΕΑ 2013

Με αφορμή την πληρωμή αποζημιώσεων που θα προβεί σήμερα ο ΕΛΓΑ σε 5.686 παραγωγών αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου ύψους 7,3 εκατ. Ευρώ από διάφορα αίτια (Παράρτημα 1) ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης μετά:

Ευχές από τους "Ακρίτες Επταλόφου"

Τα μέλη, οι φίλοι και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς, σας εύχονται Χρόνια Πολλά, Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2014. 

Υείαν, Ευλογίαν και Καλοχρονίαν

Ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί Παραμονή Χριστουγέννων στο χορό του Συλλόγου μας.

Η χρονιά κλείνει με δύο τουρνουά για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Σε δύο τουρνουά ποδοσφαίρου θα συμμετάσχουν δύο εκπρόσωποι της Ακαδημίας, οι τζούνιορς και οι προτζούνιορς σε Λητή και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Διακήρυξη Συνδυσμού «Δήμος ΑΞΙΩΝ» του Παύλου Τονικίδη

"Φίλες και φίλοι,
Η μακρόχρονη ενασχόληση μου με τα κοινά είναι γνωστή σε όλους, όπως γνωστό επίσης είναι και το ενδιαφέρον μου για την τοπική αυτοδιοίκηση. Το ενδιαφέρον μου αυτό επαναφέρω σήμερα ανακοινώνοντάς σας την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς και επικεφαλής της Παράταξης «Δήμος ΑΞΙΩΝ».

: Πυρκαγιά στην Κοινότητα Τούμπας του Δήμου Παιονίας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε την 15η Δεκεμβρίου 2013 και περί 23:20΄ σε ισόγεια κατοικία της Τοπικής Κοινότητας Τούμπας του Δήμου Παιονίας. Συγκεκριμένα η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην κεραμοσκεπή ισόγειας μονοκατοικίας, ιδιοκτησίας του κ. Δ.Ν.

Ομιλία Παραστατίδη στην Εξεταστική Επιτροπή για τα υποβρύχια

«Κύριε Πρόεδρε,
Κ & Κ Συνάδελφοι,

Σήμερα συζητούμε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής προκειμένου η επιτροπή, να διερευνήσει τυχών ευθύνες, αν υπάρχουν, για γεγονότα που σχετίζονται με τους όρους των συμβάσεων παραχώρησης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου, των Ελληνικών Ναυπηγείων ΑΕ και των Εταιριών Howaldtswerke - Deutche Werrft, ThyssenKrupp Marine Systems και την Abu Dhabi Mar.

Συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς

Μετά από την συνεδρίαση της 20ης Δεκεμβρίου 2013 το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ν. Κιλκίς συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΞΕΝΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΛΙΝΑΡΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΟΡΓ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΣΓΟΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΜΕΛΗ: ΡΕΠΑ ΒΕΝΕΤΙΑ, ΚΟΥΛΑΞΙΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Απόφαση για 52 προγράμματα «Προώθησης οίνων σε αγορές τρίτων χωρών», συνολικού ύψους 119,5 εκ. ευρώ

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης υπέγραψε αποφάσεις για 52 προγράμματα προώθησης, ετήσιας ή τριετούς διάρκειας, που αφορούν στην υλοποίηση των δράσεων, του ειδικού μέτρου στήριξης «Προώθηση οίνων σε αγορές τρίτων χωρών».

Το ταμπού της επαναδιαπραγμάτευσης και οι συνιστώσες της

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή, Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, ΑΠΘ

Τίθεται κατά καιρούς το ερώτημα κατά πόσο η επαναδιαπραγμάτευση των όρων των Μνημονίων είναι εφικτή. Η πρόταξη αντίθετων θέσεων, θεωρείται μάλλον αντιεπιστημονική προσέγγιση!. Τα πάντα είναι λοιπόν δυνατά, ενώ όλα εξαρτώνται από δύο παράγοντες:

Ευχές από το Ράντσο Κιλκίς


Η κοινωνική προσφορά των μαθητών του ΕΠΑΛ Αξιούπολης συνεχίζεται

Οι μαθητές του Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων & Περιβάλλοντος του ΕΠΑΛ Αξιούπολης στα πλαίσια των εργαστηριακών μαθημάτων τους καλλιεργούν και παράγουν λαχανικά στο θερμοκήπιο και στον υπαίθριο χώρο του αγροκτήματος του σχολείου.

Ευχές Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, Κώστα Γιαννόπουλου


Eυχές από την Doppler A.E.


Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω χιονιού και παγετού, 20 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 07:30

Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονοπτώσεων και παγετών
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Α. Δ. ΠΕΛΛΑΣ
Επ.Ο. Άρνισσας - Βόρρας, από 9ο χλμ. έως Χ/Κ Βόρρας.
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Α. Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Επ.Ο. Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από 18ο έως 28ο χλμ.
Α. Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Επ.Ο. Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από 18ο έως 30ο χλμ
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Α. Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣΕπ.Ο. Αμφίκλειας – Παρνασσού, από 12ο χλμ. έως Χ/Κ.
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Α. Δ. ΑΧΑΙΑΣΕπ.Ο. Τ.Κ Περιστέρας Ακράτας – έως Χ/Κ Καλαβρύτων.

Ο Γεωργαντάς εισηγητής στο Νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς

Από το Πολιτικό Γραφείο του βουλευτή Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο Γιώργος Γεωργαντάς ορίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία εισηγητής στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας για την αναστολή των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας των οφειλετών σε πιστωτικά ιδρύματα. Σήμερα 20 Δεκεμβρίου 2013 θα γίνει η συζήτηση στην κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Παραγωγής, Εμπορίου και Οικονομικών και το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 το νομοσχέδιο θα συζητηθεί στην ολομέλεια με την διαδικασία του κατεπείγοντος.

Ευχές συντεχνίας αρτοποιών νομού Κιλκίς


Επιδοτούμενο πρόγραμμα ΛΑΕΚ για εργαζόμενους στην Γουμένισσα

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ υλοποίησε για τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΛΑΕΚ 1-25/2010-11 με τίτλο «Πληροφορική-Επικοινωνία». Το πρόγραμμα έλαβε την έγκριση και επιχορήγηση από τον ΟΑΕΔ και κάθε δικαιούχος μετά το πέρας της επιτυχούς συμμετοχής του στην εκπαίδευση θα λάβει ανάλογο εκπαιδευτικό επίδομα. Η εκπαίδευση υλοποιήθηκε σε αίθουσα που παραχώρησε το Γυμνάσιο Γουμένισσας.

Με συμμετοχή πάνω από 60 τζουντόκα το Ραντορί Χριστουγέννων Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο Καμπάνη Κιλκίς


Στο Κλειστό γυμναστήριο Καμπάνη Κιλκίς την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ραντόρι Χριστουγέννων Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τη συμμετοχή των JUDO CLUB Α.Σ. Άιας Κιλκίς, Γ.Σ. Ηρακλής Θεσ/νίκης, ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ υπό την αιγίδα του Βαλκανικού τμήματος KIWI JUDO CLUB OSAKA Ιαπωνίας με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων, παιχνιδιών και ρουχισμού από το υστέρημα των οικογενειών των αθλητών – αθλητριών προσφορά αγάπης στα παιδιά του Παπάφειου Ιδρύματος.

Ευχές από τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Χ. Γκουντενούδη


Νέες επιτυχίες στο στίβο από τον "Αίαντα Κιλκίς" στη Μελίκη

Την Κυριακή 15/12 διεξήχθη στη Μελίκη Ημαθίας αγώνας δρόμου με την επονομασία «ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΡΤΣΟΥΝΗΣ». Η συμμετοχή ήταν μεγάλη από τις ομάδες στίβου της κεντρικής μακεδονίας και ο συναγωνισμός έντονος εξαιτίας του καλού επιπέδου των αθλητών. Ο ευνοϊκός καιρός και η όρεξη όλων να βοηθήσουν για μία καλή διοργάνωση βοήθησαν στην επιτυχία των αγώνων.

Κώστας Γιαννόπουλος: «Η γεωργία στην Ελλάδα έχει λαμπρό μέλλον»