Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Εγκρίθηκε ο φορέας εκτέλεσης του προγράμματος προώθησης της κατανάλωσης των φρούτων στα σχολεία για το σχολικό έτος 2013 – 2014

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης υπέγραψε σήμερα, Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, την έγκριση των οικονομικών προσφορών στο διαγωνισμό για την ανάδειξη φορέα εκτέλεσης του σχεδίου προώθησης της κατανάλωσης των φρούτων στα σχολεία για το σχολικό έτος 2013 – 2014.

Διάλεξη-Εισήγηση στο Κιλκίς με θέμα «Μελοποιημένη Ποίηση: Μάνος Ελευθερίου-Λευτέρης Παπαδόπουλος»

Υπογράφει ο Δημήτριος Χ. Παυλακούδης ,
Φιλόλογος- Msc Μεσαιωνικής Νεοελληνικής Φιλολογίας Α.Π.Θ.

Φίλες και φίλοι,
Θα ήθελα να σας προσκαλέσω σε ακόμη μια διάλεξη-εισήγησή μου αυτή τη φορά στα πλαίσια του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου!
Το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κιλκίς με προσκαλεί αυτήν την Κυριακή ως εισηγητή για πρώτη φορά, κάτι που με τιμά τόσο ως επιστήμονα όσο και ως άνθρωπο.

Όμορφη εκδήλωση από τον Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς για την κοπή της βασιλόπιτας

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αίας Κιλκίς με όλα τα του τα τμήματα -κλασικού αθλητισμού, πετοσφαίρισης και τζούντο- έκοψε την βασιλόπιτα του σύσσωμος την Κυριακή 16/2 στην Λ.Α.Φ. Κιλκίς.

Γενική Συνέλευση και Βασιλόπιτα του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων ν. Κιλκίς

"Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η Γενική Συνέλευση και η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων ν. Κιλκίς.

Τελικά έκοψαν την πίτα τους; εκεί στην Περιφέρεια Κιλκίς


Κάλεσμα Βαγγέλη Μπαλάσκα σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση

Ανοικτή πολιτική συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:30 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς, η πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη του Δήμου Κιλκίς “Στροφή στο Δημότη” με επικεφαλής τον Ευάγγελο Μπαλάσκα, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν την νεοφιλελεύθερη αναδιάρθρωση στο χώρο της υγείας

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων και η βουλευτής Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου, κατέθεσαν ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, με θέμα: «Νέο χαράτσι 3% στα οφειλόμενα, στα μικρά βιοπαθολογικά και ακτινοδιαγνωστικά εργαστήρια με το πρόσχημα του ελέγχου των δαπανών».

Πετυχημένες 4ες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Αγίου Βλασίου στο Νέο Αγιονέρι Κιλκίς


Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκαν οι διήμερες 4ες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Αγίου Βλασίου στο Νέο Αγιονέρι μιας και ο Άγιος Βλάσιος ήταν ο Άγιος των Μιστιωτών. Διοργανώθηκαν στις 10 και 11 Φεβρουαρίου 2014 στο Νέο Αγιονέρι Κιλκίς από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μιστί», την οργανωτική επιτροπή και την συμμετοχή εθελοντών αποσπώντας τα ευμενέστερα σχόλια.

Η δυναμική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ του 27%

Πηγή: http://www.902.gr
Αυτό ήταν το ποσοστό που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιουνίου του 2012, το οποίο μεταφράζεται σε 1.655.022 ψήφους. Από τότε έχουμε ακούσει εκατοντάδες φορές τα στελέχη του να μιλάνε για "την πιο δυναμική αντιπολίτευση", να λένε ότι "τους τρέμει" η κυβέρνηση, ότι μπαίνουν μπροστά "στους λαϊκούς αγώνες που θα φέρουν την ανατροπή" κλπ. Δεν είναι της ώρας να σχολιάσουμε το περιεχόμενο που δίνουν στις παραπάνω έννοιες.

Ολοκλήρωση σεμιναρίου “Συμβουλευτική σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες”

Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο “Συμβουλευτική σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες” από τη Σχολή Γονέων Ν. Κιλκίς. Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 25 ωρών συμμετείχαν εκπαιδευτικοί και γονείς που είχαν την ευκαιρία να επιμορφωθούν σχετικά με την ψυχοκοινωνική υποστήριξη και τη διαχείριση ποικίλλων θεμάτων από την ψυχολόγο κ. Καρακίτσιου Γεωργία.

Γιατροί Νοσοκομείου Κιλκίς: "Εκπέμπουμε SOS για το Νοσοκομείο μας"


Πέθανε ο Σάκης Μπουλάς

- Νωρίς το πρωί της Παρασκευής έφυγε από τη ζωή ο Σάκης Μπουλάς
- Έδινε εδώ και καιρό μάχη καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας
- Τον τελευταίο καιρό ήταν στο νοσοκομείο και γι' αυτό είχε διακόψει τις εμφανίσεις του στο κέντρο όπου εμφανιζόταν

Συγκέντρωση του Συνδυασμού¨Παιόνων Πολιτεία" την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί. στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση του συνδυασμού «ΠΑΙΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ενόψει των επόμενων δημοτικών εκλογών. Στη συγκέντρωση ο αρχηγός του συνδυασμού Χρήστος Δραγανίδης θα κάνει τον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής θητείας, θα αναλυθούν οι συνθήκες στις οποίες θα διεξαχθούν οι εκλογές , θα κατατεθούν προτάσεις και θα αποφασιστεί η παραπέρα πορεία του συνδυασμού .

16χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανάκι στη Χαλικιδκή

Στις 20.02.2014 το μεσημέρι, στο Πλατανοχώρι Χαλκιδικής, το δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 16χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου. Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νυχτερινές ώρες της ίδιας ημέρας υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαλάτιστας.

Επιμνημόσυνη δέηση από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς

Το Σάββατο 22-03-2014 (Α΄Ψυχοσάββατο), από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των ψυχών πεσόντων Αστυνομικών, στον Ιερό Ναό Αγίων Βασιλείου - Νικολάου και Αρτεμίου στο Κιλκίς (πλησίον Αστυνομικής Διεύθυνσης) και ώρα 09.00.

Τρίωρη στάση εργασίας στα γυμνάσια και λύκεια του ν. Κιλκίς την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Tο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς αποφάσισε την κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας στις 25/02/2014 ημέρα ΤΡΙΤΗ τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου και παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ν. Κιλκίς στις 12.30μμ. Στο Κιλκίς θα παραβρίσκεται κλιμάκιο του Δ.Σ της ΟΛΜΕ για την στήριξη των εκπαιδευτικών του Ν. Κιλκίς.

Απόλυτη στήριξη προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΛΜΕ Κιλκίς

- Απόλυτη στήριξη προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΛΜΕ Κιλκίς η οποία καταγγέλλει αυταρχική συμπεριφορά του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Αντιδρώντας στην απαίτηση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, να ζητήσει από τον Σύλλογο Διδασκόντων τα πρακτικά συνεδρίασης, σχετικά με το θέμα της «αυτοαξιολόγησης» προκειμένου να τα «επικυρώσει» και να ελέγξει τη «νομιμότητα» της διαδικασίας, η ΕΛΜΕ Κιλκίς καλεί σε στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 25/02/2014 στην Διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς.

Δράσεις Λυκείου Ελληνίδων

Κοπή βασιλόπιτας τμημάτων Λ.Ε.Κ. Πολυκάστρου 
Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014 στο Πολύκαστρο πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας των τμημάτων του Λ.Ε.Κ., τα οποία ξεκίνησαν τέλη Νοεμβρίου 2013, με τη στήριξη του συλλόγου «Ευκράντης».