Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Πρόγραμμα για την πρόληψη της ενδοσχολικής βίας στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Ο σχολικός εκφοβισμός αποτελεί διεθνές φαινόμενο και σε κάθε χώρα εκδηλώνεται με διαφορετικούς τρόπους, σε ποικίλη ένταση, με πολλές και διάφορες αφορμές.
Πρόκειται για την συστηματική και ανεπιθύμητη επιθετική συμπεριφορά που εκδηλώνουν ένα ή περισσότερα παιδιά ενάντια σε κάποιο άλλο και περιλαμβάνει:

Τα νέα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Ακύρωση προσκυνηματικής εκδρομής Β’ Χαιρετισμών
Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 14 Μαρτίου δε θα πραγματοποιήσουμε την προγραμματισμένη προσκυνηματική εκδρομή για τους Β’ Χαιρετισμούς στη μονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Πανόραμα Θεσ/νίκης.

Εργασία στο Κιλκίς, 6 Μαρτίου 2014

ΖΗΤΕΙΤΑΙ
Σερβιτόρος με εμπειρία για εστιατόριο στο Κιλκίς. Πληροφορίες: 6976993221

Μουσικά εκπαιδευτικά προγράμματα στο δήμο Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς και το Τμήμα Απασχόλησης, Τουρισμού και Πολιτισμού θα υλοποιήσουν μουσικά εκπαιδευτικά προγράμματα αφενός για την πληρέστερη επαφή των παιδιών με την ιστορία της μουσικής, τους μεγάλους συνθέτες και τα είδη μουσικών σχημάτων αφετέρου να τους γνωρίσουν τα μουσικά όργανα, να τους φέρουν σε επαφή με έννοιες όπως ‘’ο αυτοσχεδιασμός”, “η σύνθεση” και ‘’η μουσική επένδυση’’. Συνδέουν επίσης τη μουσική με άλλες μορφές τέχνης.

Αποτελέσματα Εθνικού Διαγωνισμού "Επιστήμη και Οικολογία” που διοργάνωσε ο Δήμος Κιλκίς

Η συμμετοχή με τίτλο "Μικρός κρεμαστός Κήπος" των Μελωδών του Αγίου Βλασίου Νέου Αγιονερίου έλαβε το πρώτο βραβείο του Εθνικού Διαγωνισμού "Επιστήμη και Οικολογία” που διοργάνωσε ο Δήμος Κιλκίς, στο πλαίσιο του «Σχεδίου EcoTASK: Ανταλλαγή μεθόδων και στρατηγικών για την ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης». Το πρόγραμμα χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο πλαίσιο του προγράμματος Grundtvig, Εκπαιδευτικές Συμπράξεις, Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης.

Εμφιαλωμένο νερό: Συνήθεια ή ανάγκη;


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Κιλκισιακού Θέμης Καλτσάς μιλά στη Γνώμη


Ολοκληρώθηκαν οι «Αγώνες Πετοσφαίρισης μαθητών–τριών Λυκείων Ν.Κιλκίς»

Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, ολοκληρώθηκαν οι «Αγώνες Πετοσφαίρισης μαθητών –τριών Λυκείων Ν.Κιλκίς» που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Ν. Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α ) και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Ν. Κιλκίς για τους μαθητές –τριες Λυκείων Ν.Κιλκίς.

Οι «Χαιρετισμοί» στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Κατά την διάρκεια της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς κάθε Παρασκευή θα τελούνται δύο ακολουθίες των Χαιρετισμών της Θεοτόκου.

48ωρη απεργία στους δήμους Κιλκίς και Παιονίας, την Δευτέρα και Τρίτη 10 και 11 Μαρτίου

Υπογράφει το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κιλκίς-Παιονίας
Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς -Παιονίας της Τετάρτης 5 Μαρτίου 2014 με θέμα τη συμμετοχή στις απεργιακών-αγωνιστικών κινητοποιήσεων που έχουν αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή και το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., ως απάντηση στην συγκυβέρνηση που συνεχίζει την πολιτική διάλυσης των Δημοσίων Υπηρεσιών, της Υγείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης, της Παιδείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για να προετοιμαστεί η μαζική συμμετοχή αλλά και να ακουστούν οι προτάσεις των εργαζομένων για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, ιδιαίτερα λόγω της λήξης της διαθεσιμότητας των Σχολικών Φυλάκων, διαμόρφωσε το πιο κάτω αγωνιστικό πρόγραμμα:

Ο ΕΦΕΤ ανακάλεσε μουχλιασμένα κρουασάν

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε τη διακίνηση κρουασάν με ανάπτυξη μούχλας πρασινωπής χροιάς στην επιφάνεια του προϊόντος.

Συνελήφθησαν τέσσερις νεαροί για κλοπή σε βάρος της Δ.Ε.Υ.Α. Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (05.03.2014) το μεσημέρι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 18, 18, 20 και 24 ετών, για κλοπή σε βάρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κιλκίς (Δ.Ε.Υ.Α. Κιλκίς).

Αγαθοπούλου: Αναβάθμιση και όχι κατάργηση των μεθοριακών γραφείων του ΕΟΤ σε Δοϊράνη και Ευζώνους

Υπογράφει η Ειρήνη Αγαθοπούλου
Η μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, παρούσα στα διεθνή τουριστικά φόρα και τα απανταχού γκαλά, επαίρεται δια της υπουργού της Όλγας Κεφαλογιάννη για την πρωτοφανή αύξηση τουριστικών αφίξεων και επισκεπτών στη χώρα που αναμένεται στη φετινή σεζόν.

Χειριστείτε το κινητό από τον browser

Γράφει ο Αναστάσιος Χινιτίδης*
To AirDroid προσφέρει απομακρυσμένη πρόσβαση σε Android smartphones. 
Με την εφαρμογή AirDroid μπορείτε με εύκολο τρόπο να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση στο κινητό σας .
Είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές που μπορείτε να έχετε, δεν χρειάζεται πλέων να κουβαλάτε καλώδια για τη σύνδεση του κινητού με τον υπολογιστή.

Ηλίας Θεοχαράκης: "Τριώδιο δεν είναι τα Καρναβάλια"