Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Θεατρικό δρώμενο από τον Σύλλογο Γυναικών ν. Κιλκίς


ΠΟΔΗΛΑΤΟ: Άλλο ένα είδος «πολυτελείας» στον κυκλοφοριακό μεσαίωνα των Αμπελοκήπων της Μενεμένης και όχι μόνο

Του Δημήτρη Παυλακούδη*
ΠΡΙΝ από δύο σχεδόν χρόνια η παράταξή μας ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ προτείναμε τη δημιουργία ποδηλατοδρόμου στους Αμπελόκηπους και τη Μενεμένη που να συνδέεται με τον αντίστοιχο του Δήμου Θεσσαλονίκης! Διοργανώσαμε δύο ποδηλατοβόλτες στην περιοχή μας και ενημερώνουμε από τότε συνεχώς τους συμπολίτες μας για τα οφέλη της αξιοποίησης αυτού του μέσου που σε άλλες χώρες αξιοποιείται οργανωμένα και αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας του πολίτη εδώ και πολλά χρόνια.

Γιάννα Νικολοπούλου: Rimini Protokoll - Το θέατρο των «ειδικών της καθημερινότητας»

Διάλεξη / Παρουσίαση
Γιάννα Νικολοπούλου: Rimini Protokoll
Το θέατρο των «ειδικών της καθημερινότητας»
σε συνεργασία με το Τμήμα Θεάτρου του Α.Π.Θ.
Τετάρτη, 05.03.2014, ώρα 19.30
Goethe-Institut Thessaloniki, Βασ. Όλγας 66, 
αίθουσα εκδηλώσεων 
Η παρουσίαση θα γίνει στην ελληνική γλώσσα
Είσοδος ελεύθερη

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ευγνωμωνών.......

Υπογράφουν οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ. Κιλκίς
Στις 9 Φεβρουαρίου 2014 τελέστηκε το 40θήμερο μνημόσυνο προς ανάπαυσιν ψυχής της αγαπημένης, αξιότιμης, αξέχαστης κυρίας Ελένης Μπολοτίν Μαντζάρη.

"Ο πανικός του Υπουργού Υγείας, ομολογία της διάλυσης της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης"

Υπογράφει το γραφείο τύπου της Ειρήνης Αγαθοπούλου
Σήμερα το πρωί συζητήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής επίκαιρη ερώτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνης Αγαθοπούλου προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα το νέο δελτίο τιμών φαρμάκων και την τιμολογιακή πολιτική του Υπουργείου.

Αυτά είπε ο Τζιτζικώστας για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Το θέμα των αγροτικών κινητοποιήσεων τέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης κατά τη σημερινή τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας. Με αφορμή τις δράσεις των αγροτών στην ευρύτερη περιοχή, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας επανέλαβε την αμέριστη στήριξη της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στα αιτήματα των αγροτών σχετικά με τις αλλαγές στο φορολογικό τους πλαίσιο και ζήτησε από την Κυβέρνηση να αποσύρει και να επαναφέρει το νόμο, ύστερα από σοβαρή διαβούλευση με τον αγροτικό κόσμο της χώρας.

Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας 2014

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο διάχυσης των αποτελεσμάτων των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων 2013-2014 (Α.Υ. - Π.Α. – Π.Θ.) θα πραγματοποιηθεί Εκδήλωση Παρουσίασης των δράσεων των ομάδων των σχολείων, με τίτλο «Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας 2014»:

Δημοπρατείται η μίσθωση ακινήτου για στέγαση των Δικαστικών Υπηρεσιών του Κιλκίς

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Oι πολύμηνες και συστηματικές προσπάθειες του Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά και της Προέδρου του ΔΣΚ Ευρώπης Αρτόγλου προς κάθε κατεύθυνση για την επίλυση του χρονίζοντος προβλήματος της στέγασης των Δικαστικών Υπηρεσιών του Κιλκίς σε αξιοπρεπές κτήριο αποδίδει καρπούς και ήδη βρισκόμαστε στην τελική φάση προκήρυξης της δημοπράτησης για τη μίσθωση κατάλληλου ακινήτου στην πόλη του Κιλκίς.

Να προστατεύσουμε τα εθνικά μας προϊόντα, λέει ο Π. Ψωμιάδης

Με αφορμή πρόσφατη συνάντηση του με παραγωγούς φέτας, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Την ώρα που έχει αναδειχθεί από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ως εθνική προτεραιότητα η στήριξη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής και πρώτιστα της αγροτικής οικονομίας, προκαλεί εντύπωση το γεγονός, πως δύο από τα κορυφαία προϊόντα της χώρας, η φέτα και οι ελιές Καλαμάτας, παραδίδονται κατ’ ουσία στον Καναδά, εξέλιξη ιδιαίτερα αρνητική για τα εθνικά μας συμφέροντα και τα πιστοποιημένα αγροτικά μας προϊόντα.

Έπιασαν 37χρονο για κλοπή σε Νηπιαγωγείο του Πολυκάστρου

Συνελήφθη χθες (26.02.2014) το πρωί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 37 ετών, για κλοπή.

Επισκέψεις υποψηφίου δημάρχου Π. Τονικίδη

Με την ιδιότητά του ως υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, ο κ. Τονικίδης παραβρέθηκε το περασμένο Σάββατο στον χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουριών «Μπέλλες», όπου τον υποδέχτηκαν με θέρμη εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής, που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού των Αποκριών και της Καθαρής Δευτέρας

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα και ενόψει του εορτασμού των εορτών των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας, λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Βασιλόπιτα του Συνδέσμου Προπονητών Στίβου Βορείου Ελλάδος

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου Βορείου Ελλάδος σας καλεί στην κοπή της Βασιλόπιτας το Σάββατο 1-3-2014 και ώρα 12:30μ.μ. στην καφετέρια «LA SCALA Cafe Bar» στην Αγίου Δημητρίου, κοντά στο Καυτατζόγλειο.

Για τους σεισμούς μιλά στη Γνώμη, ο Ανδρέας Κεσίδης


Οι δικαιούχοι του προγράμματος «Βιολογική Γεωργία» να πάνε να υπογράψουν

Ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί η υπουργική απόφαση έγκρισης των δικαιούχων της δράσης 1.1 «Βιολογική Γεωργία». Ως εκ τούτου οι δικαιούχοι που περιλαμβάνονται στον συνημμένο πίνακα πρέπει να προσέλθουν στη Δνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (Δ.Α.Ο.Κ.) της Π.Ε.Κιλκίς μέχρι την Πέμπτη 13-3-2014 για την υπογραφή συμβάσεων.

Στο Ράντσο Κιλκίς έγινε ο πρώτος αγώνας ιππικής αντοχής

Με επιτυχίες των αθλητών του Ράντσο Κιλκίς στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου Ιππικής Αντοχής που πραγματοποιήθηκαν στις 23 Φεβρουαρίου 2014 στο Κιλκίς.

Κλείσιμο σχολικών μονάδων Δήμου Παιονίας του νομού Κιλκίς

Υπογράφει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας 
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας εκφράζει την εντονότατη διαμαρτυρία του για τις επιχειρούμενες συγχωνεύσεις – καταργήσεις των σχολικών μονάδων Γοργόπης και Τούμπας και καταγγέλλει προς πάσα κατεύθυνση το σχέδιο εκτεταμένων καταργήσεων και συγχωνεύσεων που προωθείται από το Υπουργείο Παιδείας.