Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Τρισάγιο στη μνήμη του “εμπνευστή και δημιουργού" του Νοσοκομείου Κιλκίς Χρίστου Δρέλλια


Τρισάγιο στη μνήμη του “εμπνευστή και δημιουργού" του Νοσοκομείου Κιλκίς Χρίστου Δρέλλια, 27 Δεκεμβρίου 2013

Οι δημοσκοπήσεις, οι απειλές εμείς και οι άλλοι!

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

Νέες δημοσκοπήσεις φέρουν τη Ν.Δ. ως τρίτο κόμμα!!! Διόλου απίθανο. Όπως είναι εξίσου πιθανό να ακούσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ, με τον αρχηγό που έχει «ανεξάντλητες ψυχικές δυνάμεις», σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του, βρίσκεται στο 3%. Μήπως όμως όλα αυτά, που δείχνουν την κατάρρευση των κομμάτων της εξουσίας είναι «φτιαχτά» - στα στατιστικά μαγειρέματα είμαστε πρώτοι – για να τρομάξουμε την τρόικα και να την αναγκάσουμε να χαλαρώσει;

Η καλύτερη Coca Cola παράγεται στην… Μακεδονία!

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η σύγκρουση: Από την 1η Οκτωβρίου έχει ξεκινήσει η απεργία των εργαζομένων στο εργοστάσιο της Coca Cola Τρία Έψιλον της Θεσσαλονίκης: στο μεσοδιάστημα το Εργατικό Κέντρο, το δεύτερο μεγαλύτερο στην Ελλάδα, και η Ομοσπονδία του κλάδου των Εμφιαλωμένων Ποτών ανακοίνωσαν ότι θα μποϊκοτάρουν τα προϊόντα της θυγατρικής του αμερικανικού επιχειρηματικού κολοσσού – το μποϊκοτάζ των προϊόντων της Coca Cola φαίνεται ότι έφερε μεγαλύτερα αποτελέσματα από αυτά που φαντάζονταν οι απεργοί.

Έσπασε όλα τα ρεκόρ, η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Δεν άφησε τίποτα όρθιο στην πορεία της το 2013 η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα στο νέο πρωτάθλημα τερματίζοντας στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο τέλος του πρώτου γύρου έχοντας μαζέψει 25 βαθμούς σε δέκα αναμετρήσεις. Η συγκομιδή αυτή αποτελεί ρεκόρ πόντων τουλάχιστον για την τελευταία εικοσαετία σύμφωνα με τα στατιστικά που διατηρεί ο σύλλογος. Ρεκόρ αποτελούν και οι οκτώ νίκες που σημείωσε καθώς και τα 27 σε σύνολο τέρματα που πέτυχε.

Απολογισμός Λογίας Φιλαδελφίας και Αλληλεγγύης της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου το έτος 2013

"Χρεωστικώς καί οφειλετικώς, εκφράζοντας τη διττή διάσταση της εκκλησιαστικής ζωής (ορθοδοξία και ορθοπραξία), ανακοινώνουμε προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα της τοπικής μας Εκκλησίας τον απολογισμό της «Λογίας» για τη φιλαδελφική αλληλεγγύη μας στους εμπερίστατους αδελφούς του Χριστού. Το διαρρεύσαν κρίσιμο έτος 2013, υλοποιήθηκαν οι παρακάτω δράσεις:

Τσάκωσαν στους Ευζώνους Κιλκίς έναν Κοσοβάρο διακινητή λαθρομεταναστών

Συνελήφθη χθες (26.12.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων Κιλκίς, ένας υπήκοος Κοσσόβου ηλικίας 45 ετών, που διευκόλυνε την έξοδο σε δύο μη νόμιμους μετανάστες από την ελληνική επικράτεια σε έδαφος τρίτης χώρας.

Χρόνια Πολλά!