Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ο Δημήτρης Σισμανίδης συνομιλεί με κατοίκους του Λεβεντοχωρίου Κιλκίς


Καθάρισαν εθελοντικά τον Λόφο του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς

Υπογράφει ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς 
"Την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε, παρουσία υπάλληλων του δασαρχείου Κιλκίς, ο καθαρισμός του λόφου αγίου Γεωργίου με πρωτοβουλία του ''Συλλόγου φίλων ποδηλάτου Κιλκίς'' της κίνησης ''let's do it greece'' με την υποστήριξη του δήμου Κιλκίς παρουσία του αντιδημάρχου καθαριότητας Αντώνη Μανουσαρίδη τον οποίο ευχαριστούμε δημόσια για την παρουσία του αλλά και την παροχή υλικού και οχήματος για την μεταφορά των σκουπιδιών.

Άστεγοι έρωτες

Γράφει η Μέμα Τεμεκενίδου
Περπατώντας στο αεροδρόμιο, συχνά – πυκνά πέφτω πάνω σε διάφορα αντικείμενα που δε θα΄πρεπε να βρίσκονται εκεί. Άλλοτε σακούλες με αποφάγια, χαρτιά, μπουκάλια μπύρας, ρετσίνας, ντενεκεδάκια αναψυκτικών, πλαστικά μπουκάλια νερού………..

"Όλοι οι αγώνες με γνώμονα τα συμφέροντα του πολίτη"

Γράφει ο Κώστας Σωπίδης
Ηλεκτρολόγος - Απόφοιτος ΚΑΤΕΕ
Γεωργικές επιχειρήσεις
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Αφορμή για την επικοινωνία μαζί σας είναι η συνειδητή και ώριμη σκέψη καθώς και τα προβλήματα τα οποία θέλω να μοιραστώ μαζί σας

Προσκυνητές από τα Δωμάτια Καβάλας στην Μητρόπολη Κιλκίς

Ημερήσια εκδρομή στο Κιλκίς πραγματοποίησαν προσκυνητές από τα Δωμάτια νομού Καβάλας το Σάββατο 5 Απριλίου 2014.

Οι δυνατότητες της χώρας μέσω του ΕΣΠΑ ΙΙ για την επόμενη μέρα

Γράφει ο Νίκος Τσολακίδης
Στέλεχος διαχείρισης κοινοτικών προγραμμάτων
Υποψήφιος ευρωβουλευτής
Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη

Για την πέμπτη προγραμματική περίοδο 2014-2020 η κοινοτική συνδρομή μαζί με τον τομέα της αγροτικής ανάπτυξης θα αγγίξει έναν προϋπολογισμό της τάξης των 20,3 δις ευρώ (20,6 με την προσθήκη 200-250 εκ. € περίπου από το Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας).

Ο Ακάθιστος Ύμνος στα σύνορα

Μέσα σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης και έντονης συγκίνησης, οι Κιλκισιώτες συμμετείχαν στην Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου στα σύνορα Ελλάδας-Σκοπίων.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης μιλά στη γνώμη για τις Ευρωεκλογές


Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας – Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Α.Α. 10 / 2014) τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Συνάντηση εργασίας Χρήστου Γκουντενούδη με το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας

Δελτίο τύπου συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’
Με στόχο την καταγραφή των αιτημάτων που αναφέρονται στο διοικητικό τομέα του Δήμου Παιονίας αλλά και την ανταλλαγή ενδιαφερουσών απόψεων για τη βελτίωση της διοικητική διάρθρωσής του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ‘’Παιονία Ισχυρή’’ κ. Χρήστος Γκουντενούδης είχε συνάντηση εργασίας την Παρασκευή 4 Απριλίου με το Προεδρείο και μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κέντρο Πληροφόρησης και Πολιτισμού Πολυκάστρου.

29χρονος αλλοδαπός είναι ο δολοφόνος της 78χρονης στη Γουμένισσα

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας και της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, ανθρωποκτονία σε βάρος 78χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα κατά το χρονικό διάστημα 25-27.01.2014 στη Γουμένισσα Κιλκίς.

Το ΕΠΑ.Λ. Αξιούπολης συμμετέχει σε πρόγραμμα θαλάσσιας ρομποτικής του Ιδρύματος Ευγενίδου

Το ΕΠΑ.Λ. Αξιούπολης συμμετέχει τη φετινή σχολική χρονιά στο πρόγραμμα θαλάσσιας ρομποτικής Hydrobot του Ιδρύματος Ευγενίδου. Στην πρώτη φάση του προγράμματος που έχει ήδη ολοκληρωθεί οι μαθητές της Β' τάξης Πληροφορικής με την επίβλεψη του καθηγητή Πληροφορικής κ. Δελησταύρου Κωνσταντίνου κατασκεύασαν ένα υποβρύχιο τηλεχειριζόμενο όχημα τύπου ROV (Remotely Operated Vehicle).

Η Πόλη ως Θήλυ: Ου-τοπία και Ιmago- Απ' τον Νάρκισσο στο αυτο-διαχειριζόμενο άστυ *- Τέσσερις αφορμές

Γράφει ο Φώτης Μισόπουλος
                               Ι
Ο καθρέφτης: το μυστηριώδες αδιαπέραστο όπου το κοσμοείδωλο αντανακλάται και η φαινομενολογία των πραγμάτων εξιστορείται. Γεννιέται η Σκηνή. Ο Κόσμος βιώνεται σαν ένας τεράστιος σκηνικός χώρος με το βάθος του. Η αντίληψη του teatricum mundi οδηγεί κατ' ευθείαν στη γοητευτική απάτη της ζωγραφικής. All' illusione. 

Ομιλία Ν. Νικολόπουλου σε συγκέντρωση στο Κιλκίς

Σε μεγάλη συγκέντρωση στελεχών και μελών του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό, στο Κιλκίς, μίλησε την Παρασκευή ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος συνεχίζει τις αδιάλειπτες περιοδείες του στην Βόρεια Ελλάδα.

Περιοδεία του Γιάννη Ζιώγα υποψήφιου Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης
"Τα οξυμένα προβλήματα του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας που σπουδάζει βρέθηκαν στο επίκεντρο της περιοδείας που πραγματοποίησε στην αντιπεριφέρεια του Κιλκίς, κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 4 Απρίλη.

Γράψε… λάθος, Κυριακή 6 Απριλίου 2014


Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
● Σήμερα έχουμε να πούμε πολλά. Γι΄ αυτό, χωρίς πολλά λόγια στον πρόλογο και με περιορισμένο το πρώτο μέρος θα δώσουμε περισσότερο χώρο στο δεύτερο. Έτοιμοι, λοιπόν; Πάμε!