Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Με πολύ καλή εμφάνιση συνεχίζει πρώτος ο Εύαθλος/Μακεδόνες Πολυκάστρου

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 συνεχίστηκε η 19η αγωνιστική για το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Α’ κατηγ. Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. στο κλειστό γυμναστήριο της έδρας του Δήμου Παιονίας, μεταξύ των σωματείων ΕΥΑΘΛΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ – Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Τελετή επιμνημόσυνης δέησης υπέρ των αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους στην εκτέλεση του καθήκοντος

Τελετή επιμνημόσυνης δέησης υπέρ των αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών (Αθήνα, Λ. Μεσογείων 96) παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Σώματος.

Χορός και θέαμα από το καλλιτεχνικό σύνολο Κιλκίς "η πόλις" την Τσικνοπέμπτη


Σε διάστημα ενός μήνα η έγκριση επενδύσεων με το Fast Track

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, με εκπρόσωπο της εταιρείας ΑΣΠΙΣ – ΔΕΔΕ Α.Ε., που δραστηριοποιείται στην Αργολίδα και αποτελεί την πρώτη επιχείρηση που το επενδυτικό της σχέδιο εγκρίθηκε με διαδικασίες fast track.

Τον τσάκωσαν σε χωριό του Κιλκίς γιατί κουβαλούσε 4 μαχαίρια

Συνελήφθη χθες (21.02.2014) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας υπήκοος Αλβανίας 29 ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και για παράνομη οπλοκατοχή.

Ανοιχτή Συνέλευση της Αυτόνομης Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Παιονίας

Η Αυτόνομη Ριζοσπαστική Συνεργασία Παιονίας, σας προσκαλεί στην Ανοιχτή Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, στις 11:00 π.μ. στην Αξιούπολη, στο πρώην Δημαρχείο (Πλατεία Ελευθερίας).

Οι τρίτεκνοι Πολυκάστρου κόβουν την βασιλόπιτά τους

"Στο κέντρο πολιτισμού και πληροφόρησης Πολυκάστρου Κιλκίς το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 18:00 το απόγευμα σας προσκαλούμε στην εκδήλωση του συλλόγου μας όπου κόβουμε την βασιλόπιτα μας και βραβεύουμε παράλληλα τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, παιδιά εγγεγραμμένων μελών του συλλόγου τριτέκνων Πολυκάστρου νομού Κιλκίς."

Έθιμο Καλόγερου στο Βαπτιστή Κιλκίς την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014


Εκδήλωση ΝΟ.Δ.Ε. Κιλκίς με Άδωνι Γεωργιάδη


Ομιλία στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς με τον καθηγητή και στρατηγικό αναλυτή Νίκο Λυγερό

Ομιλία με θέμα "Εθελοδουλία ή ελευθερία, θεώρησε τον εαυτό σου ελεύθερο ον ή δούλο, όλα εξαρτώνται από σένα", με εισηγητή τον γνωστό καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Λυών και στρατηγικό αναλυτή κ. Νίκο Λυγερό, θα πραγματοποιήσει η Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρεία ΤΕΧΝΗ Κιλκίς την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:30 μ.μ., στην αίθουσα "Μανόλης Ανδρόνικος" του φορέα.

Τιμητική εκδήλωση στο Κιλκίς με τίτλο «έργων διάκρισις»