Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του πιστόλι 28χρονος ειδικός φρουρός

Ο 28χρονος ειδικός φρουρός που αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του πιστόλι, όταν παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ηλικιωμένη με την προσωπική του μοτοσικλέτα στο Χαλάνδρι, υπηρετούσε στην υποδιεύθυνση της Ασφάλειας στην Κυψέλη. Μάλιστα ο αδελφός τους είναι υπαστυνόμος και υπηρετεί στη ΓΑΔΑ. Ο 28χρονος αυτόχειρας έμενε στην Παλλήνη μαζί με την οικογένεια του.

Χριστουγεννιάτικο γλέντι στο Χωρύγι Κιλκίς


Λαϊκοποντιακή βραδιά παραμονή Χριστουγέννων στο Κεντρικό Κιλκίς


Λαϊκοποντιακή βραδιά στο Δροσάτο Κιλκίς


Στο Τραταμέντο Κιλκίς ο Θόδωρος Καστανιώτης, την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου


Παραμονή Χριστουγέννων με τους «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ»

Παραμονή Χριστουγέννων, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς, σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο χορό στο «ΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ».

"Η εν ενεργεία τοπική αυτοδιοίκηση στο Κιλκίς παίζει και πάλι τα ψηφοθηρικά της παιχνίδια"

Υπογράφει η συντονιστική επιτροπή της δημοτικής κίνησης "Αλλά...ζω - Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής"
"Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:30, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κιλκίς, συνεδρίασε στην αίθουσα του Δ.Σ. Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν και η επανασύνδεση ρεύματος σε υπερχρεωμένα νοικοκυριά που τους είχε γίνει διακοπή λόγω χρεών προς τη Δ.Ε.Η.

Τα Χριστούγεννα του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς μ' ένα ποίημα

Του 5ου τα παιδιά, ζουν τα Χριστούγεννα

Πρωτάκια, δευτεράκια, τριτάκια, τεταρτάκια

Με κέφι και χαρά, παίξαν σε σκετς πολλά

Μιλούν γι’ αγάπη και χαρά, αλληλεγγύη κι ανθρωπιά.

Και στο Δέντρο των Ευχών, ευχηθήκαμε για όλους

Να ‘χουν ό, τι επιθυμούν και λεφτά να το γευτούν!

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας εν όψει των γιορτών

Με Απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια, επιστρέφονται από την 20.12.2013 οι άδειες οδήγησης, καθώς οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Αυτά είπε ο Γεωργαντάς στη Βουλή για το θέμα των πλειστηριασμών


Συνελήφθη 29χρονος Πακιστανός για πλαστογραφία στο Πολύκαστρο

Συνελήφθη χθες (21.12.2013) το απόγευμα, στο Πολύκαστρο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, ένας υπήκοος Πακιστάν ηλικίας 29 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ευχές από τον Αστυνομικό Διευθυντή ν. Κιλκίς


Γράψε… λάθος, Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
● Πιάσανε τα κρύα, πάγωσε ο εγκέφαλος των διαφόρων ‘‘μικροφωνούχων’’ και εκτοξεύουν τα ‘‘μαργαριτάρια’’ τους κατά ριπάς. Μικρό δείγμα, μήπως και το γέλιο σάς ζεστάνει λιγάκι τη διάθεση:
«Να μη γινόμαστε μάντηδες κακών».
Ορθόν! Ούτε… λάτρηδες της ελληνικής! Μιαν αποριούλα μόνο για τον… εκτοξεύσαντα την ανωτέρω φρασούλα: στην ονομαστική πώς τα καταφέρνει; Ο μάντηδας, ο μάντηδος, ο μάντηδης; Ο μάντης, μήπως; Δεν μπορώ να… μαντέψω. Αυτά τα γνωρίζουν μόνον οι μάντεις!

Απαγορεύονται σήμερα οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις – συγκεντρώσεις ή πορείες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, δεν επιτρέπονται για λόγους δημόσιας ασφαλείας και αποτροπής σοβαρής διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πόλης, κατά το χρονικό διάστημα από 06.00 ώρα της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου 2013 μέχρι και την 01.00 ώρα της 23 Δεκεμβρίου 2013, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις – συγκεντρώσεις ή πορείες στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, που οριοθετείται από τις οδούς Λ.Νίκης - Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου - Γ΄ Σεπτεμβρίου - Λ. Στρατού – Αγγελάκη – Εγνατία - Μ. Γενναδίου – Φιλίππου – Χαλκέων – Εγνατία – Μοναστηρίου - Ταντάλου - Καζαντζάκη- Αναγεννήσεως - Σταθμού – Καρατάσου - Ν. Κουντουριώτου - Λ. Νίκης, καθώς και στην πλατεία-μνημείο Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης και την εφαπτόμενη σ’ αυτήν πλατεία αγαλμάτων Μ. Αλεξάνδρου και Κ. Καραμανλή, σε όλη την έκταση αυτών, που οριοθετείται από τις οδούς Λ. Νίκης - Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου (έως του σημείου που η Λ. Μ. Αλεξάνδρου τέμνεται με την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου) και σε όλο το πλακόστρωτο της παραλίας, που περικλείεται από τις ανωτέρω οδούς.

Σαββατόβραδο στο Ράντσο Κιλκίς με ζωντανή μουσική