Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

"Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας"

Προσθήκη λεζάντας
Γράφει η Ρούσσου Ιωάννα
Υποψήφια Δήμαρχος - Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής αλλά…ζω
Το Μάιο κλείνουμε τέσσερα χρόνια κάτω από την ασφυκτική πίεση των μνημονίων της Τρόικα. Κάτω από τις απαιτήσεις των δανειστών-δυναστών που οδήγησαν πολλούς συντοπίτες μας στη εξαθλίωση, στην οικονομική ανέχεια, στην ανεργία, στην αυτοκτονία.
Το Μάιο κλείνουμε τέσσερα χρόνια ενός γκρίζου μακρύ χειμώνα που «πάγωσε» την αξιοπρέπεια, τα όνειρα, τις ελπίδες μας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Κορδελιό, Εύοσμο Αμπελόκηπους ενόψει του 9ου Διεθνή Μαραθώνιου δρόμου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ανακοινώνεται ότι, το Σάββατο (05-04-2014) κατά τη διάρκεια τέλεσης Λαμπαδηδρομίας, πλαίσια 9ου Διεθνή Μαραθώνιου δρόμου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος θα ξεκινήσει από την Παλαιά Πέλλα και θα καταλήξει στον Λευκό Πύργο, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή της και την ασφάλεια των δρομέων, θα εφαρμοσθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :

Ιδρυτική διακήρυξη συνδυασμού Δ. Σισμανίδη, την Δευτέρα 7 Απριλίου 2014


Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Γκουντενούδη το Σάββατο 5 Απριλίου στο Πολύκαστρο


Νέος διοικητής της Πυροσβεστικής Κιλκίς ο Κυριάκος Κυριακίδης

Ο απερχόμενος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς Αριστείδης Μαυρόπουλος προήχθη στο βαθμό του Αρχιπύραρχου και τοποθετήθηκε ως Διοικητής 2ης Ε.ΜΑ.Κ. (Θεσσαλονίκη) από 2 Απριλίου 2014. Από 3 Απριλίου 2014 καθήκοντα νέου Διοικητή Π.Υ. Κιλκίς ανέλαβε ο Επιπυραγός Κυριάκος Κυριακίδης του Θεοφίλου.

Είκοσι μία (21) νέες υποψηφιότητες Περιφερειακών Συμβούλων με Τζιτζικώστα

Κατατέθηκαν σήμερα είκοσι μία (21) νέες υποψηφιότητες Περιφερειακών Συμβούλων του συνδυασμού ‘’Αλληλεγγύη: Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία’’ για τις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές, στον επικεφαλής του συνδυασμού, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.
Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, από τις έξι Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας είναι :

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Γιαννιτσά ενόψει του 9ου Μαραθωνίου Δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος

Το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών με αφορμή τη διεξαγωγή του 9ου Μαραθωνίου Δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 06-04-2014 με ώρα εκκίνησης την 08.00’ ώρα από την Πέλλα, ενημερώνει τους οδηγούς ότι λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας των οχημάτων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα υπάρξουν εκτροπές κυκλοφορίας ως κατωτέρω :

Συνελήφθη 33χρονος στο Κιλκίς σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (03.04.2014) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 33 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Ανακοίνωση Περιφέρειας για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Με αφορμή την 7η Απριλίου που έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Φωτιές άναψε” η δήλωση του Νίκου Νικολόπουλου στο Κιλκίς

- Περιμένουν με ενδιαφέρον τα ΜΜΕ την απάντηση του Φαήλου Κρανιδιώτη
προς τον Νίκο Νικολόπουλο.
- Και οι δύο βρίσκονται σήμερα στο Κιλκίς

Ο Νίκος Νικολόπουλος εκ μέρους της ΕΝΩΣΗΣ (Πολύδωρας, Νικολόπουλος, Ζώης) επισκεπτόμενος το πρωί τους φορείς της πόλης του Κιλκίς έδωσε απαντήσεις και στο θέμα της ημέρας… στην “Μπαλτακιάδα”

"Απλήρωτοι για ακόμα μια φορά οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»."

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν σχετική ερώτηση για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Το Λάκκωμα βλέπει τώρα ο Κιλκισιακός

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Κιλκισιακού για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Διγενή Λακκώματος. Ένας ιδιαίτερα κρίσιμος αγώνας επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Ο Κιλκισιακός βρίσκεται στην έβδομη θέση έχοντας 33 βαθμούς, ενώ στον αντίποδα η ομάδα της Χαλκιδικής παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί για παραμονή καθώς ειναι δέκατη με 29 πόντους.

9ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στο Λαγκαδά

Το 9ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών διοργανώνει το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 ο Α.Σ. Μυγδονίας στο δημοτικό γυμναστήριο Λαγκαδά, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Λαγκαδά.

Χορευτική παράσταση στον Ευρωπό


Μαζεύουν τα αδέσποτα αυτοκίνητα στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αντιδημαρχίας Καθαριότητας Δήμου Κιλκίς
Ξεκίνησε σήμερα 4 Απριλίου 2014 η διαδικασία απομάκρυνσης των εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων από την πόλη του Κιλκίς και τους οικισμούς της. Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Καθαριότητας κ. Μανουσαρίδης Αντώνιος, παρακαλεί τους δημότες να διευκολύνουν το έργο της Διεύθυνσης Καθαριότητας, απομακρύνοντας τα οχήματα από τους δημόσιους χώρους στάθμευσης.

«Από την ΕΟΚ στην ΕΕ – Από την ολοκλήρωση της Ενιαίας Αγοράς έως την πολιτική ενοποίηση του Ευρωπαϊκού χώρου»

Του Δημήτρη Μάρδα,
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, πρώην στελέχους της Γενικής Διεύθυνσης της Εσωτερικής Αγοράς της Επιτροπής της ΕΕ
Ένα βιβλίο για την Ενωμένη Ευρώπη!. 
Αρχίζει αναφερόμενο στις πρώτες προσπάθειες για την ενοποίηση του Ευρωπαϊκού χώρου. Κατόπιν συνεχίζει με την πρόσφατη ιστορία της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης αρχίζοντας, από την «Ενιαία Ευρωπαϊκή Πράξη», που άνοιξε το δρόμο στην ελεύθερη διακίνηση αγαθών, υπηρεσιών, προσώπων και κεφαλαίων, αναβαθμίζοντας παράλληλα το ρόλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

"Πήγαμε 3ήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων ν. Κιλκίς
Με δεδομένη και καθιερωμένη την επιτυχία στις εκδηλώσεις και εξορμήσεις του Συλλόγου μας, βρεθήκαμε στο ιστορικό Ναύπλιο στις 22 – 23 και 24 Φεβρουαρίου 2014.

Πάντα υπάρχει διέξοδος!

Υπογράφει η
Γρηγοριάδου Ελένη του Α. Κουργιάννη
Ελεύθερος επαγγελματίας

Υποψήφια Δημοτική Συμβουλος
Συνδημότες και συνδημότισσες
Όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες, πάντα υπάρχει η διέξοδος από το τέλμα.
Η διέξοδος βρίσκεται στην επιλογή νέων ανθρώπων που έχουν τα προσόντα και την διάθεση να προσφέρουν στον τόπο μας το καλύτερο.
Με τα πιστεύω αυτά λοιπόν, τάσσομαι στο πλευρό της αξιόπιστης και δημιουργικής κ. Σόνιας Συμεωνίδου, επικεφαλής της Παράταξης "ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ".
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

«Ο ρόλος των ψυχανθών στη βιώσιμη γεωργία και οι επερχόμενες κλιματικές αλλαγές»

Την πολυδιάστατη σημασία της καλλιέργειας των ψυχανθών, τόσο για τη διατροφή του ανθρώπου, όσο και για την κτηνοτροφία ως εξαιρετικής ποιότητας ζωοτροφές, αλλά και για την αειφορία του περιβάλλοντος, θα αναδείξει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Ημερίδα που διοργανώνει, σε συνεργασία με το Εθνικό Αγροτικό Δίκτυο, παρουσία του Υπουργού κ. Αθανάσιου Τσαυτάρη, με θέμα: «Ο ρόλος των ψυχανθών στη βιώσιμη γεωργία και οι επερχόμενες κλιματικές αλλαγές». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Απριλίου, στις 10 το πρωί, στο Κέντρο Γη της Οργάνωσης Γη, στο Ίλιον (Λ. Δημοκρατίας 67).

Κουβαλούσε ένα περίστροφο και 9 φυσίγγια των 8mm

Συνελήφθη χθες (03.04.2014) το πρωί, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 29 ετών, για παράνομη οπλοκατοχή.

Έπιασαν 47χρονο στο Κιλκίς για οπλοκατοχή

Συνελήφθη χθες (03.04.2014) το πρωί, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 47 ετών, για παράνομη οπλοκατοχή.

Η Σοφία Σακοράφα στο Κιλκίς


Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα, στις 9 Απριλίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Συνάντηση Νικολόπουλου με Τονικίδη στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Συνάντηση με το προεδρείο του Επιμελητηρίου Κιλκίς είχε σήμερα το πρωί ο Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Αντιπρόεδρος της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό» Νίκος Νικολόπουλος, στα πλαίσια της περιοδείας του στο Νομό ενόψει των Ευρωεκλογών.

Εκδρομή Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στην Κατερίνη

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας προσκαλεί στην ημερήσια εκδρομή που διοργανώνει στην Κατερίνη, την Κυριακή των Βαΐων 13 Απριλίου 2014.

Επίσκεψη Ρούσσου στο Βαπτιστή

Η επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής, Αλλά…ζω» Ιωάννα Ρούσσου συναντήθηκε την Κυριακή 30 Μαρτίου με μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Βαπτιστή, της ομάδας ποδοσφαίρου και κατοίκους του χωριού.

Ευχές Πάσχα από το Cafe Stretto Κιλκις

Ερώτηση Γεωργαντά για ην απώλεια εισοδήματος των βενζινοπωλών Κιλκίς και Φλώρινας

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Τα βενζινάδικα των Περιφερειακών Ενοτήτων Κιλκίς και Φλώρινας έχουν υποστεί την μεγαλύτερη μείωση τζίρου από όλη την Ελλάδα διότι οι συμπολίτες μας μπαίνουν σε καθημερινή βάση σε γειτονικές χώρες προκειμένου να προμηθευτούν καύσιμα σε φθηνότερες τιμές με αποτέλεσμα η πτώση του τζίρου στο συγκεκριμένο κλάδο να κυμαίνεται από 50% έως 90%»

bsafeonline : Μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε με ασφάλεια το διαδίκτυο

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς, της Δ/νση Α΄/θμιας Εκπ/σης Ν. Κιλκίς, της Υπευθύνου του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς, την Πολιτιστική Εταιρεία Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς, την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο και τη Vodafone προτίθενται να οργανώσουν ημερίδα με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία των Σχολικών Μονάδων μας.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς, 4 Απριλίου 2014

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. ζητά Υπεύθυνο Ανάπτυξης Αγοράς για το νομό Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΑΥΓΗ ·Υπό την απειλή νέων αποκαλύψεων για τη Χρυσή Αυγή- Σαμαράς- Βενιζέλος στήνουν κάλπες·Ο ΣΥΡΙΖΑ σύρει τον Σαμαρά στη Βουλή για Μπαλτάκο – Χ. Α. –Αίτημα Τσίπρα για συζήτηση Προ Ημερησίας Διατάξεως·Ο Αλ. Τσίπρας από το Παλέρμο:- Αντισυστημική είναι η ψήφος στην Αριστερά και όχι στην Ακροδεξιά
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Μιλάει και ο Γιώργος- Ο Παπανδρέου εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να… σπρώξει την κυβέρνηση στον γκρεμό- Μεθοδεύει εκδίκηση για το 2011 καλλιεργώντας την ιδέα για αλλαγή πρωθυπουργού·Κατάπιαν την απαλλαγή από τον ΦΠΑ για 415.000 επιχειρήσεις·50.000 εργαζόμενοι κινδυνεύουν με μείωση μισθού τώρα – Έληξαν οι συλλογικές συμβάσεις τους

Απολογισμός του Έργου & Απονομή Βεβαιώσεων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Κιλκίς