Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Οι αρχηγοί των επιτελείων στρατού των χωρών της Ε.Ε. στο Κιλκίς


Για το καυτό ζήτημα των φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα μιλούν στη Γνώμη ο Αντώνης Κομπατσιάρης και ο Παύλος Πετρίδης


Ο Φαήλος Κρανιδιώτης στο Κιλκίς

Η εφημερίδα ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ, σας προσκαλεί στην εκδήλωση "ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ", που διοργανώνει την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014, στο συνεδριακό κέντρο του δήμου Κιλκίς, στις 8 το απόγευμα, με ομιλητή τον υποψήφιο ευρωβουλευτή, δικηγόρο και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Φαήλο Κρανιδιώτη.

6ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη

Η τελετή έναρξης του 6ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής, της μεγαλύτερης μαθητικής επιστημονικής διοργάνωσης της Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιείται την Τρίτη 8 Απριλίου 2014 και ώρα 10.00 π.μ. στη Θεσσαλονίκη, στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Οικονόμου του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας - ΝΟΗΣΙΣ. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν το διήμερο 8– 10 Απριλίου 2014.

Παρουσίαση του προγράμματος του Παύλου Τονικίδη


Στο Κιλκίς αύριο 4 Απριλίου ο Νίκος Νικολόπουλος

Περιοδεία στο Κιλκίς θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 4 Απριλίου, ο Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Αντιπρόεδρος της «ΕΝΩΣΗΣ για την ΠΑΤΡΙΔΑ και τον ΛΑΟ», Νίκος Νικολόπουλος στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας για τις ευρωεκλογές.

7η Διεθνής Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών στην Καρδίτσα

Η Διεθνής Καλλιτεχνική Επιτροπή του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας αποφάσισε ομόφωνα την καθιέρωση από την προσεχή 7η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών, που θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 14 Μαρτίου 2015 στην Καρδίτσα σε ένδειξη τιμής και σεβασμό προς τον κορυφαίο - εν ζωή - Έλληνα Συνθέτη και Μαέστρο, Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών και ομότιμο καθηγητή σύνθεσης στο Boston University των Η.Π.Α., την καθιέρωση ειδικού βραβείου με το όνομά του.

9,3 εκατ. ευρώ για αποζημιώσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς 4.336 παραγωγών

Την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 ο ΕΛ.Γ.Α. καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 4.336 παραγωγών αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου ύψους 9,3 εκατ. ευρώ.

Το 2ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς ευχαριστεί Πέτρο Λαμπριανίδη

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Καθηγητών, οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς ευχαριστούν θερμά το Γεωπόνο κ. Λαμπριανίδη Πέτρο, ιδιοκτήτη καταστήματος αγροχημικών προϊόντων (Λέκκα 27-Κιλκίς) για τη δωρεά δέκα (10) σακιών φυτοχώματος και ενός (1) σακιού λιπάσματος, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στη φύτευση φυτών και δέντρων στο προαύλιο του σχολείου, στα πλαίσια προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς

Νεολαία... Εν Δράσει

Γράφει ο Τσολακίδης Γεώργιος
Ιδιωτικός Υπάλληλος

Ως νέος και ενεργός πολίτης, αφουγκραζόμενος τον παλμό και τις ανησυχίες των συνδημοτών μου, που αναζητούν, νέες προοπτικές και αντιλήψεις, απέναντι στην "σήψη" και το "τέλμα" αποφάσισα να αγωνιστώ με τη σειρά μου, ώστε να δοθεί επιτέλους, ένα τέλος σ΄αυτόν τον "παλαιομοδίτικο" και "αρρωστημένο" τρόπο διαχείρισης των κοινών του τόπου μας.

To Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί

Το ΔΣ, οι εργαζόμενοι και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν τους ιδιοκτήτες του Beer House Art Cafe για την δωρεάν προσφορά πρωινού γεύματος στους ωφελούμενους και στους εργαζόμενους την Πέμπτη 27 Μαρτίου ύστερα από επίσκεψη στο κατάστημά τους.

Ευχές Πάσχα, από το ζαχαροπλαστείο "Σαββίδης" στο Κιλκίς

Καταργούνται τα πρωτότυπα ή επικυρωμένα αντίγραφα εγγράφων για όλο το Δημόσιο

Με εγκύκλιο που εξέδωσε ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωστοποιεί στο σύνολο του Δημοσίου την κατάργηση της υποχρέωσης υποβολής πρωτοτύπων ή επικυρωμένων αντιγράφων εγγράφων από τους ενδιαφερόμενους, στο σύνολο των συναλλαγών τους με όλο το Δημόσιο.

"Οι κτηνοτρόφοι δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από αυτήν την υπόδουλη συγκυβέρνηση"

Υπογράφει το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η συμφωνία και τελικά η υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου, που μέσα σε όλα τα άλλα, περιείχε και τις αλλαγές στο γάλα είναι ένα ακόμα λιθαράκι της συγκυβέρνησης και των ετέρων της στο «θεάρεστο» έργο που επιτελούν και οδηγεί στην καταστροφή της κτηνοτροφίας και κατ' επέκταση όλου του παραγωγικού ιστού της χώρας.

Συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης στη Γουμένισσα


Συμβουλές για το παιδί - Φιλικό σερφάρισμα - Τα πρώτα βήματα στο Διαδίκτυο

Γράφει ο Αναστάσιος Χινιτίδης*
Ακόμη και παιδιά προσχολικής ηλικίας έχουν την περιέργεια για τον κόσμο του δικτύου. Με γονική συνοδεία και τη σωστή χρήση, δεν υπάρχει πρόβλημα σε ένα κοινό ταξίδι ανακάλυψης. Ένας πολύ καλός τρόπος για τους νέους να ανακαλύψουν το δίκτυο είναι να τους προσφέρουν οι γονείς ήδη έτοιμες ιστοσελίδες με περιεχόμενο προσαρμοσμένο στην ηλικία τους. Είναι σημαντικό οι γονείς να βρουν χρόνο και να καθοδηγήσουν το παιδί σωστά και με ασφάλεια.

Στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου βετεράνων, δέκατος στον ακοντισμό ο Κ. Χαμουρούδης

Με τη κατάκτηση της 10ης θέσης στον τελικό του αγωνίσματος του ακοντισμού της κατηγορίας Μ-50 ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου βετεράνων ο αθλητών αθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης.
Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε απο 25-30 Μαρτίου στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας Βουδαπέστη (WMA indoor championship Budapest 2014) και παρουσίασε για ακόμη μία φορά εξαιρετικό ενδιαφέρον για τα Ελληνικά χρώματα.

Νέο μάθημα Zumba Step από το Kinesis Κιλκίς

Ένα πρόγραμμα γυμναστικής που περιλαμβάνει στοιχεία από χορό και αερόμπικ σε συνδυασμό με το step. Ο συνδυασμός αυτών των δύο μαθημάτων θα σας γυμνάζει τόσο στο σώμα όσο και στη ψυχή, δίνοντας έμφαση στο κάτω μέρος του σώματος καίγοντας πολλές θερμίδες και μειώνοντας το στρές σας λόγω της ευχάριστης διάθεσης του μαθήματος! Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε, τη Δευτέρα 7/4 και ώρα 21:15 που αλλού? Στο γυμναστήριο Kinesis.. Σας περιμένουμε όλους!

Ο Γιώργος Ρωμανίδης είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς με την Νιόβη Παυλίδου


Τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες σε Σέρρες και Κιλκίς του συνδυασμού “Πολίτες Μπροστά” παρουσίασε, σήμερα, η υποψήφια περιφερειάρχις για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβη Παυλίδου.

Η πιο νεαρή οδηγός αγώνων μιλά για την οδηγική ασφάλεια

Η εκπομπή “με γνώση και μεράκι” αυτή την Παρασκευή 4 Απριλίου στις 20:20 παρουσιάζει μία από τις νεαρότερες οδηγούς σε αγώνες αυτοκινήτων αλλά και δεξιοτεχνίας , την Αντωνία Αμπατζίδου.

24ωρη Πανεργατική Απεργία στις 9 Απριλίου στο Κιλκίς

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ
στην 24ωρη ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 9 ΑΠΡΙΛΗ
στο ΚΙΛΚΙΣ στις 10:30 π.μ. στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΑΥΓΗ ·Παρακράτος Σαμαρά- Σεισμός στο Μαξίμου από τη συνομιλία Μπαλτάκου - Κασιδιιάρη·Διακαναλική συνέντευξη –Παραιτήσεις Δένδια- Αθανασίου ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας·Καταγγέλλουν το ΔΝΤ: - Δάνεια με το πιστόλι στον κρόταφο
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Τι βόμβα είναι αυτή- Ραγδαίες εξελίξεις- Το βίντεο με την «εξομολόγηση» Μπαλτάκου ανοίγει τον ασκό του Αιόλου·Χρ. Αθανασίου- Νίκος Δένδιας: ΑΜΕΤΟΧΟΙ- Η αγωνία για να αποφευχθούν οι τριπλές εκλογές·Χάος σε τέσσερα νοσοκομεία – Σε διαθεσιμότητα τώρα 200 γιατροί, αποχωρούν άρον – άρον οι ασθενείς

Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου μιλά στη Γνώμη για τις επερχόμενες εκλογές της Ε.Π.Σ. Κιλκίς