Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

"Θα τα πούμε από άλλο μετερίζι" είπε ο Β. Μπαλάσκας στο Συνεδριακό του Kιλκίς


"Δε μας τιμά ένας δήμος αγκυλωμένος σε κομματικές και οπισθοδρομικές πρακτικές"

Υπογράφει η «Πρωτοβουλία ευθύνης και συμμετοχής Αλλά…ζω»
Η «Πρωτοβουλία ευθύνης και συμμετοχής Αλλά…ζω» είναι μια ακομμάτιστη ομάδα πολιτών με κοινές ανησυχίες και πεποιθήσεις για το δήμο μας. Οργανώθηκε γρήγορα, χάραξε πορεία και προοπτική χωρίς να αποφασίσει γι’ αυτήν κανένα κόμμα, βουλευτής, αρχηγός ή τοπική οργάνωση.

Απαγόρευση στάθμευσης στην περιοχή του Δημοτικού Πάρκου - Κήπου Κιλκίς

Στο πλαίσιο της εξέλιξης του έργου «Ανάπλαση της Περιοχής Δημοτικού Πάρκου-Κήπου της πόλης του Κιλκίς'' και με αφορμή τα προβλήματα κυκλοφορίας πεζών αλλά και οχημάτων που έχουν προκύψει στην περιοχή περιφερειακά του έργου, λόγω της παράνομης στάθμευσης οχημάτων, παρακαλούνται οι οδηγοί να σέβονται και να τηρούν την υπάρχουσα σήμανση και να σταθμεύουν στις προβλεπόμενες θέσεις. Σε αντίθετη περίπτωση, από την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014, θα υπόκεινται στις κυρώσεις που προβλέπονται από τον ΚΟΚ.

Κοπή βασιλόπιτας και απονομή βραβείων από τους Τρίτεκνους Πολυκάστρου

Υπογράφει το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου 
Σε μια σεμνή τελετή το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 που αποτελεί θεσμό για τρίτη συνεχή φορά όπως αρμόζει στις περιστάσεις, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου και αρκετών μελών και φίλων του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου καθώς επίσης των τοπικών Εκκλησιαστικών, Νομαρχιακών και Δημοτικών αρχών και εκπροσώπων άλλων διαφόρων συλλόγων έλαβε χώρα η κοπή της βασιλόπιτας και η απονομή βραβείων προς τους επιτυχόντες μαθητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και όσους γονείς τους αντιπροσώπευσαν, όλοι τους εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου.

Αυτά άκουσε και αυτά είπε ο Άδωνις στο Νοσοκομείο Κιλκίς


Τϊ είπε ο Άδωνις στην ετήσια συνεστίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς


Γράψε… λάθος, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
● Θα πρέπει να διαθέτει πολύ κουράγιο όποιος επιμένει να παρακολουθεί τις πρωινές αλλά και τις προ ή μετα-μεσημβρινές ‘‘ενημερωτικές’’ εκπομπές των ραδιοτηλεοράσεων. Γιατί σίγουρα ακούει πολλά! Από όλους! Πολιτικούς και δημοσιογράφους και λοιπούς προσκεκλημένους. Οι οποίοι διαπράττουν απίθανα μαργαριτάρια. Η σημερινή μας σοδειά: