Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: "Το ξεπούλημα του δικτύου μεταφοράς ελληνικής ενέργειας"







Υπογράφει ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

"Η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή το νομοσχέδιο για το ξεπούλημα του 66% του ΑΔΜΗΕ, δηλαδή του δικτύου μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας. Στοχεύουν, μέσα από διαδικασίες - εξπρές, να ξεπουλήσουν μέσα σε λίγες ημέρες στρατηγική εθνική υποδομή που στήθηκε ύστερα από θυσίες δεκαετιών του ελληνικού λαού. Το δίκτυο μεταφοράς εκπροσωπεί ένα ανυπολόγιστο κεφάλαιο. Είναι ό,τι οι αρτηρίες για τον ανθρώπινο οργανισμό:

Το Gay Pride της Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την κυβέρνηση για τον αποκλεισμό των ομοφυλων ζευγαριών από το Σύμφωνο Συμβίωσης

Υπογράφει η HOMOphonia - Thessaloniki Pride
"Το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης που ψηφίστηκε το 2008 από την τότε κυβέρνηση απέκλειε τα ομόφυλα ζευγάρια. Για μία ακόμα φορά τα ομόφυλα ζευγάρια αγνοήθηκαν, σα να μην υπήρχαν. Ως HOMOphonia - Thessaloniki Pride είμαστε αντίθετοι σε κάθε διάκριση εναντίον των Λεσβιών, Ομοφυλόφιλων, Αμφιφυλόφιλων και Τρανς (ΛΟΑΤ).

O Κιλκισιώτης Γεώργιος Μάνος στην πρώτη λογοτεχνική συνάντηση της ΟΤΟΕ στο Polis Art Cafe, στην Αθήνα



Η Γραμματεία Πολιτισμού της ΟΤΟΕ ξεκινά για την φετινή περίοδο τις εκδηλώσεις για το βιβλίο και τον συγγραφέα του. Η πρώτη φετινή λογοτεχνική συνάντηση θα γίνει με τον Γεώργιο Μάνο, στον Πολυχώρο POLIS ART CAFE, Πεσμαζόγλου 5, τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα.

Αμετανόητοι λαθροθήρες ξαναχτυπούν εντός Καταφυγίου Άγριας Ζωής…

Σε καταδίωξη στο Εθνικό Πάρκο Λίμνης Κερκίνης δύο κουκουλοφόρων λαθροθηρών με μηχανή μικρού κυβισμού χωρίς πινακίδες κατέφυγε μικτή ομάδα περιπόλου του Δασαρχείου Σιδηροκάστρου και της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας το περασμένο Σάββατο, 11 Ιανουαρίου. Οι δύο άντρες κυνηγούσαν παράνομα πάπιες σε Καταφύγιο Άγριας Ζωής και αφότου αρνήθηκαν να σταματήσουν για έλεγχο, επιτέθηκαν στην περίπολο.

Οι Sugar Factory επιστρέφουν δισκογραφικά

Οι Sugar Factory επιστρέφουν δισκογραφικά στις 20 Ιανουαρίου 2014 με δυο νέες κυκλοφορίες!
- Chamber Music/ θβ - 7’’ Vinyl Single, Sudden Pause Records (250 αριθμημένα αντίτυπα)
Στα χνάρια της πρώτης του βινυλιακής κυκλοφορίας το εργοστάσιο επιστρέφει στις ambient-κινηματογραφικές του αναζητήσεις. Lo Fi beats, έγχορδα, 80’s bass lines, guitar effects, loops και φυσικά ηλεκτρικές κιθάρες συμπληρώνουν τη νέα ηχητική απόπειρα του ντουέτου.

Ημερίδα για το παιδικό ποδόσφαιρο από τον Αλέξανδρο Κιλκίς




Η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς έχει την τιμή να διοργανώσει από κοινού με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ημερίδα ενημέρωσης που αφορά το παιδικό ποδόσφαιρο.

Ημερίδα παρουσίασης των τμημάτων του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς σε συνεργασία με το ΚΕΣΥΠ Κιλκίς, σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην ενημερωτική ημερίδα παρουσίασης των τμημάτων του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας από αρμοδίους του Ιδρύματος. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς και ώρα 10:00 π.μ..

"Στο κόκκινο" και το Κιλκίς!

Στους 93,4FM για όλη την Κεντρική Μακεδονία, υπάρχει αναμετάδοση του προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού "Στο Κόκκινο 105.5Fm" της Αθήνας.
Από 1/2 θα υπάρχει μετάδοση εκπομπών και από τo νέο studio του ραδιοσταθμού στην Θεσσαλονίκη.
Link ιστοσελίδας : http://www.stokokkino.gr
Link radio : http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1379

Ο Δήμος Παιονίας και ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γουμένισσας ευχαριστούν

Ο Δήμος Παιονίας και ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γουμένισσας σας ευχαριστούν θερμά για την συμμέτοχη σας και την πολύ ουσιαστική συμβολή των μελών σας στην επιτυχία των εορταστικών εκδηλώσεων που έγιναν κατά την περίοδο των Χριστουγέννων στην Κεντρική Πλατεία της Γουμένισσας (σπίτι Αη Βασίλη).

O Δήμος Κιλκίς διοργανώνει Εθνικό Διαγωνισμό με θέμα “Επιστήμη και Οικολογία”

O Δήμος Κιλκίς διοργανώνει Εθνικό Διαγωνισμό με θέμα “Επιστήμη και Οικολογία”, στο πλαίσιο του «Σχεδίου EcoTASK: Ανταλλαγή μεθόδων και στρατηγικών για την ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης» το οποίο χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο πλαίσιο του προγράμματος Grundtvig, Εκπαιδευτικές Συμπράξεις, Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθηση.

"Καλή συνέχεια Νίκο Γεωργιάδη"

Η διοίκηση της Ομάδας Handball του Γ.Α.Σ Κιλκίς θα ήθελε να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό ότι έκανε αποδεκτή την απόφαση του Νίκου Γεωργιάδη να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μετά το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Γενική Συνέλευση και κοπή βασιλόπιτας των Κιλκισιωτών Αθήνας και περιχώρων

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11:00 στα γραφεία του Συλλόγου Αριστοτέλους 4-6, 3ος όροφος, με τα παρακάτω θέματα:

Δικαιούχοι και απορριπτόμενοι της δράσης "Βιολογική Γεωργία"

Ανακοινώνεται ότι έχουν δημοσιευτεί οι οριστικές καταστάσεις δικαιούχων και απορριπτόμενων στη δράση 1.1 «Βιολογική Γεωργία», των νέων εντάξεων της δράσης.

Παραχωρήσεις οικοπέδων στον Εύρωπο Κιλκίς

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Όπως και σε προηγούμενη ανακοίνωση του βουλευτή είχε αναφερθεί τους προηγούμενους μήνες ότι έγιναν επαφές με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να δοθεί λύση στο ζήτημα των οικοπέδων που δόθηκαν προς αποκατάσταση με βάση τις διατάξεις του από 24/4/1985 ΠΔ.

Έκθεση παιδικής ζωγραφικής στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014, στις 5μ.μ. στην αίθουσα "Κούρος Ευρωπού" της ΤΕΧΝΗΣ, θα γίνουν τα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής των παιδικών της τμημάτων και των τμημάτων δημιουργικής γραφής. Την έκθεση θα πλαισιώσουν έργα παιδιών από όλο τον κόσμο που στάλθηκαν από τη Nova Zagora της Βουλγαρίας.