Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Εγκαίνια ομαδικής έκθεσης ΣΚΕΤΒΕ στην "Τέχνη" Κιλκίς


"Η επιχείρηση τρομοκράτησης δε θα περάσει!"

Υπογράφουν οι Αγωνιστικές Παρεμβάσεις -Συσπειρώσεις -Κινήσεις Δ.Ε. νομού Κιλκίς
"Η λεγόμενη «αξιολόγηση» και «αυτοαξιολόγηση» των εκπαιδευτικών και των σχολικών μονάδων αποτελούν κεντρική επιλογή της κυβέρνησης για την εκπαίδευση και το δημόσιο – εξ ου και το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα (Π.Δ.).

Αποκριάτικος χορός του δημοτικού σχολείου Γοργόπης


Στην τιμή εισόδου συμπεριλαμβάνεται σουβλάκι , σερπαντίνα και χυμός για τα παιδιά ή σουβλάκι και κρασί για τους ενήλικες. Επίσης έχουμε λαχειοφόρο αγορά με τιμή λαχνού 1 ευρώ και κλήρωση 2 tablet, όσοι ενδιαφέρονται να απευθύνονται στα μέλη του Συλλόγου μας.

Καθάρισαν τον χώρο μεταξύ των δύο τελωνείων – Ελληνικού και FYROM

Δελτίο τύπου Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Κιλκίς 
"Συνεχίζοντας τις στοχευμένες δράσεις η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Κιλκίς με επικεφαλής τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Καθαριότητας του Δήμου κ. Μανουσαρίδη Αντώνιο, προέβει σε μια σειρά επεμβάσεων σε χώρους που δεν ήταν στην αρμοδιότητά της, με σκοπό την βελτίωση της αισθητικής και την καθαριότητα των χώρων.

«Ο Αχιλλέας και το Μνημόνιον» στο Κιλκίς

Η πιο πρωτότυπη ποντιακή παράσταση των τελευταίων ετών παρουσιάζεται την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 20:00 στο «Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς». Πρόκειται για την ξεκαρδιστική κωμωδία «ο Αχιλλέας και το Μνημόνιον», που έγραψε ο εκδότης του ποντιακού περιοδικού «Άμαστρις» Δημήτρης Πιπερίδης και στην οποία πρωταγωνιστούν μερικοί από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες της ποντιακής μουσικής σκηνής.

Τουρκία: Η εκκολαπτόμενη κρίση και η Ελλάδα (Μια ανορθόδοξη προσέγγιση)

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

Σε μια περίοδο επαναπροσέγγισης των ΗΠΑ με το Ιράν, η Τουρκία σείεται. Διάφορα γεγονότα (η ρήξη Ερτογάν με το ιερατείο του Ισλάμ κ.ά.) έρχονται να θέσουν υπό αμφισβήτηση την κυρίαρχη θέση του Τούρκου πρωθυπουργού, που φαίνεται ότι με τις επιλογές του δυσαρέστησε κάποιους.

Όλη η ρύθμιση για τις οφειλές ιδιωτών στους δήμους: Οι δόσεις, οι εξαιρέσεις & τα δικαιολογητικά

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση και αμέσως μετά να κατατεθεί στη Βουλή, το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τις θεσμικές βελτιώσεις στον Καλλικράτη στο οποίο, όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr, θα περιλαμβάνεται ιδιαίτερα ευνοϊκή ρύθμιση για τα τις ληξιπρόθεσμες οφειλές πολιτών και επιχειρήσεων προς τους δήμους.

Παρουσίαση εκπαιδευτικού-μουσειοπαιδαγωγικού προγράμματος της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Ν.Κιλκίς

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Ν.Κιλκίς, ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στην ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας, σχεδίασε ένα εκπαιδευτικό μουσειοπαιδαγωγικό πρόγραμμα με θέμα: «Πολεμικό Μουσείο Κιλκίς-Αναζητώ την ιστορία του τόπου μου.»

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κιλκίς στηρίζουν Τζιτζικώστα

Υπογράφει η Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο Κιλκίς
"Σε χθεσινή της έκτακτη συνεδρίαση η Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο Κιλκίς, αποφάσισε ομόφωνα την στήριξη του συνδυασμού «Αλληλεγγύη: Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία» για τις Περιφερειακές Εκλογές της Κεντρικής Μακεδονίας, με επικεφαλής τον Απόστολο Τζιτζικώστα.