Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Για τα αστικά απόβλητα του Κιλκίς και όχι μόνο, μιλά ο Αντώνης Κομπατσιάρης στη Γνώμη


Ο «Έβρος απέναντι» των Θ. Παπαθανασίου - Μ. Ρέππα, το Σάββατο 22 Μαρτίου στο Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς και το Τμήμα Απασχόλησης, Τουρισμού και Πολιτισμού φιλοξενούν την παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βόρειας Ελλάδας «O ΕΒΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ» των Θανάση Παπαθανασίου-Μιχάλη Ρέππα,  το Σάββατο 22 Μαρτίου και ώρα 9.00 το βράδυ  στο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ του Δήμου Κιλκίς.

Συνάντηση Τονικίδη με νέους του δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου δημοτικής παράταξης «Κιλκίς-Δήμος ΑΞΙΩΝ» 
- Οι νέοι του δήμου Κιλκίς έχουν το δικό τους τρόπο να επικοινωνούν.
- Το απέδειξαν για άλλη μια φορά την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014.
Ύστερα από πρόσκληση της δημοτικής παράταξης «Κιλκίς-Δήμος ΑΞΙΩΝ» και του επικεφαλής της υπ. δημάρχου Παύλου Τονικίδη πλημμύρισαν με την παρουσία τους το εκλογικό κέντρο.

Θέση της ΔΗΜΑΡ για την πρόταση του ΟΟΣΑ για επιμήκυνση στη διάρκεια ζωής του γάλακτος

Υπογράφει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΔΗΜΑΡ Κιλκίς
Το άνοιγμα ψαλίδας τιμών των προϊόντων, δηλαδή η διαφορά της τιμής που πουλάει ο παραγωγός από την τιμή που αγοράζει ο καταναλωτής, είναι ιδιαίτερα υψηλό στην χώρα μας με αποτέλεσμα οι τελικές τιμές των προϊόντων να διαμορφώνονται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του «Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Μέγας Αλέξανδρος»

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης για τις ημέρες Σάββατο 22-03-2014 και Κυριακή  23-03-2014 λόγω της τέλεσης του διεθνούς ποδηλατικού δρόμου αγώνα αντοχής, με την επωνυμία «Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Μέγας Αλέξανδρος», θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Συνελήφθη 46χρονος υπήκοος FYROM για παραχάραξη στους Ευζώνους Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (21.03.2014) το μεσημέρι στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, ένας υπήκοος FYROM 46 ετών, για παραχάραξη.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης παρουσιάζει τον Κώστα Γιαννόπουλο ως υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς


H ύβρις των πτωχευμένων

Του Γιάνη Βαρουφάκη 
Τόσο η διανομή 500 εκ. ευρώ όσο και η προσεχής (σταδιακή) έξοδος στις αγορές, παρά το μη βιώσιμο χρέος και υπό την κηδεμονία της ΕΚΤ, είναι λόγος για να θρηνούμε αγαπητοί αναγνώστες. Όχι για να ζητωκραυγάζουμε. Ούτε καν για να αναπτερώνεται το ηθικό μας. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω το γιατί με τέσσερα επιχειρήματα: