Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Στο ίδιο ‘‘έργο’’ θεατές -και πάλι;

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
Πλησιάζει η Μεγάλη του Γένους Γιορτή. Η Γιορτή του Έθνους. Η Γιορτή του λαού.
Θα ανοίξουμε με καμάρι τα παράθυρα της καρδιάς μας οι Έλληνες και θα απλώσουμε τα φτερά της μνήμης μας. Θα ψηλαφίσουμε τις ρίζες μας και -όσοι έτοιμοι- θα πάρουμε να μηνύματα των προγόνων.

Ετήσιος χορός του Κιλκισιακού

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός πραγματοποεί τον ετήσιο χορό του την Δευτέρα 24 Μαρτίου στις 10.μ.μ. στο κέντρο "ARENA LIVE" στο Κιλκίς. Μαζί μας ο κορυφαίος Πόντιος καλλιτέχνης Ματθαίος Τσαχουρίδης με το επιτελείο του. Επίσης οι καταξιωμένοι Στάθης Πορφυρίδης, Γιώργος Ιακωβίδης, Νέστορας Αμοιρίδης και Χάρης Πιπερίδης. Στο λαϊκό πρόγραμμα ο Ηλίας Μωσαΐδης.
Σας περιμένουμε όλους!

Στο Κιλκίς η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβη Παυλίδου


Ανακοίνωση Περιφέρειας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φυματίωσης

Με αφορμή την 24η Μαρτίου που έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φυματίωσης, το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Στόχος του Κιλκισιακού η συνέχεια του νικηφόρου σερί

Με στόχο την τέταρτη σερί του νίκη στο πρωτάθλημα ο Κιλκισιακός φιλοξενείται την Κυριακή εκτός έδρας από τον Εθνικό Σιδηροκάστρου. Ο Γιάννης Ζαπρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Γιώργου Μάντζιου, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Μακεδονικό.

"Να πάψει ο κ. Γεωργαντάς να «ποιεί τη νήσσα" για το θέμα του γάλακτος»

Υπογράφει το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
"Η συμφωνία της κυβέρνησης με την Τρόικα για τον χαρακτηρισμό του «φρέσκου» γάλακτος δίνει το τελειωτικό χτύπημα στους κτηνοτρόφους παραγωγούς γάλακτος και τις ελληνικές κυρίως συνεταιριστικές γαλακτοβιομηχανίες, που θα οδηγηθούν στην συρρίκνωση και τον αφανισμό.

"Αποτελειώνουν την ελληνική κτηνοτροφία"

Δήλωση Θεόδωρου Παραστατίδη
Βουλευτή Ν. Κιλκίς
Η κυβέρνηση συνεχίζοντας την καταστροφική της πολιτική οδηγεί σε πλήρη διάλυση τους παραγωγικούς τομείς της οικονομίας, όπως είναι και η εγχώρια κτηνοτροφία.

Ο φαύλος κύκλος του πρωτογενούς πλεονάσματος

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
Η τρόικα ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κυβέρνηση για τις επερχόμενες εκλογές και έφυγε σχεδόν αθόρυβα!. Τέτοιες εντολές μάλλον έλαβαν οι τροϊκανοί από ΕΕ-ΔΝΤ, παραμονές Ευρωεκλογών και τοπικών εκλογών. Το πολιτικό κατεστημένο της Ευρώπης, και όχι μόνο, δείχνει ότι δεν επιθυμεί απρόβλεπτες αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Οπότε όλοι οι εταίροι μας συμβάλλουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Από την άλλη, οι τριγμοί και ο ατυχής δυισμός του ΣΥΡΙΖΑ, δεν εμπνέει ακόμη εμπιστοσύνη διεθνώς, παρά τα καλά λόγια που κατά καιρούς γράφονται στα διεθνή μαζικά μέσα ενημέρωσης για την αξιωματική αντιπολίτευση.

Συλλυπητήρια Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς για τον θάνατο του Γιάννη Θεοδωράκου



Οι δικηγόροι του Κιλκίς εκφράζουν τη βαθιά τους λύπη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του δικαστικού υπαλλήλου Γιάννη Θεοδωράκου για τον απροσδόκητο χαμό του.

Προσκύνημα του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στη Θέρμη Θεσσαλονίκης

Το τοπικό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς πραγματοποιεί προσκύνημα για τους δ' χαιρετισμούς στον ιερό ναό Αγίου Ευαγγελιστού Μάρκου (το σπίτι της Μαρίας) στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Αναχώρηση, Παρασκευή 28 Μαρτίου και ώρα 6μ.μ. από την Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς.

"Το μήνυμα που στέλνει η κοινωνία είναι ξεκάθαρο"

Υπογράφει ο Παυλίδης Θεόφιλος
Αξιωματικός ε.α Ε.Δ. - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
"Την απόφασή μου να διεκδικήσω την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές καθόρισαν μια σειρά παραγόντων:

Η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε (40) δίκυκλες μοτοσικλέτες, δωρεά της εταιρείας «Navios Maritime Holdings Inc»

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις (20.03.2014) το πρωί, στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε σαράντα (40) δίκυκλες μοτοσικλέτες, που αποτελούν δωρεά της εταιρείας «Navios Maritime Holdings Inc».

Ο "Άθλος" Κιλκίς στο πρωτάθλημα tae kwon do στον Παλαιό Μυλότοπο Γιαννιτσών

Στις 16/03/2014 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε Διασυλλογικό πρωτάθλημα tae kwon do (w.t.f. ) στον Παλαιό Μυλότοπο Γιαννιτσά από τον Αθλητικό Σύλλογο Μέγας Αλέξανδρος του Δημήτρη Ινδόπουλου.

Της υποκρισίας το ανάγνωσμα.

Της Μέμας Τεμεκενίδου 
Σπάραξαν τα ΜΜΕ της Ελλάδας για τους νεκρούς του αεροπορικού δυστυχήματος των Μαλαισιανών αερογραμμών. Ανθρώπινο και κατανοητό! Μια μέρα, δυο μέρες, τρεις μέρες………….

Τομεακή Επιτροπή ΚΚΕ Κιλκίς: “Εξουσία με αφέντη τον λαό"

"Η ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΙΛΚΙΣ του ΚΚΕ, καταγγέλλει στους αγρότες, στους εργάτες, στους μικρούς επαγγελματίες, σε όλο το λαό της περιοχής, το μπαράζ αγροτοδικείων και καταδικαστικών αποφάσεων εναντίον αγωνιζόμενων αγροτών, που το 2010 τόλμησαν να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις και στα μπλόκα στους Ευζώνους.

Γιάννης Ιωαννίδης και Γιώργος Γεωργαντάς μιλούν στη Γνώμη για τις εκλογές